Отговори
# 570
Здравейте мили мамчета.Аз пак се излюпих в 5ч ама какво да се прави-явно ще се бодува.
Rois  аз пия Магнерот от 17г.си доки каза да го пия до 36г.с тъй като за да започне да действа магнезия трябва да се натрупа в организма,за съжаление не облекчава от няколко хапчета Sad
sweet_monii бързо да се оправяш-ще има бой иначе  #2gunfire
kroelahai недей да се преуморяваш толкова,почевай повече Simple Smile
babybu добре дошла при нас и леко бременеене Simple Smile
Аз в петък съм на ЖК и нямам търпение вече.Много ме притеснява това ниско разположение на бебка-точно над срамната кост.Вярно че е седалищно още,ама не е ли мноооогоооо ниско.Моля ако при някоя друга мам е така да сподели опит   Embarassed
Стга толкова от мен,на работещите мами-приятна работа,а на мързелуващите като мен-стойте на топло че навън е брррррр
Целувкииииииии  Hug

# 571
Здравейте, момичета. За много години! Желая ви всичко най- през 2011.
Аз трябваше да изчета 10 страници и вече забравих какво исках да кажа, но играчките на Натали са страхотни. Явно нещо с това хубаво време по празниците сме се отпуснали и сме понастинали. И аз съм зле. Карам на цитросепт и стеримар. Ако и утре съм зле обаче отивам да си взема болничен и повече никаква работа. Планирах това да стане в четвъртък, но ако не съм добре няма да се измъчвам. Явно от кашлицата вчера кръста така ме боля, че ...  smile3511
Да се похваля , че бях в Пловдив по празниците и отскочих до Конти. Дрехите са много хубави и има богат избор. На мен лично в сайта ми изглеждаха грозни, затова не поръчвах, но сега ми идваше да изкупя магазина.
От баницата на мен ми се падна мързел и нова къща, а на мъжо - бебе. Някаква конспирация заподозрях Simple Smile
Между другото вече е време да организираме нова срещичка ... Simple Smile

# 572
  • София
me4tatelka :* и моята мома е мнооого ниско долу. Като се погледна отстрани  коремчето определено ми е в долната част, под пъпа. До сега не са ми казвали, че има проблем, просто там й е удобно  Wink

# 573
добър ден мамчета
допивам си кафето и бягам на работа
и моето бебчо е долу , много ми е странно , до сега и двамата батковци са си били с горна плацента
явно на бебчо там му е удобно
нооооооо когато ме рита е много много странно , гъделичкащо

# 574
  • Варна
За много години, мамчета!  Hug
Да се отчета и аз малко тук, че май само във ФБ се включвам напоследък.  Blush
Равносметката от Коледно-Новогодишното плюскане е +1 кило, което ми е приемливо на мен... Whistling Направила съм и едни бузки, за радост на бабите.  Wink
За късметите - на мен се падна нова любов  Mr. Green , ама той ММ си знае, че конкуренцията е на път!  Crazy От другата баница ми се падна здраве и съм много доволна, също!
В петък съм на ЖК и да видим каква е равносметката за последния месец.
Иначе за Магнерот-а да кажа, че и аз го пия от края на 3-ти месец заради контрахираща матка и като гледам как ми се стяга корема честичко, май още дълго ще си го пия. Дано поне Гинипрал-а ми спрат вече, че аман от хапчета.  Crossing Arms
На Натали играчките са страхотняшки просто! smile3501
Болничките да не се предават без бой!
Аз съм от тези с постоянните болки в кръста, които тази седмица са изместени от болки в гърба. Днес вече реших, че ще се обаждам на масажистката ми да измисли как ще ме разтрие без да съм легнала по корем, че откачам от този гръб - ни мога да седя повече от 5 мин. без възглавница на гърба, нито мога да спя надясно, защото някакъв нерв ми опъва от гърба през кръста, та до бедрото на десния крак... А тепърва ще ми трябва този гръб и кръст, нали така?!  Naughty
Поне да се похваля (под сурдинка, че да не чуе дявола), че ми спря ежедневното кръвотечение от носа от вече почти седмица. Такова облекчение! Tired
Чакам си вече първата поръчка от Ларедут на бебешки дрехи и потривам ръце за голямото намаление този месец. Whistling
Обзаведоха ме вече с количка Quinny Buzz 3 с летен и зимен кош и столче за кола Maxi Cosi, имам и сгъваема кошарка, и ваничка за къпане, шезлонг, столче за хранене и даже паяк. Не че имаме място в квартирата за всичко това, но се успокоявам, че те няма да са нужни всички наведнъж... Thinking Иначе простата сметка показва, че зълва ми ми спести около 2 500 лв..., та слава богу, сега започваме да събираме парички за раждането, а не за тези придобивки.
И така, стига толкова от мен, че дълго стана.
Прегръдки за тумбачетата! Hug Hug Hug

# 575
  • Сопот, Пловдив
Честит ви първи работен ден от 2011г. Понякога малко ви завиждам, аз вече месец и половина стоя вкъщи и скучая, хич не съм свикнала така.

Мерси за обясненията за Магнерота. Питах, защото аз всъщност нямам контракции, а прочетох в интернет, че се изписва при рискови бременности и понеже не останах с впечатление от обясненията на АГ да е чак толкова рисково, реших да питам и вас.

мирта , моята е обиколка миналата сряда беше 110см, а термина ми е 19 април, нищо не ми е казала АГ, че ми е твърде голяма обиколката, но аз съм едра по принцип, може би има значение съотношението килограми/обиколка.

me4tatelka , и моето бебе е ниско долу, АГ каза че има време да се премести по-нагоре, но ако не стане, можело да се наложи секцио.

babybu , добре дошла!

На болните пожелавам да оздравяват бързо!  bouquet

# 576
Здравейте, тумбачета!

Честита нова година! Нека донесе много здраве на вас и бебчетата ви, много късмет на семействата ви и прекрасна среща с малките човечета! Спокойствие и уют в дома ви!

Честити момиченца на Туинс мами, да пораснат здравички и много големки, а на мама бързо възстановяване и повече спокойствие  Hug

Ние си изкарахме много спокойно и угояващо по празниците, мисля да поработя още малко и след това в дълъг болничен, май вече е време да се кротнем малко, нали?

Натали, имаш страхотен талант, бебчето ще е много доволно, тези играчки съм сигурна, че ще са много скъпи за него

Хубава и спокойна седмица  Hug

# 577
  • Свиленград
me4tatelka моето момиченце е ниско долу, дори последния път не можаха да му измерят главичката и трябваше да ме гледат с вагинален. Никой нищо не ми е казал че е проблем, то и без това няма място къде да отиде другаде.Така че не мисля че има място за безпокойство.
Аз пък от два дена почти не ги усещам да ритат.Дали са се завъртели? А може и да проспивам този момент, но така искам пак да са силно активни.Ще видим на 10.01 съм на преглед в Пловдив и нямам търпение.

# 578
Добро утро!
И аз много се изморявам. Вчера например реших да извадя одеалата от чаршафите и да ги сменя. Така се изморих, задъхах, разхлопа ми се съцето  ooooh!. Ми зарязах всичко и оставих ММ да довърши.
Rois, аз пих Магнерот с първата бременност, сега пак пия. Магнезия отпуска гладката мускулатура, предотвратява контрахирането на матката.
На 27.12. бях на ЖК. Когато акушерката ми премери обиколката на корема ми каза, че е много голям за моята седмица и май пак имам увеличени околоплодни води. Така бях и с първата бременност. Някой да знае какви са стандартите за различните седмици? Аз забравих да питам, пък и ме въртяха на шиш заради болничния, та съвсем се бях ошашкала. Бих искала да помоля мамчетата около моя термин, ако не ги затруднява да си премерят коремите и да ми кажат сантиметри. Аз съм с термин 7 април, а обиколката на корема в легнало положение през пъпа ми е 107.

Здравей мила,аз сам с термин 6 април обоколката ми е 105 см Embarassed  ,горе долу сме еднакви,вече ме бяха наплашоли че имам огромен корем,но ето че си варвим добре Simple Smile   Лек ден

# 579
 Добро утро!
Това с вирусите е много кофти.Нашият татко се прибра болен от работа тази сутрин.Не знам как ще се опазим с каката.
Мони,Чорле бързо се оправяйте!
Мечтателка моята мадама също рита ниско долу-доста често в червата и пикочния мехур.Странно чувство.Вчера вечерта за първи път ме риташе около 2-3см над пъпа.Чак се учудих къде е тръгнала на горе  Mr. Green
babybu добре дошла!
Мирта аз съм с термин 22-23 април(повече от 2 седмици след теб) ,а обиколката на корема ми в легнало положение е 94см,при факта,че съм качила само2кг.Така,че спокойно,всичко си е наред,а аз те гоня   Laughing

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 11:15 от petia47

# 580
Как сте мамчета?  Grinning

Антибиотик аз пих 2 пъти, някъде към 11-та и после към 14-та седмица! От 2 месеца сина ми не ходи на детска градина и вирус не сме хващали да не чуе дявола. Сега се чудя да го пускам ли от януари, защото ако е като преди да се поболяваме и двамата, не ми се мисли!  Сега ако ме позаболи гърлото, пръскам Биопарокс- вълшебен е! Всеки ден мандарини, фрешове от портокали, ананаси.

Ние днес мислим да ходим до селището на Дядо Коледа, обаче е такъв студ, че не знам как ще издържа цял ден навън / цял месец е около и под нулата/.

И моето бебе рита най-често около и под пъпа, но понякога и на около 5 см над пъпа.

# 581
 Hug Здравейте,

и аз съм от бъдещите мами, които чакат бебче през Април.

Не знам точно кога, защото всеки доктор различна дата ми казва, но засега уж около 17 Април  се очаква малкия мъж да дойде на бял свят!

# 582

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ  Hug.

СОНИТА ,и аз съм с две ръце за Биопарокс , много ми помогна като се разболях .

# 583
  • Варна
За Много Години мамчета, желая Ви през Новта Година много здраве, щастие и само положителни емоции през пролетта!

# 584
Първо да пожелая на всички ЧЕСТИТА НОВА 2011. Нека тя ви донесе ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и пак ЗДРАВЕ на вас и целите ви семейства.
И от мен добре дошли на новите мами.
Болните мами в къщи на топло с чайчета и много сън - не забравяйте колко много лекува той  Naughty!
Моята обиколка на корема в 27 седмица е 96 см /преди бременността беше 67 см/ мисля, че е добре /за разлика от килата, които вече са +10/.
Днес ми е първи ден на работа след отпуск между празниците и хич не мога да вляза в ритъм. Имах и хубава изненада - сутринта си открих на бюрото изпратена от един от магазините ни Икона на Пресвета Богородица "Помощница при раждане" - беше много мило. Само дето сега издирвам кой от магазините е, че не пишеше на плика.
Влизам в третия триместър и ме хвана една паника - още не знам къде ще раждам, нямаме име за детето, нямам списък с нужните покупки и т.н. Не дай боже да се роди по-рано какво ще правим. По принцип не съм такава и сигурно ще ми мине до края на деня. Има ли още някоя мама в паника?

Общи условия

Активация на акаунт