Хайде и ние към феновете на Мики Маус.
И нашата торта май ще е такава! Много му се кефи!
. Една от малкото нови думи, които е научил е биби - по цял ден, ако бибата му не е в устата само това вика...Със свалянето на памперса сме още по-назад - не иска да седи на гърне, нито на тоалетна, ако може и по цял ден да ходи с акото на дупето няма да му е проблем - мрази да му сменяме памперса
. Когато е решил да прави нещо по никакъв начин не мога да му отвлека вниманието и тръшкането и извиването на мос е неминуемо...
за теб и Яна, силни момичета сте вие
!
Е не можах да им го избия от главите. Все още продължава да им е любим герой, макар че лека полека отстъпва позиции на по-приемливите за мен Поко йо , Мечо пух, Майстор Мани, агент Осо, Мики маус и др. Ами то няма и как да е иначе като са гледали о/о 100-ина пъти Блатната Коледа и почти по толкова 1-ва и 2-ра част. 3-та и четвърта се оказаха много кървави за тях. Особено една сцена в третата, където му режеха ноктите на Шрек с циркуляр докарваше Дани до рев.
Иначе и той вика "баби", вместо "бати". Понякога го казва правилно, но си е свикнал с "баби". Абе, много са сладки!
. Само му говорим, че е голям мъж вече, че никой не ходи с биба, че децата ще му се смеят и тем подобни, но хич и не ни отразява. Даже вече се е научил - знае къде ги слагам и си мести стола за хранене до кухненския плот, качва се на стола и си я взима. А елате да видите шоу, ако набара и две - почва да смуче едната, след малко я сменя с другата и така...даже една нощ и насън го е правил - голяма грешка беше това, а и не можех да взема едната, защото при всеки опит той почваше да пищи 

. Направо...нали и на дължина се издължава - онзи ден бяхме на гости семейно и така се случи, че вечерта се задържахме и Алек беше изкъпан, заедно с момченцето там (той е на година и половина) и майка му се стресна как му се броят ребрата на нашия. Знам че от отдавна трябва да е минал момента с притесняването от некачването на килца, ама той моя толкова фин върви, че...има ли други момченца, които да тежат само 11,600? 
Хайде и останалите, дето само четат да се включват по-често 
. Тео и той е толкова (горе-долу), но пък е нисък и на мен даже ми идва дебеличък.
), но вероятно чак пролетта, за да не седи по ъглите докато дойде време за излизане (той в момента пердаши яко из апартамента с малкото Пуки Вутч, но то все пак е доста по-малко). Иначе съм харесала и се колебая между две тротинетки - тази на Пуки и тази на Микро. И двете са много стабилни, Микрото е доста по-лека, но пък е пластмасова, а Пукито ми изглежда по-лесна за управление и е от стабилни материали, та още се чудя. Вероятно ще добавим и каска към подаръка... 

То няколко торти ще си направи човек за толкоз пари