ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честита дъщеричка на Ди!! Жива, здрава и щастлива да расте!!

# 556
  • сто акровата гора
Честита дъщеричка  di_ , да ви  е жива и здрава, много да ви слуша и радва!
  bouquet

# 557
Честита радост в семейството! Да е жива и здрава голямата госпожица!

За предучилищната - и ние вероятно ще сме в детската (щеше ми се да е в училище), просто с малък батко кандидат гиманзист програмата ще се сгъсти много.
С Дивна открихме темпера и рисуването по грънци - голям кеф за всички. Вече имаме малка изложба в бабин дом Rolling Eyes!
С мъж ми се записахме на народни танци, водим я и нея - много й хареса, друса хора като невидела Laughing.

# 558
  • Vaudreuil Canada
Ди Честита дъщеричка! Да расте здраво и усмихнато детенце.

# 559
Ди, Честита дъщеричка!   bouquet Да ви е жива, здрава и много да ви радва!

Ей, Пешеходке, направо си ви представих семейно на народни танци  Mr. Green Страшна веселба ми  изглежда. Браво на вас.  Peace

# 560
Di_, честита радост! Да са ти живи и здрави и двете кукли!   bouquet

Пешеходке, кога стана кандидат-гимназист малкият батко?!?  Rolling Eyes А как е големият?
То аз не мога да си представя и кога минаха тия 5 и половина години вече? Следващия септември ще имаме ученичета!

# 561
  • София
Ей браво на Ди и Бети, раздвижиха темичката  Wink

Ди честита малка Симона! Да е здрава и много усмихнато и весело детенце!

За предучилищната ние също си оставаме в детската градина, Тини добре го казваш ,че няма нужда да си усложняваме живота  Wink
За училището за сега мислим да е избор по местоположение, което ще ни е удобно за водене и прибиране, не съм правила проучване за препоръчани училища, за сега поне ми се струва, че има време, те само децата да имат желание да си учат  Simple Smile

# 562
  • Русе
Честита Рожба на Ди!Да им е жива и здрава,да спинка и да папка!  bouquet
Моят малкият юнак порасна преди 2 дена стана на 2г. Mr. Green

# 563
Да ти е жив и здрав Кардам! И батко му покрай него! Hug

И на мен ми харесва, че темичката малко живна. Така ми липсва да си "говоря" с вас! Догодина друга треска ще ни тресе и ще се слеем с всички набори в бъдещата "първокласна" тема. Laughing

# 564

Пешеходке, кога стана кандидат-гимназист малкият батко?!?  Rolling Eyes А как е големият?
То аз не мога да си представя и кога минаха тия 5 и половина години вече? Следващия септември ще имаме ученичета!

Ми, нА стана, ти остави ми и пубертата го друса! Та, един вид жална ми майка! Големият ме изненада с полинезийска татуировка - обещах му че когато реши да я маха ще помагам със зъби и нокти (буквално)! Ако иска мога да почна веднага...

Ей, Пешеходке, направо си ви представих семейно на народни танци  Mr. Green Страшна веселба ми  изглежда. Браво на вас.  Peace

То, верно се оказа веселба, много е разтоварващо! Забавляваме се страхотно всички!

# 565
Момичета, благодаря ви много  Hug Hug Hug  Много мило ми стна  Heart Eyes
С малката Симонка сме си вече вкъщи - кърмим се, спим и сменяме памперси  Party Каката е много щастлива и помага много  Heart Eyes

Честит 2-ри рожден ден на Кардам   bouquet

# 566
Днес е Свети Свети Константи и Елена Simple Smile
Моите слънчеви дечица имат имен ден Heart Eyes Heart Eyes
Заповядайте!

# 567
Диди, да са ти живи и здрави! :-Д    bouquet

# 568
Аз с нов въпрос се появявам Laughing. Тази вечер установих, че на Венета вече й растат шестгодишните кътници - онези последните отзад. Вече почти е изкарал единия, почти целия е пробил. При вас как са нещата? То значи трябва да очаквам обеззъбване скоро! Joy
Утре ще си погледна записките на баткото кога почнаха да му падат зъбките точно...

# 569
Хм, виж за тоя кътник съм пропуснала....
Добре, че спомена Бети!
Чудех се защо напоследък започна да прави странни физиономии, и си държи понякога бузката! Пък то наистина се кани да му никне мъдрец.

А иначе за падане на зъбките, аз го чакам всеки момент, защото в градинката, в неговата група, вече има три дечица без зъбки. Дори книжка сме купили за първото паднало зъбче.  Mr. Green
И за феята на зъбките знае и се пазари какво точно ще му донесе.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт