Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят стаите в хотелите въз основа на плащането на гостите?
Какви са цените на вътрешните полети в Египет?
Как може недобросъвестният персонал да повлияе на разпределението на стаите в хотелите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят стаите в хотелите въз основа на плащането на гостите?
-
Какви са цените на вътрешните полети в Египет?
-
Как може недобросъвестният персонал да повлияе на разпределението на стаите в хотелите?
-
Какво е мнението за бакшишите в хотелите?
-
Какви са възможностите за пътуване в Египет?
или пък ако решите да пробвате първо с късмета си може и след това да ги предложите при искането на смяна на стаята - и в двата случая пари досега не са ми върнали
Специално за Alf Leila - сестра ми беше там и им бяха дали много долнопробна стая, след което 10$ ако не греша променили доста нещата, оказало се че има и доста по прилични стаи в хотела. В по-класните хотели обаче така или иначе стаите са хубави, просто понякога са по-отдалечени от ресторанта и басейните да речем. За почистване оставях по 1$, но веднъж обърках нещо сметките и оставих местни пари, които се равняваха на ~5$ банята ни беше заредена с всичко по 5 бр
Хубаво е, когато освен на Интернет, може да се разчита и на лични препоръки
Ще разгледам предложените от теб варианти и със сигурност ще имам още въпроси
Ще е интересно да се опита класиката на местната кухня, а колкото до европейската - нея си я имаме и тук, така че лично за мен е за предпочитане да се експериментира с нещо ново и различно
Още не съм решила дали да сложа сумата в паспорта при настаняване или само ако не сме доволни от стаята си, но така или иначе сумата е символична, така че няма какво да му умувам толкова
Относно времето - чета доста противоречиви мнения за февруари и вече съвсем се обърках
Не че е възможно да се предвиди въобще имайки предвид какво става с времето навсякъде напоследък 

Не, че е невъзможно, особено там, но все пак...
В същото време предупреждават за изключително високите цени спрямо изключително ниско качество
Ако някой все пак е бил в такъв, който си заслужава, моля да го препоръча 
Много изобретателни и чевръсти камериери сте имали