Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 387
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
vai1 това е пак същата вечер на отвличането .Аз мисля ,че Бату се обажда на Едже и й казва какво е свършил .Тогава тя разбира ,че брат й е задържал Харун и може би тогава отива в къщата му при Ямур или на сутринта   newsm78 Нещо такова ми се върти в главата. newsm78
Може би тръшкането на Едже е точно заради Харун.Разбирайки ,че Харун е отвлечен от Кенан , тя веднага търси Бату,защото знае ,че той го е отвлякъл.Предполагам ,че заплашва Бату ,че ще разкаже истината за него!!!
През това време Еда е намерена в асансьора и притеснена отива в къщата на Харун да го търси , а и да види дали Ямур е добре!!
После Еджето се връща отново при Ямур , но попада на Еда.
Този дето се явява на вратата сигурно е Арас , защото физиономията и остана безразлична , ако беше Хубавелко ,тя щеше да се зарадва!!/а пък и главата ми се видя по - топчеста , като на Арас/
Арас и помага да намерят Харун ,или по -скоро си предлага помощтта.Дали без, или с помощтта на Арас ,Бату освобождава Харун точно преди погребението.

# 511

Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78

# 512
Лека нощ, via1 лeк път! travel

# 513
  • София
vai1 това е пак същата вечер на отвличането .Аз мисля ,че Бату се обажда на Едже и й казва какво е свършил .Тогава тя разбира ,че брат й е задържал Харун и може би тогава отива в къщата му при Ямур или на сутринта   newsm78 Нещо такова ми се върти в главата. newsm78
Може би тръшкането на Едже е точно заради Харун.Разбирайки ,че Харун е отвлечен от Кенан , тя веднага търси Бату,защото знае ,че той го е отвлякъл.Предполагам ,че заплашва Бату ,че ще разкаже истината за него!!!
През това време Еда е намерена в асансьора и притеснена отива в къщата на Харун да го търси , а и да види дали Ямур е добре!!
После Еджето се връща отново при Ямур , но попада на Еда.
Този дето се явява на вратата сигурно е Арас , защото физиономията и остана безразлична , ако беше Хубавелко ,тя щеше да се зарадва!!/а пък и главата ми се видя по - топчеста , като на Арас/
Арас и помага да намерят Харун ,или по -скоро си предлага помощтта.Дали без, или с помощтта на Арас ,Бату освобождава Харун точно преди погребението.

newsm10 newsm10 newsm10 Не съм добра в реденето на сцените.....Преди миналата сряда с Доритал такъв екшън.....спретнахме .....да му се изправят косите на човек.......за малко Ямурчето да удавим.Сега ще ви чета и ще ви се доверя.Вие сте отличнички в тези работи.Разнищване на фрагменти кое как и защо.  bouquet Laughing Heart Eyes

# 514
Момичета, благодаря за фрагмента! bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Най-хубавото от него е шамара , който отнася Едже. Малко и е дори! PeaceА за драмата и екшъна , който са ни приготвили smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505.

# 515
Ох,много ме разстрои този фрагмент.Много тежка серия ни чака.Как само ще измъчват Харун,че чак с вода ще го свестяват.Отивам да изпуша една цигара и пак съм при вас.Много ми се опънаха нервите и трябва да се успокоя малко. newsm78
Дори , не се претиснявай!!!.Едва ли ще ги измъчват.Просто е припаднал от удара или е упоен, и затова го лискат с вода ,за да се свести ,та да може Бату да издевателства психически над него.Предполагам ,че Хубавелко е питал най - напред за Еда, и кой знае този психопат какво му е наговорил!!!!

# 516
  • София

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=126934344037688&set=a.104856492912140.7614.104856242912165&pid=198625&id=104856242912165

# 517
Лека нощ Вай и лек път.
Знаех си аз,че много хубаво не е на хубаво.Така и стана.След толкова романтика следват отново болка,мъка,страдание.Пак не изневериха на себе си сценаристите.Винаги така правят.
Няма ли да се намери най после някой да го  #2gunfire #2gunfire този Бату.Съгласна съм,че поради това,че е присъствал на убийството на родителите си и търси отмъщение,но с какво се различава той от Феяз който е поръчал убийството.Той наранява и невинни(Ямур,Еда,Харун).Не напразно го бяха нарекли " зло куче".

# 518

Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig

# 519
Гледайки фрагмента за незнам кой път се позамислих този който върви към припадналата Еда с маската на главата дали не е Арас  newsm78 Само да не стане така да го изкарат в комбина с Бату  ooooh! newsm78 леле какви глупости дрънкам . ooooh! Това неможе да бъде  ooooh!

# 520
Мисля си ,че Харун бързо е освободен от Бату , защото Еда е с еднакви дрехи /бялото поло/сега в този фрагман  , а и в предишния ,когато изказват съболезнования на Харун.

# 521
Какъв ли край предвиждат сценаристите за Бату,след всичките убийства и гадости,които извърши?
Или ще смекчат вината му като разкрият това,че е станал свидетел на смъртта на родителите си?
Няма начин да не се разбере,че Едже и Бату са брат и сестра(освен,ако Бату греши)
Колко ли жестоко ще бъде за Харун,Ямур да е отгледана от сестрата на убиеца на родителите му.
Интересни епизоди ни предстоят.

Освен ако не ликвидират Бату,и всички тези тайни останат неразкрити.

# 522

Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig
И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig

# 523
не само с за него но и за ниса  омъжена е за убиеца на родителите си

# 524
Гледайки фрагмента за незнам кой път се позамислих този който върви към припадналата Еда с маската на главата дали не е Арас  newsm78 Само да не стане така да го изкарат в комбина с Бату  ooooh! newsm78 леле какви глупости дрънкам . ooooh! Това неможе да бъде  ooooh!
не ми се вярва да е Арас.Това е същия ,който лиска кофата с вода върху Харун.Явно кадрите са подвеждащи.Този маскирания оставя Еда в асансьора и отива при Харун.Но това не е Бату , защото Бату беше със светла шуба.

Общи условия

Активация на акаунт