Току-що приключих с капучино звездичките и станаха страхотни, ще снимам по-късно да ги покажа, още не са доукрасени всички. Половината украсих с разтопен бял шоколад, но после шоколада загоря и сега ще мисля друг вариант с белтъчена глазура. Много си играх с марципановата паста, докато не започнах да я разточвам между два листа хартия за печене, за да не се лепи по плота и точилката. Невероятни са.
Направила съм линцерови сладки, меденките на Селма и щолена с котидж сирене на Умбра. Щолена го направих снощи много бързо, лесна рецепта е и ухае невероятно, но ще го опитваме след 2-3 дни. По-късно ще кача и снимки. Остават ми само елхичките на Лабрекс от списъка за правене. Щерката се зае да прави 2 къщички, с което красотата ще бъде пълна.
Благодаря за съветите и препоръките, без които нямаше да приготвя с такава лекота всичките си сладки. Къщата ухае невероятно.