На моята сватба първо уточнихме бройката на гостите (до 50, барабар с нас от близката рода) и... то не останаха кой знае колко свободни бройки.
Толкова исках да го избегна, но моя тати каза "Аз имам едно дете, искам всичко да е ок", а свекър ми каза "Аз на дъщеря ми (по-малка е от мъжа ми) съм направил сватба с всички приятели, такава ще е и на сина ми"... И ние се съгласихме, но пък си поканихме и всички наши приятели, които искахме, макар че те бяха 1/3 от останалите гости. Важното е сватбата да е хубав ден, а не изпълнен с нерви от това кой, какво и защо!
. Така е било едно време.. не мога да си представя да съм на 25-30 г и нашите да ми плащат каквото и да било
. Така е било едно време.. не мога да си представя да съм на 25-30 г и нашите да ми плащат каквото и да било
А нещата по темата се изясниха..При такава ситуация,в която аз плащам,дала съм куверт и майка ми е реишила с този тон да наложи мнението си-не,не бих поканила далечните приятели,които не познавам.Ако не съм затруднена финансово,ако тия хора не са ми неприятни,ако не правя сватба с най-близиките,а сватба по-скоро средна по обем и най-важното ако майка ми нормално ме помоли да поканя някого,а не да се налага по тоя груб начин-да,бих,но при тия обстоятелства-не!