Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
...
Окич, ние в нашата детска градина събираме пари и госпожите купуват на всички деца
...
Мале пак не съм се изкала правилно. Имах предвид на госпожите подаръци дали подарявате.
Браво на Лора за биберона!

# 61
Здравейте,

Роска- браво на Стеличка.

СИА- и на Лора браво за бибата.

А срещата с Тони кога ще е ? newsm78 На 4 заедно с РД на София.
Защото ако е така и съм ЗА гостите да си платим клубчето.

Аз да се похваля, че мама и Илия се сдобриха \ пак по инициатива на мъжо\. Та Коледата е спасена.
Вчера Елия намаза цели 3 подаръка. Баба и \ свеки\ нали и даде парички, та тя си купи чантичка с фиби и дрънкулки и сешоар.
После с 2 дечица си разменаха подаръци, та получи докторски комплект и микрофон. Сега с едната ръка държи микрофона и пее, а с другата боцка куклата.
А иначе като я питаш каква иска да стане, казва "кака на бебе".  #Crazy Издирвам коя от бабите я учи на това  Rolling Eyes

Хайде  Hug

# 62
...
Окич, ние в нашата детска градина събираме пари и госпожите купуват на всички деца
...
Мале пак не съм се изкала правилно. Имах предвид на госпожите подаръци дали подарявате.
Браво на Лора за биберона!

сега разбрах  Embarassed, ами събрахме по 5 лв от всеки и две от майките ще ходят за подаръци. Това защото са за последна година заедно с госпожите

# 63
Oki4, ние в нашата детска не събираме общо пари за госпожите, а всеки родител си решава дали да подари нещо. Което не е много добре, защото така повечето носят, но пък някакви дреболийки колкото да мине номера, вместо да съберем пари и да купим нещо свястно на жените. КАкто и да е! Аз таки година им взех едни много сладки игрпачки за елха от Крео, бяха по 3.50 парчето. Миналата пък им взех коледни чинии за плодове от Джъмбо. Ей-такива неща...

Ох, четох още назад, май щях да пиша още нещо, но забравих...

Ако не успея да се включа преди празниците, и аз ви пожелавам отсега Весели празници.

# 64
# 65
# 66
Да си повторя питането, че нещо не ме отразихте, а много искм да видя снимките  Rolling Eyes
Аз нещо не мога да видя снимките в Мултиплая, някой ще ме светне ли как става?

# 67
Ели, страхотно си се справила. Много хубаво елече и шапка има Елия. Peace
И да, ние ще отидем на срещата с Кафе с мед и рождения ден на София. Peace

Вили, май трябва да се регистрираш в Мултиплай и да те покани някой от вече участващите в групата. Рила е по-наясно с нещата... аз май се регистрирах и уж и пратих покана, пък после се оказа, че мога да гледам снимки. Не знам как стана. Трябва по-сериозно да разгледам сайта и възможностите му. До сега не съм го ползвала. Thinking

# 68
  • София - Рим и обратно
Е, стига де, какви такси, аз на рожден ден ви каня  Rolling Eyes! Пък иначе ако искате, за друга среща -  ще плащаме за клуб.

# 69
  • Костинброд
Здравейте мами и пораснали дечица,
Не съм влизала отдавна,но гледам да ви следя редовно.Наистина нямам никакво време да се включвам.Ние сме добре(да не чуе дявола)-Алекс расте и лудее на воля,а баткото ми къса нервите просто така за спорта.Да ви се похваля-намерих начин да "избягам" за два часа два пъти дневно от къщи-ходя в у-щето на баткото и водя два предмета-ДБТ и рисуване-правим страхотни неща с децата.
Гледах снимки на децата-леле,ама те са толкова порастнали и толкова красиви дами и господа,че им се възхищавам с удоволствие.
Пропуснала съм много поводи за честитене-голямо ЧЕСТИТО на всички  bouquet

И сега ви желая ВЕСЕЛА КОЛЕДА,незабравими мигове в светлата празнична нощ,хиляди усмивки и много подаръци от дядо Коледа.
Нека Витлеемската звезда свети в домовете и сърцата ви и осветява пътя ви.
На бременните мами желая безпроблемна бременност и леко раждане. Praynig
Бъдете здрави и целувки на всички малки калпазани. Hug

# 70
  • София
 После ще ви дочета. Сега да питам... Понеже наш Илийко още си няма подарък за Коледа и се чудя. Абсолютно отказвам да му купувам поредната играчка, с която няма да си играе, а в която аз ще се спъвам ежедневно. И се чудя дали да му купя от някъде кошница за миялна машина с колелца (само ме чака да опразня нашата, за да я извади и да я бута до захлас из къщи) или пък четка за почистване на бутилки, за да си я размахва възторжено без да се чудя остатъците от колко бутилки ще ми останат по лицето ми като ме забърше с нея Grinning, или пък паничка и лъжичка "чиста", за да си прехвърля яденето в тях, когато не иска да яде. Grinning Grinning Други идеи?
 А, и да добавя. Ние пак сме болни. След като вчера вечерта заспа в 20 ч., изтощен от температура, хрипове и прочие, събуди се, след бълнуване в 22 ч. В този момент го натъпкахме с Калциев глюконат, Ериус, Нурофен и прочие и това дете като се разигра, като се разскача по леглото, като се разтича из цялата къща... Баща му (каталясал от няколкоседмично неспане покрай болестите) го гледа, гледа и едва-едва пророни: "Само не разбрах кое от всичките (лекарства) е допинга." Grinning Grinning Горканчо. Направо се беше отчаял милият. И справо, щото звярът е заспал чак в 1,30 след тази игра. Аз отнесох по-рано.

# 71
Ох, Мънки, разсмя ме с този допинг и избора на подаръци, но и много ти съчувствам! Дано бързо се оправи Илийката, че да не се налага лекарствено стимулиране. Митко много се кефи на лопатката и четката за трохите от масата и когато успее да ги докопа, много важно чисти (в твоя ред на мисли за подаръци). Голям хит се оказа едно кранче с отверка и гаечен ключ, което може да се разглобява (леля му го купи от Евроленд). Ключа изчезна почти веднага, но с отверката ремонтира всички коли и е много доволен.
Кафе с мед, клубчето ми е удобно, но на 4. 01 съм на работа от 7 и няма как да присъстваме. Всъщност от колко е запазено клубчето?
Ели, браво! Майстор си!
Вили, за снимките трябва само да се регистрираш. За да може да си пишем там, както беше първоначалната идея (рецепти, идеи за игри и други) трябва и да се включиш в групата Мартенчета .

Момичета, ние днас заминаваме на гости и ще се приберем в неделя, на до тогава няма да влизам тук.
Весели празници на вички и леко пътуване на тези, на които им предстои!
Шу, целувки на малката и на теб! Стискам палци!

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 12:08 от ТаняТ

# 72
Мънки, от къде ти ги ражда главата такива...смяхме се всички рано-рано тази сутрин. На лопатката и четката за трохи и Рая им се радва, затова и и купихме детска четка за почистване - с нея най се забавлява. Peace

Ние пак се събудихме с 2 см сняг и пак се изпопритеснихме дали и как ще пътуваме. Cry

Бухта, как сте със спането? Ния поуспокои ли се?! Аз не смея да се похваля, но Рая вече почти седмица вече заспива по нормално време около 9:30-10 ч. като сама ме хваща за ръчичка и се водим в спалнята. Няма ревове и истерии и се моля и този период да е отминал. Praynig

Аз вчера си нямах работа, та претеглих Рая и се оказа, че е отслабнала с почти 1 кг. Изпаднах в дива паника, защото тя последните 10-тина дни почти не яде...кара на кисело, прясно мляко и от време на време кашкавал и плод. Отказваше всяка храна дори бисквити и детските шоколадчета, дето иначе ги яде. Добре, че от вчера като че ли малко по малко и се възвръща апетита и си хапна добре. Тази сутрин също си изяде овесените ядки и дано продължи така. То ако не е спане, ще е неядене...направо не знам вече.

# 73
Здравейте момичета, влизам за секунди че имам много работа. Вчера бяхме на преглед, всичко беше ок. Добрите новини са че има пораснали кости, които преди едвам се забелязваха. Докторката има идея на втори етап да и присади кост, но ще се реши като я приспят и я огледат, защото това диване срути болницата, нищо че само я пипаха, нито кръв нито нищо. Само да я преслушат искаха и да и огледат ръчичката. На ренгена и лепнаха две лепенки за добро поведение (нищо че се съдра) и след това ходеше гордо и ги показваше на всички. Резервирали са ни хотел, за предишната нощ. Една приятелка ще дойде от Бирмингам, да гледа Боян. Който продължава да подържа температура и полудявам. Утре ще се опитам да му запиша час на доктор. Два антибиотика изпи това дете егати. Вече се чудя дали инеговото не е от зъби, защото предния зъб се клати ужасно.  Сега отивам да оправям че за Коледа ще се събираме в къщи, а някой от гостите даже ще преспят тук, и имам много да оправям и ще правя и капама. Сега ми се обадиха, дали съм искала боза, че били в българския магазин и освен майонеза краси и куп други неща имало и боза Laughing

Лек ден на всички.

ПС дайте идеи моля за клубче в района на кв. Иван Вазов и околностите и кажете има ли поне желание да ни дойдете на рд ако успеем да резервираме?

# 74
  • под кривата круша
Значи, ако можех да предвидя, че сгъваемия кош за 1,30лв. от Карфур ще предизвика такъв фурор, нямаше да се хабя с количката на Чиполино Mr. Green Взех го преди 2 дни да прибираме И в него играчки и освен че намирам вътре играчите от елхата и де що вещи се търкалят и могат да бъдат примъкнати, средно по 3 пъти на ден коша се опразва с цел да се намърда вътре мойта скарида за си играем на кукуууу. Пробвай Peace А, освен това явно има друга идея за украсата на елхата и на мястото на свалените топки слага парчета солети.
Зимната ни фотосесия не се състоя-за всеобща изненада беше потресена от снега и така и не я придумахме да стъпи отгоре му, та през няколкото дни, в които имаше хубав пръхкъв сняг се разнасяхме на ръце. От вчера бодро марширува в киша и локви.
Тихо да се похваля, че и ние отказахме бибата, уж Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт