Смешните имена на децата

• 49 883
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: Elfi
Аз не виждам нищо лошо в това да кръстиш децата си родителите. За мен това е израз на уважение към тези, които са ни дали живот, отгледали са ни с много обич и търпение, помагали са ни, подкрепяли са ни в трудни моменти и са ни помогнали да станем пълноценни личности.

Да, така е !Но става въпрос за това, че едно време(а и сега, но по- рядко) родителите са кръщавали децата си едно към едно с имената на баби и дядовци, без да се замислят смешно ли е името и как детето ще се чувства ,като го  подиграват съучениците му, пък и след това в живота.На тези имена днес се смеем, защото съгласи се ,че една Скромна Теглипишкова ще предизвиква у хората насмешка заради името си, а иначе може да е добър човек.
Има хиляди начини да изразиш уважение към родителите си.

# 136
  • София
Цитат на: zvetizvetkova
Цитат на: Elfi
Аз не виждам нищо лошо в това да кръстиш децата си родителите. За мен това е израз на уважение към тези, които са ни дали живот, отгледали са ни с много обич и търпение, помагали са ни, подкрепяли са ни в трудни моменти и са ни помогнали да станем пълноценни личности.

Да, така е !Но става въпрос за това, че едно време(а и сега, но по- рядко) родителите са кръщавали децата си едно към едно с имената на баби и дядовци, без да се замислят смешно ли е името и как детето ще се чувства ,като го  подиграват съучениците му, пък и след това в живота.На тези имена днес се смеем, защото съгласи се ,че една Скромна Теглипишкова ще предизвиква у хората насмешка заради името си, а иначе може да е добър човек.
Има хиляди начини да изразиш уважение към родителите си.

Прочети докрай какво съм написала.

# 137
В момента, когато си направила лека промяна на постинга си, аз съм пуснала моя .  Wink
Двете сме на едно мнение, както се вижда.  Sunglasses

# 138
  • София
Цитат на: zvetizvetkova
В момента, когато си направила лека промяна на постинга си, аз съм пуснала моя .  Wink
Двете сме на едно мнение, както се вижда.  Sunglasses

Промяната беше в запетайките. Текста не съм променяла.

# 139
a kakvo shte kajete krasteno na diado si pesho i na diado si kircho-Peshkircho Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 140
Много готина тема. Мъжа ми има един клиент, казва се Чудомир Спартаков Крантов. Много свестен човек, следовател е и всички му викат Чудото. Като дойде в офиса, не знам как да се обръщам към него. Имах съученичка - Ненка. Все се изчервяваше, като си казваше името.
Ами спортната репортерка Свобода Маданска?

# 141
  • София
na men sushto nikoi ot roditelite ne mi e kazal kak da go krushtavam i az mislq prosto da mu izbera nqkoe hubavo armensko /tatkoto e armenec/ ime, razbira se bez smehorii kato kirkor i garabed. o da - uverena sum 4e shte e mom4e.

# 142
  • София
А какво ще кажете за името Господин?Имам приятел дето една година му викахме Чанев т.к. всички така му викаха и никой незнаеше първото му име.Та като го притиснах един ден и си го каза горкичкият. Laughing

# 143
  • Варна
Да имахме съсед - г-н Господин Господинов. Но не съм чувала за г-жа  Госпожа Господинова...  Laughing

Семейство Негреви Rolling Eyes

# 144
Ами аз имам една приятелка, която се казва Свобода Буздуганова

# 145
abe taq tema e naistina mnogo gotina........ davajte oshte ........  Wink

# 146
Цитат на: DUDKA
А какво ще кажете за името Господин?Имам приятел дето една година му викахме Чанев т.к. всички така му викаха и никой незнаеше първото му име.Та като го притиснах един ден и си го каза горкичкият. Laughing

Дядо ми се казва Господин и му викаме Динко.Той хич не си харесва името и даже когато се е родил брат ми е казал на майка ми в никакъв случай да не го кръщава на него.

# 147
  • София
Много забавна тема Joy
Заболя ме коремът от смях Simple Smile)))))
Някой имена са направо абсурдно нелепи. Все едно...Кур Доколенков да си кръстя детето  ura
Сега се сещам, че зъболекарят на мама се казва Нарцис Каймакански.
Ето още едно смешно, което съм чувала - Телефонка. Чудя се...тя пък на кой ли е кръстена. Laughing

Дъщеря ми се казва Лилиан, на баба си Лиляна. Цял живот съм се заричала, че никога и за нищо на света детето ми няма да се казва Лиляна. Щеше ми се да е Ема. Ама, ей, го на! Така се случи. За татата беше много важно да е кръстена на майка му...Не съжалявам, но много не ми харесва, че и фамилията и започва с "Н"- Лилиан Н....
Вие какво ще кажете?

Какви ли не изненади поднася животът!

# 148
Цитат на: Milaa
Много забавна тема Joy
Заболя ме коремът от смях Simple Smile)))))
Някой имена са направо абсурдно нелепи. Все едно...Кур Доколенков да си кръстя детето  ura
Сега се сещам, че зъболекарят на мама се казва Нарцис Каймакански.
Ето още едно смешно, което съм чувала - Телефонка. Чудя се...тя пък на кой ли е кръстена. Laughing

Дъщеря ми се казва Лилиан, на баба си Лиляна. Цял живот съм се заричала, че никога и за нищо на света детето ми няма да се казва Лиляна. Щеше ми се да е Ема. Ама, ей, го на! Така се случи. За татата беше много важно да е кръстена на майка му...Не съжалявам, но много не ми харесва, че и фамилията и започва с "Н"- Лилиан Н....
Вие какво ще кажете?

Какви ли не изненади поднася животът!

Lilian e mnogo xubavo i upotrebqvano ime spored men Wink

# 149
Цитат на: Milaa
За татата беше много важно да е кръстена на майка му...

bash

Общи условия

Активация на акаунт