Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Шумен
Аз редовно като пазарувам сама в хранителния магазин, си намирам рестото в торбата после и почвам да се чудя от къде са тези пари пък сега като не помня да съм ги слагала вътре newsm78  Когато съм с децата не съм толкова расеяна, и първо всичко прибирам а после свалям от количката челядта  Mr. Green

# 556
Много, много свежа тема Simple Smile
Записвам се с последното (засега) изтрещяване - тази сутрин си сложих първият срещнат крем за лице, а именно - Бочко за подсечено дупе hahaha

# 557
Аз пък набирам телефонен номер 0899.... слагам телефона на ухото и чакам......
Бе това що няма никакъв сигнал,какво става? По едно време се усещам ,че държа дистанционното на телевизора Embarassed

# 558
Вчера на обяд ще отиваме с малката да взимаме храна от стола и съответно като слизам надолу взимам и боклука с мен, но го държа в една ръка с ключа на колата  и ключа за в къщи. Изхвърлих боклука и с гордо вдигната глава отивам до колата и почвам да ровя в чантата за ключовете, а малката ми вика: " Мамо, ти май ги хвърли в бункера!" Не ме питайте как съм ги вадила.
А също вчера сложих да заври вода и ще правя спагети. Завря водата изсипах пакета със спагетите  и се хванах нещо друго да свърша, да се възползвам от времето. Така съм се отнесла, че на спагетите водата извряла и загоряли в тенджерата. Изхвърлих ги направо с новичката си тенджера.  ooooh!

# 559
Попитах продавачката в магазина продават ли пастьоризирана вода за ютия Simple Smile

# 560
Попитах продавачката в магазина продават ли пастьоризирана вода за ютия Simple Smile
Joy Joy Joy

# 561
Много, много свежа тема Simple Smile
Записвам се с последното (засега) изтрещяване - тази сутрин си сложих първият срещнат крем за лице, а именно - Бочко за подсечено дупе hahaha

Аааа,то от крем Бочко знаеш ли кви мекички стават дупетата! Така че си го уцелила! Joy Joy

# 562
Ооооо, от както ставам рано за работа и аз силно се причислявам към изтрещелите. )

Вчера си пускам 1лв. в кафемашината за кафе. Съответно трябваше да си прибера 50ст. но тотално съм забравила. Сетих се чак когато отново отидох да си взема кафе, и започнах да си търся стотинките от предният път.

# 563
Днес обяснявах, че не мога да танцувам добре, защото нямам чувство за...хумор  Crazy (за ритъм, разбира се имах предвид) ooooh!

# 564
Прясна изцепка и от днес. )
Пералнята свършила, ще простирам.
Отивам в банята да си взема леген, но вместо него взимам гърнето на щерката.
Слагам го пред пералнята, отварям я и ще вадя дрехите. ) Е, усетих се, че не мога да ги събера в гърнето. ) Та се върнах да си взема леген.

# 565
Аз пък днес се прибирам, чакам асансьора на първия етаж, не знам защо вадя ключовете на апартамента, той пристига, посягам да отключа асансьорната врата, а то няма ключалка. Усетих се бързо, пък и добре, че бях сама. Embarassed Бързане, бързане, ама........не е добре така! Grinning

# 566
Мирама,аз този номер обикновено го прилагам с тенджера или с голяма пластмасова купа!В момента,в който отворя пералнята,разбирам къде ми е грешката.
По повод близките имена,малко черен хумор.Една колежка поръчвала некролози за помен на свекъра си и добре,че и мъжа й отишъл с нея,защото казала неговите имена.Той й рекъл:"Чакай бе жена,и туй време ще дойде,ма ми е рано още!"Добре,че носи на майтап човека!Порядъчно се посмяхме с нея!

Редовно подканям мъжа си да си пише домашното или да си прочете още веднъж урока по Човек и общество.А третокласника се подсмихва разсеяно отстрани.

# 567
  • Варна
Случка от миналата седмица.  С братовчедките тъкмо сме седнали да пием кафе и звъни съпружието.Дежурния въпрос"Здрасти!Какво правиш?"
Отговорът  вместо Пия кафе- беше Пикая  #Crazy

# 568
 smile3532 Добре си съкратила отговора. И той кво?

# 569
  • София
имаме коте, което само след мен ходи.. та излязъл на терасата и мъжа ми казва "викни котето да влезе, че мен не слуша" , а аз вместо коте викнах гръмко ТАТЕЕЕЕ. хахах
Ставам в 3 през ноща за работа много мразя да се гримирам в този час и вместо червилото на устата си сложих на очите. Изтрих си очите и тръгнах не гримирана, че кой знае кво щах да сътворя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт