На море в Гърция - 3

• 230 943
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Олив, дай повече инфо за Кефалония Wink
Ние изръчкахме бая островно инфо, докато се спрем на Корфу... Беше ни компромисен вариант Rolling Eyes, но занапред трябват и нови цели  Grinning

# 61
  • София
виж на 3та страница май цитирах разказ на приятел за Кефалония, иначе за резервации гледах през google, не конкретен сайт. Simple Smile

# 62
На остров Кефалоня отседнахме в Ionian Emerald Resort - чудесен хотел, само на 15 км от Миртос бийч. В съседното градче Сами има многобройни крайбрежни ресторантчета, наблизо са  пещерата с подземно езеро Мелисани, градчетата Ая Ефимия, Асос, Фискардо и безброй красиви заливи.

# 63
Моля ако някой е ходил на Орфано бийч да сподели впечатления.
Позната на моя приятелка ни предложи за там къща с две стаи, хол и кухня за 50 евро на вечер.Къщата била през някаква улица от плажа.
До сега в Гърция не съм ходила за това събирам мнения.

# 64
Asioula, за Крит не си загубила много, освен старата Ханя и май клисурата Самария, която аз лично още не съм успяла да видя (щото трябва задължително да се иде през лятото, иначе сняг, вода и пр.)
Тъкмо влязох в темата почти сигурна, че съм се спряла на почивка в Крит и прочетох това.
Може ли повече информация за острова, защото и без това се колебая между Крит и Испания (Андалусия)?

# 65
... защото и без това се колебая между Крит и Испания (Андалусия)?

На Крит съм била само в Ираклио и двореца Кносос, но бих предпочела отново  - Андалусия.

# 66
Да се включа с мнение само. Била съм на почти 80 на сто от гръцките острови. За мен, лично, по-хубав от Скиатос няма. Лефкада и Кефалония не ми харесват особено. Има умопомрачаващи плажове, но нищо друго, а и на тях почти никога не можеш да се къпеш, защото вълните са огромни. За снимки става. Навсякъде има хубави места и навсякъде е различно, за всеки има по нещо. За мен лично, по-хубав от плажа Кукунариес на Скиатос и атмосферата на градчето на острова, няма засега. На Крит още не съм ходила, така че не гарантирам, че там няма да има нещо, което да ме впечатли повече. Ако някой се интересува от гръцки сайтове за резервации мога да дам по-късно. Но и буукинг ком има доста.
Скиатос  е един от най-обикновенните острови на Гърция,отиди на Родос  невероятно е ,с много историяа ,за Крит няма да говорим,стига да знаеш къде да отидеш,също Миконос иСандорини

# 67
Леле , как ме запалихте с този Закинтос  Sunglasses досега разглеждах снимки на сините пещери - невероятни са  Crazy
Кажете нещо повече за там - как се стига дотам от БГ , цените на студията какви са ?
Сега ще решавам между Скиатос и Закинтос  Rolling Eyes

# 68
  • София
Здравейте, миналата година бяхме с детето на къмпинг, близо до Катерини. В къмпинга имаше много хубави бунгала с тераса, оборудвани с климатик, хладилник, котлони и съдове. В къмпинга имаше и таверна, където можеше да се вечеря или обядва. Беше много спокойно и ни хареса. Тази година пак ни се иска да отидем, но този път на друго място. От едни познати чух много добри отзиви за един къмпинг на Тасос. Ще се радвам, ако ми препоръчате добър къмпинг с бунгала и съответно плаж, подходящ за малко дете.  Hug

# 69
Леле , как ме запалихте с този Закинтос  Sunglasses досега разглеждах снимки на сините пещери - невероятни са  Crazy
Кажете нещо повече за там - как се стига дотам от БГ , цените на студията какви са ?
Сега ще решавам между Скиатос и Закинтос  Rolling Eyes

Единият вариант до Закинтос е: Кулата - Солун - Лариса - Ламия - Делфи /покрай/ - моста Рио-Антирио - Патра - Килини и от там ферибот до Закинтос таун.
Ние бяхме в хотел Best Western Zante Park Hotel в Лагана, за настаняване виж в www.greeka.com

# 70
Много ти благодаря   bouquet

# 71
  • зад парка
...
Скиатос  е един от най-обикновенните острови на Гърция ,отиди на Родос  невероятно е ,с много историяа ,за Крит няма да говорим,стига да знаеш къде да отидеш,също Миконос иСандорини

Naughty Обикновени острови в Гърция просто няма!

Изобщо , нищо гръцко не е просто "обикновено"!  Joy

# 72
аз нямам думи. ми за мен красотата не се измерва с туристическата известност. падам си и по "обикновени" острови пък.

# 73
Asioula, за Крит не си загубила много, освен старата Ханя и май клисурата Самария, която аз лично още не съм успяла да видя (щото трябва задължително да се иде през лятото, иначе сняг, вода и пр.)
Тъкмо влязох в темата почти сигурна, че съм се спряла на почивка в Крит и прочетох това.
Може ли повече информация за острова, защото и без това се колебая между Крит и Испания (Андалусия)?

На Крит съм ходила преди доста години и спомените не ми са много ясни и пресни. Ние бяхме отседнали в Ханя и определено ми хареса. През Ираклио минахме, но въобще не ми хареса - много индустиален и без никаква атмосфера ми се стори.

Клисурата Самария не можахме да посетим. Ретимнон ми се видя като по-малка версия на Ханя.
Кносос кой знае колко не ме впечатли. Хареса ми Елафониси. Като цяло острова е доста голям, а аз малко необмислено бях набелязала амбициозна програма и се поуморихме от пътуване.

В Испания не съм ходила, не мога да направя сравнение.

# 74
  • Пловдив
Здравейте мамчета,
и аз се записвам при вас. След като ме "застреляха" с цените по БГ черноморието се решихме с двете деца да ходим в Гърция или Турция.
Моля да ме ориентирате, искам ол инклузив, може би ултра ол инклузив (незнам разликата в Гърция каква е) и хотел на плажа, всъщност не ме интересуват басейни, а плаж да има. Трябва ми фамилна стая - две двойни съединени, или пък по-скъпия вариант - апартамент.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт