Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема, която се обсъжда във форума?
Какви са традициите и суеверията, свързани с Игнажден?
Какви са притесненията от варицелата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема, която се обсъжда във форума?
-
Какви са традициите и суеверията, свързани с Игнажден?
-
Какви са притесненията от варицелата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване и подстригване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за зъбите по време на бременност?

При това твоят коеф. е добър 1:280 като референтните стойности са 1:300 си е ОК,
И аз се шашнах, защото преди Рая имам една неуспешна бременност и рискът за мен е и по-голям. Голямо мислене и дилема беше, но решихме да направим ФМ в София по-рано, защото там я правят едва в 22 г.с. Та така, дойдохме си по спешност и минахме на ФМ и 4Д при доц. Томова. Видяха се всички индиректни белези, че бебето няма Даун и се успокоихме. А и съм доволна, че сме взели правилното решение. Знам, че индиректните белези не са сигурните резултати от амниоцентецата, но на нас са ни достатъчни.

Аз вчера сготвих едното ястие, за да ми е по-леко днес, след малко ще направя питка и пържолки със заливка от гъби за вечерта, останалото ще са салатки за да ни е по-леко, че не ми се преяжда пак. Малко вино, ракия и шампанско, за мен предимно сок, кола и шампанско, ще ни сгряват.
малко суеверия,ама карай...
, не се излагайте така.
хайде чао от мен и до другата година.
Та малко ми стана объркващо вече.