Египет - тема 5!!!

• 48 799
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз вече направих пъклен план как ще отидем до Лондон за десетина дни напролет и от там с Ийзи Джет - до Шарм за още десет  Twisted Evil Билетите са около 150 паунда  Whistling Остава сега да си прокарам плана  Twisted Evil

# 61
  • Egypt
Олди, ЧРД! Тъкмо щях да ти пожелавам тази година да покажеш Египет на бебока, ти ме изпревари  Grinning Тогава ти пожелавам успешно да прокараш плана и да го преизпълниш!

За транспорта в Египет- дозата авантюризъм трябва да е двойна, че и тройна.

# 62
Олди и тук  Hug Hug Hug Всичко най-най Wink

Едно поздравче за теб и за всички любители на Египет!

http://www.youtube.com/watch?v=-bS9sr5j2y8&feature=related

Мен скоро Египет не ми се очертава, но знае ли човек Wink Следя ви с интерес!

# 63
  • София
Адаш, да си жива и здрава и да осъществяваш всичките си планове с лекота  Hug!!!

# 64
  • Sofia
Old,

Честито и от мен!
Много здраве и осъществени планове!  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
Честит Рожден Ден и от мен, Олди   bouquet Бъди здрава, усмихната и щастлива  Hug Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да те радва  Heart Eyes Благодаря за отзивчивостта и желанието да помагаш   bouquet

П.С. И успех с плановете - не се съмнявам, че ще успееш да ги прокараш  Joy

# 66
Разбирам,че Old Sport днес има празник!

От сърце ти желая да си все така отзивчива и мила!Бъди здрава,щастлива и успеха да е постоянно с теб!
Благодарение на съветите ти,прекарах една незабравима ваканция в Шарм и през март/април живот и здраве пак съм там.

# 67
  • Лондон
И от мен Честит рожден ден, Old Sport!

Някой тук беше питал за индивидуална програма за обиколка на Египет, та аз да разкажа, понеже ние си направихме такава. Използвах египетска фирма за подробностите, шофьор, кола, запазването на круиза и вътрешните полети, и да си кажа, че бяхме много доволни. Е, имаше разни шикалкавения тук и там, но то пък си в Египет Wink Като цяло мисля, че спестихме много разправии използвайки тези приятели, а ги избирах дълго измежду над 20 оферти. Така успяхме да обиколим доста места само за 10 дни. Круизът беше 3 дни, много добър кораб, но от това, което видяхме по пътя, повечето бяха такива, при престоите се качихме на още няколко и 5 звезди бяха едно ниво. Също имаше всеки ден животни от хавлии на леглата, но не сме се престаравали с бакшишите... Вътрешните полети бяха моята голяма изненада, хубави, нови самолети, всичко по разписание, добро обслужване..Може и ние да сме имали ниски очаквания, но факт, доволни сме...Летяхме през Истанбул, правели го бяхме и преди, много сме доволни от турските линии също...Най-впечатляващото за мен в Египет от тази обиколка беше Абу Симбел, според мен си струва и нощният преход, и студът, и конвоите... Ние бяхме за Нова година в Кайро, според мен това беше най-лошата част от плана ни, руска вечеринка 5 звезди, с малко кючек, за да не забравиш къде си...Късметът ни беше, че една и съща дебела
кючекчийка се явяваше навсякъде, където ходихме по заведения в Кайро...За Шарм Ще напиша отделно, че там имахме много смесени преживявания и двата пъти, когато ходихме...

# 68
То и аз трябва да пиша за Шарм,но покрай Коледа не смогвам.. Blush

# 69
  • София
Old Sport, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, много щастлива и да се сбъднат всичките ти желания!

# 70
ЧРД Old Sport, любов, здраве, радост и изпълнени желания   bouquet

# 71
Момичета, много, много ви благодаря за милите и съдържателни пожелания! Hug  bouquet Да сме живи и здрави всички, да не спираме да пътуваме! Всичко най-хубаво пожелавам на вас и близките ви и една изпълнена с прекрасни мигове година!  bouquet Praynig

# 72
Честито Рождество Христово на всички в темата и на вашите семейства  Hug С пожелание да бъдете здрави, да пътувате все повече и да споделяте все така отзивчиво и увлекателно впечатленията си от новите места   bouquet

# 73
  • Egypt
Весела Коледа!
Вчера бяхме в Александрия, ако някой се интересува- снимки може да види тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2067381&id=1114699974
Много ми хареса, чисто и с различна от другите египетски градове атмосфера е. На 200 км от Кайро, има първокласен влак, и доста добри автобуси (на Делта), билетът е 30 паунда. Впечатли ме двореца "Монтаза" и градината му, рибния пазар, може да се разгледат  Библиотеката с Планетариума, Александрийския фар, Цитаделата, римски руини, има различни музеи, чудесни ресторанти. Изобщо прекрасен средиземноморски град, с египетски привкус. Единственият недостатък, за да се организира лятна морска почивка- няма обособени плажове за чужденци.

# 74
Здравейте,

Понеже до сега не съм се интересувала активно за почивки в Египет ме интересуват няколко неща, като предварително се извинявам, тъй като най-вероятно всичко е коментирано.
Първото, което ме интересува е на коя фирма са хубави почивките като качество и организация? Има ли изгодни ласт минети за Египет? Не знам кога ще изляза отпуска и в последния момент ще резервирам 100%...Март месец времето предполагам трябва да е хубаво?
В кой от предлаганите в БГ курорти е най-хубаво морето?
И последно, заслужава ли си да се дадат 100лв за пирамидите или там на място може да се организира някакъв тур до тях? Също така ще се радвам да предолжите 2-3 екскурзии, на които си засулжава да се отиде и да не са целодневни, тъй като идеята ми е да си почина /не държа да яздя камила, правила съм го веднъж за няколко часа, стига ми толкова Simple Smile /.

Благодаря предварително, ако някой вземе да ми отговори  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт