На море в Гърция - 3

• 231 237
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Извинявам се, че ще се повторя  Blush
Планираме да почиваме на Закинтос. Никой ли не е бил там та да получа малко информация от първа ръка, както и препоръки за място, на което да отседнем. Ние планираме да наемем вила.

Дори и в тази тема съм писала по-назад, къде сме били на Закинтос: Zante park - намира се в Лагана, в центъра на купона, в залив с най-големия плаж, но прекалено оживено и шумно, особено през август.
Подходящи за настаняване са югоизточните селища, на запад острова е скалист, там е Navagio.
Можеш да провериш и в greeka.com, от там наехме вила с басейн на остров Лефкада.
Ориентираш се кой район ви допада и търсиш.

Последно резервирах за остров Скиатос, пак от booking.com
Ползвала съм сайта за повечето острови, на които сме ходили.

# 211
  • Пловдив
Ние бяхме миналата година през септември в Blue Dolphin. Самият хотел много ни хареса и с удоволствие бихме отишли пак там. Стаите са просторни, има чудесни градини, басейн, детски кът, детски клуб, аниматорите бяха българи, т.е. имаше анимация и на български. Храната беше много вкусна и разнообразна, но не типично гръцка. Всяка вечер имаше някакъв специалитет, който се приготвяше на място. Е, специалитет, специалитет - палачинки, скариди, риби разни, такива неща. Чистотата беше безупречна.
Недостатък за мен е каменистия плаж. Водата беше кристално чиста, хората са се постарали и са направили дървени скари между шезлонгите, обаче аз съм малко тип принцесата и граховото зърно  Flutter, не ми е приятно да се кълча по камънаците за да вляза да се изкъпя. Детето обаче камъните не го спряха и добре се позабавлява и на този плаж първия ден. През останалите дни обикаляхме с колата околните плажове. Като цяло много ни хареса, но тази година сме и с малко бебе и подобно обикаляне с кола не ми се струва подходящо.

В този ред на мисли има ли някакви отзиви за Athena Pallace? Струва ми се подходящ за почивка с деца и близо до хубав плаж. Търся нещо от типа на Blue Dolphin, да не е лукс, но да е приятно и чисто, подходящо за деца и да е близо до хубав плаж. Предпочитам полупансион, защото с бебе и палав батко няма да ни е до обикаляне по заведения или готвене. Знам за Сани и Океания, но уви, не са ни по джоба  Peace

# 212
Плажът пред Атина Палас е миниатюрен, с много уговорки бих го нарекла плаж Simple Smile

# 213
  • София
Плажът пред Атина Палас е миниатюрен, с много уговорки бих го нарекла плаж Simple Smile
а това щях да напиша и аз. имам чувството, че при по-силно вълнение го залива  Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:03 от bibi

# 214
# 215
  • Пловдив
Мдаааа, няма да е Атина Палас явно Tired
А друг подходящ хотел бихте ли ми препоръчали?

# 216
 Само да допълня,че се минава по тунел под пътя за плажчето.
Ако държиш точно там,наблизо е ANTEMUS SEA ****,който е по-голям като територия,плаж.
Храната беше нормална.
Но имай предвид,че са извън селища-наблизо са Никити отдолу и Неа Мармара нагоре по ръкава .

# 217
  • Пловдив
Знам, че са извън селища, минавахме покрай тях като ходихме на плаж в Неа Мармарас. Това не ме притеснява толкова.
Само да допълня,че се минава по тунел под пътя за плажчето.
Ако държиш точно там,наблизо е ANTEMUS SEA ****,който е по-голям като територия,плаж.
Храната беше нормална.
Но имай предвид,че са извън селища-наблизо са Никити отдолу и Неа Мармара нагоре по ръкава .

# 218
Наясно съм, че човек не ходи на четири-пет звездни хотели, за да обикаля по други плажове, но на 5-10 мин с кола от Athena Palace са някои от най-хубавите плажове в Гърция изобщо Simple Smile

# 219
  • с/у ОколоМръсТното

много ми харесва.
Язък, че вече не мож' ме накара да ходя на N звезден хотел в Гърция.

# 220
Наясно съм, че човек не ходи на четири-пет звездни хотели, за да обикаля по други плажове, но на 5-10 мин с кола от Athena Palace са някои от най-хубавите плажове в Гърция изобщо Simple Smile

Съгласна съм, ползвали сме Атена палас за удобна/изгодна база и обикаляне на всички хубави плажове в района. В dertour цената му е доста добра.

# 221
Знам, че са извън селища, минавахме покрай тях като ходихме на плаж в Неа Мармарас. Това не ме притеснява толкова
Ako не те притеснява това, бих ти препоръчала Антигони бийч ето му сайта = много хубав хотел, на хубав плаж, намира се в нещо като вилна зона  yes
Бяхме юни 2009, и пак бих отишла, но на този етап намалихме звездите  Sad
Писала съм отзиви в предни теми, ако ви устройва като цени, и искате хотел с НВ, смятам, че е чудесен вариант за много добра семейна почивка  Peace

# 222
Мерси момичетата за отговорите за Родос. А някой бил ли е в този хотел Blue Star Club – Atlantica Princess **** или Sun Beach Resort FFFF ?

# 223
  • Пловдив

Съгласна съм, ползвали сме Атена палас за удобна/изгодна база и обикаляне на всички хубави плажове в района. В dertour цената му е доста добра.

Абсолютно съм съгласна и с двете ви, но ще сме с бебе на 7-8 месеца. Като познавам и себе си, и мъжа ми, пак ще обикаляме, но искам и да имаме плаж на близо, та ако останем на плажа пред хотела, да мога да се прибирам и излизам с бебето, без да сме вързани с кола.
Антигони бийч ми изглежда добре, сега ще разгледам за оферти. Благодаря 2К   bouquet

# 224
ето тук има и снимки ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт