Ревматоиден артрит - тема 2

• 220 822
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, моя преглед при Андреев мина в понеделник. Според него изменение в ставите няма и причината за болките трябва да се търси другаде. Препоръча ми изследване ( при което резултата е положителен та ще се срещам с други лекари) и да се мажа с Неокс и в края на месеца имам час при него за контролен преглед да видим дали има промяна.
Успех на лекуващите РА и по-малко болки.

# 346
Здравейте отново!

При мен артритът отново започна да се обажда - подуват ми се ръцете нощем и изтръпват, особено дясната. Не ме болят и няма да вземам лекарства, но отсега съм се притеснила как ще я карам след като родя, защото много ми се иска да кърмя Sad

Чувствам се супер прецакана с тази болест. Писна ми от всякакви неуспешни опити за излекуване.
Говорите си за формата на лицето. И моята преди да забременея и да спра лекарствата беше като на хамстер. Ужас. Не можех да се понасям. Сякаш не съм аз. Цял живот съм била спортна натура, а като се разболях, спрях да се движа, застоях се. Чувствах се кофти. Преди бях първа в разходките в планината и изкачването на върхове, а като се разболях станах като някоя бабичка. Все гледам по-леките разходки. Абе ужас, ужас....

Bunnie, тази диета без млечни и месо наистина ли работи?

Албенаа, на теб разрешиха ли ти медрол докато кърмиш?

# 347
  • София
iliana аз в момента съм на 14 дневно разтоварване- само на плодове, зеленчуци и сурови ядки. всичко е сурово и се чувствам страхотно. утре съм на контролен преглед. надявам се това да е правилният начин да се справя с болестта. но при мене определено действа.
защо не пробваш с 3дневните детоксикации на д-р Михайлов? подходящи са и за бременните мами.
кога се очаква да родиш? приблизително...

не смея да ти препоръчам нищо, защото си в много деликатно състояние.

# 348
  • София /Абсурдистан
Аз пак да попитам - какво се прави при серонегативен полиартрит? В ревматологията нищо конкретно не ми казаха. Какви изследвания да направя? Има ли някой с подобен проблем тук?

# 349
Момичета, здравейте! Днес ми се обадиха от Варна с новината, че няма да участвам в експерименталното лечение, защото изследванията ми са доста добри. Нямам никакви  изменения в ставите и не се налага лечение. Но не успях да се зарадвам дори, защото преди 10  дни катастрофирахме и съм изпаднала в нещо като транс.Не ми се говори, нещата които коментират хората около мен ми се струват толкова незначителни и  изобщо  #Crazy  Вие как сте?

# 350
Здравейте, моя преглед при Андреев мина в понеделник. Според него изменение в ставите няма и причината за болките трябва да се търси другаде. Препоръча ми изследване ( при което резултата е положителен та ще се срещам с други лекари) и да се мажа с Неокс и в края на месеца имам час при него за контролен преглед да видим дали има промяна.
Успех на лекуващите РА и по-малко болки.
И аз бях при Андреев, моят случай е много подобен. Аз имам сутрешни болки и скованост в областта на кръста. На снимката нищо съществено не се вижда. Изследванията са ми в норма. Ще търсим причината другаде, само че вече не знам къде. Понякога си мисля, че е по-добре да се разбере причината за иридоциклитите, за да може да се лекува проблема, друг път просто си мисля - дано не ми се случва повече, дори и да не знам от какво са причинени.

# 351
  • София
umberto няма случайни неща. щом са ти се обадили значи така са преценили. може да е за добро. съжалявам да катастрофата ти. обаче слезни на земята. защо не отидеш на хомеопат? такива състояния се лекувам много лесно и ефекасно именно с хомеопатия? нищо не постигаш като си изпаднала в апатия и нищо чудно да ти се изостри болестта. вземи се в ръце. нали сте живи и здрави?

unknown_lady на тебе лечение назначиха ли ти? мисля че не се прави нищо по-различно когато си със серонегативен артрит. артрита си го имаш, само РФ ти е в норма /моят между другото също е в норма от известно време/. просто си бори артрита.

# 352
здравейте приятели,съвсем случайно влязох и видях,че има хора които ще започват лечение с актемра.Аз бях писала отдавна,когато започнах лечението,то продължи 1година и 2 месеца през това време се чувствах добре,не пиех др.лекарства,изследванията бяха отлични.При тези резултати лекаря го спря,каза че е достатачно и се чувствах добре точно....3месеца после старата песен на нов глас:( преди 2месеца започнах с енбрел,но вече незнам на какво да се надявам и какво да си мисля....

# 353
Bunnie, благодаря ти за добрите думи.Наистина е странно да чуя окуражителни думи от човек когото не познавам, а тези които са постоянно до мен да са така безчувствени.Истината  е ,че и аз не говоря за това за да не досаждам на хората.Благодаря ти за съветите.Просто се просълзих като прочетох думите ти.Всичко ще се оправи  ,разбирасе.Просто аз съм малко черногледа.Трябва ми време. Simple Smile

# 354
  • София
умберто винаги можеш да пишеш и да споделяш мъките си. занм какво е  да не ти обръщат внимание. аз бях така първите месеци. никой не осъзнаваше сериозноста на проблема и никой не го интересуваше аз как се чувствам.
тук сме за да си помагаме. Simple Smile

# 355

Ами ревматолога позволи , но педиатъра ни отрича ....

# 356
  • София

Ами ревматолога позволи , но педиатъра ни отрича ....

хм, аз съм пилапреднизолон докато кърмех може би около месец.
защо не се допиташ и до някоя консултантка по кърмене?

а ти как си сега? подължава ли да те боли? подуват ли ти се ставите?

# 357
Linkova,благодаря ти че се включваш,за мен това звучи обнадеждаващо,дано да спрем кортизона и да започне да расте милият че е пълен застой.А самите вливания в болница ли ги правеха и колко време оставаше за наблюдение?Нас ни искат 2 пъти в месеца по 3 дни да сме в болница за наблюдение/нали е на5 г./Не знам как ще се справя -всеки месец пътуване до Варна ,хоспитализаций.......Дано при теб с Енбрела да потръгне добре!

# 358
здравейте,отново.. аз ходех в болницата за вливки всеки месец и стоях по 2,3 часа докато изтече системата,ходех и за изследвания един път месечно.искрено се надявам малкия да се оправи и да има едно щастливо детство.

# 359
А някой пробвал ли е да се лекува с коралов калций?

http://www.coralclub.vselena.com/coral_artrit.htm

Общи условия

Активация на акаунт