Отговори
# 555
Аз съм пила със голямата като бях бременна в 6 или 7 месец ,бях с гнойна ангина нямаше как ,по добре да се излекуваш отколкото да станеш още по зле .Нищо не ми стана от антибиотика ,пък и те са опасни най много в началото на бременността .Нали някой АМ стават за бременни.
Ох ,да ви се оплача и аз ,много ама много се измарям от най малкото ,домакинската работа почна да ми тежи вече.Днес прострях една пералня ,направих една пита ,избърсах прахът ,салата и гювечета и се изморих ,а и след малката дето само вървя и прибирам .

# 556
  • España (Плевен)
kroelahai при толкова свършена работа днес как няма да се измориш..  Браво на теб..  Карай я леко и внимателно.   Peace

# 557
O кАТИ ,ами утре идва гладенето на прането и то ми е към 1 час ,но няма как така ще е докато вляза в 9 месец ,после не ми пука и да се роди по рано ,но сега си е страшНО в25 седмица ,не искам и да си го помислям даже .
Тя тази работа край няма  ooooh!.

# 558
  Джулия и аз пих оспамокс в шести месец предната бременност. Когато се налага е по-добре да пиеш антибиотик, отколкото да се влошат нещата. Петя ти е обяснила супер за този антибиотик, а и наистина си вземи някакъв пробиотик, че гъбите са ти сигурни иначе...  Peace

# 559
  • София
Честита Нова Година, момичета! Бъдете живи, здрави и много много щастливи!!! И нека заедно с мъжете си бъдете най-добрите родители на вашите малки бебчета!!!

Maminka66, сега кръвообръщението ни е увеличено, хормоналните ни нива са променени, костната ни структура също. Телата ни се опитват за се справят, но не винаги се получава без проблеми. Във всеки случай, съветът на лекаря ти ми се струва несериозен. Може би е добре да се консултираш се и с друг доктор!

# 560
Здравейте и Честита нова година на тези, които не четат ФБ

Само исках да споделя, че и аз се изморявам вече много - като походя малко по-енергично и се задъхвам, започвам да пуфтя, сърцето ми се разлупква здраво... Rolling Eyes
И имам болки като Петя - ниско долу в кръста, където е опашната кост. На моменти едвам се мърдам и трудно ставам от стола. Какво ли ще е след още 2-3 месеца, на финала???

Иначе на баницата на ММ му се падна бебето  Joy

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 561
  • Сопот, Пловдив
Момичета, да ви питам (извинявайте, ако вече сте обсъждали въпроса, но признавам си, като изпусна много от темите, не прочитам всичко) - някоя от вас пила ли е Магнерот? А за какво ви го изписаха, продължително ли го пихте?

# 562
Rois,аз със първата си бременност пих Магнерот,имах контракции.Това лекарство се изписва за задържане.Пих го от 7 месец до края.Сега док ми го е изписал за всеки случай да го имам,и когато ми се наложи да пия.

# 563
Добро утро и от мен.Тук в Старозагорско ни тресе епидемия от хепатит А и направо съм в стрес.Само го мисля как ще стане ако някой у дома го прихване.Малката е с една продължителна кашлица ...цели 2 седмици и не отшумява..Тази зима е много стресираща от към болести.
Това с уморяването и аз го усетих и то от най-малкото натоварване.Ако е нещо с навеждане или клякане -направо сядам да си почина  след  това Rolling EyesДругата екстра ми е онази болка в срамната кост.Все се чудех как точно ви боли-ами вече знам. LaughingНеприятно,но не и нетърпимо.Нещо хубаво казах ли тази сутрин-хм май не.Да мине 26 седмица и аз ще съм малко по-спокойна,до тогава ще стискаме ,че е е раничко за бебешки изненади.Хубав ден ви желая .

# 564
  • sofia
Добро утро!
И аз много се изморявам. Вчера например реших да извадя одеалата от чаршафите и да ги сменя. Така се изморих, задъхах, разхлопа ми се съцето  ooooh!. Ми зарязах всичко и оставих ММ да довърши.
Rois, аз пих Магнерот с първата бременност, сега пак пия. Магнезия отпуска гладката мускулатура, предотвратява контрахирането на матката.
На 27.12. бях на ЖК. Когато акушерката ми премери обиколката на корема ми каза, че е много голям за моята седмица и май пак имам увеличени околоплодни води. Така бях и с първата бременност. Някой да знае какви са стандартите за различните седмици? Аз забравих да питам, пък и ме въртяха на шиш заради болничния, та съвсем се бях ошашкала. Бих искала да помоля мамчетата около моя термин, ако не ги затруднява да си премерят коремите и да ми кажат сантиметри. Аз съм с термин 7 април, а обиколката на корема в легнало положение през пъпа ми е 107.

# 565
Добро утро!

Аз май съм лепнала вирус,сега се оправям и ще ходя до личната.
Боли ме гърло,кашлям,лошо ми,корема ме боли,разстройство,повръщам,температура...Страшна работа Cry Cry Cry

# 566
Добро утро и от мен с пожелание за много нови емоции и прекрасни моменти през новата 2011    bouquet
Rois - мирта е обяснила много правилно за Магнерот, който си е магнезиев препарат и се изписва при контракции, мускулни крампи и др. Аз пия Магнерич - той е по -евтиния вариант на Магнерота. Продължителността на курса може да е около месец, но нищо не пречи да го пиеш и повече.
Sweet monii - оправяй се бързо, че много неприятно с тия болести, и аз май се опитвам да се разболея ама за сега само хрема имам, дано не става по лошо  newsm17   

# 567
Добро утро !
Аз пия магнерич за контракциите,и сорбифер  за желязо ,но железните препарати са много особени ,например ако си пил кафе или мляко ,трябва да изчакаш да минат 2 часа поне и тогава да се пие хапчето ,за да се усвои желязото ,сега пък и с магнерича  не се усвоявал и трябва 3 часа да минат и да си пия хапчето за желязо .
Чакам едни резултати да излязат вече 20 дни и много се изнервям вече .дадох кръв за антитела и ми е притеснено ,то ако имам антитела мога и да пукна докато ги чакам ,как е възможно толкова да ги бавят ,а ми казаха 1 седмица .
пожелавам на болните мами бързо да се оправят  Sad.

# 568
Здравейте априлски майки,за много години
Искам и аз да се включа във вашата тема -термина ми е на 2 май чакам момиченце ,но доки каза че сме едрички и най-вероятно ще се чакаме около 22-24 април,

# 569
За много години момичета   bouquet
Желая на всички Ви много здраве, късмет и сладки пухкави бебоци напролет.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт