Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 817
  • 742
  •   2
Отговори
# 210
ANNAFACE, честита S ка и от мен, сигурно е голям кеф да не питаш:"Имате ли по-голям размер?".
Необикновена, много се радвам за теб че преди празниците видя 7-цата и скоро да видиш 6-цата.
На мен ми останаха 2,5кг до края на целта, но сега по нова година малко ще се освиня естествено, та още малко и в 3-а, но ще процедирам като тонито.  Peace
Приятелките ми в Турция се зарибиха с диетата и ме молят да им купя от книгата, да вземе търговия да развъдя... Laughing

Лек и режимен ден, много минусчета на кантара и не се отказвайте.  Hug

# 211
  • В сърцето на любимите мъже!
Чудя се аз тази тonny_bg дето аз помня дали е същата тази, дето сега е 60 кила?... ако е така, това е истинско чудо....    newsm78

# 212
Здравейте и от мен.
Срам ме беше да се включа след празниците   Blush , но виждам , че има и други които са се изпущили    Mr. Green , та да споделя.
От няколко дни съм мръднала с 1кг надолу , т.е вече са общо 6 свалени /утре става месец откакто съм на режима / и това ще рече , че съм вече 69   Flutter. Това е и радостно и не толкова , защото трябва да сваля още има-няма10 кила  smile3506. Единственият проблем обаче с когото не знам как да се справя е глада за шоколад  Naughty. Интересното е , че преди режима бях противник на шоколада , т.е бях от хората които не обичаха това чудо. Ядях само бял шоколад и то веднъж в месеца максимум. Сега преживям режимните сладкишчета ,но това не ми помага. Като ми се дояде шоколад , само там ми е акъла   ooooh! Кога устисквам , кога не......  , но се успокоявам , че 6 кила за 1 месец е добре .
Успех и мноооого усмивки    smile3525

# 213
Чудя се аз тази тonny_bg дето аз помня дали е същата тази, дето сега е 60 кила?... ако е така, това е истинско чудо....    newsm78

newsm78 а сега де ...Познаваме ли се ?Откъде ме помниш? Thinking

# 214
Здравейте и от мен още една ГЗФ .При мен нещата са добре по етапно вкарвам новите храни карам само с една гала вечеря.Килата играят+1-2 ,но това не ме притеснява нормално е .Вълчият ми апетит съвсем изчезна дори сладко не ми се яде което е доста учудващо за мен.Лек и отслабващ ден на всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Didranad благодаря  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 17:42 от Korni68

# 215
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Здравейте, искам да попитам как стои въпроса с Дюкан и хомеопатичното лечение? Хомеопатичните лекарства съдържат захароза и глюкоза и....оза. Това пречи ли на постигането на състояние на кетоза.Моля, ако някой има опит да сподели.Благодаря ви!
Аз се лекувам с хомеопатия от м.март. Тогава бях в трета фаза  на режима и не съм си задавала твоите въпроси. Колко пък захароза и глюкоза може да има в една гранулка (аз вземам по 3 гранули всеки ден от месеци)? Не ми се е отразила на режима. Сега съм в четвърта фаза и ако имам връщане на някое и друго кило, то определено е свързано с храненето като последните коледни дни  Blush., заради които днес протеинствам.  Grinning

Корни, поздравления за постигнатото и честита трета фаза!  Hug

# 216
  • UK

newsm78 а сега де ...Познаваме ли се ?Откъде ме помниш? Thinking
  Здрасти, Иги! И аз те помня от моя първи Дюкан. Тонито за която говориш е друга жена. Тя тръгна някъде от 160кг, стигна до 100-те и се отказа от Дюкан, защото някаква нейна позната влязла в болница заради режима(по нейни думи) После я "виждах" при високомазнинните, но май и от тях се отказа.
  Аз се оптвам да държа фронта по празниците, но е много трудно. Не съм толкова мотивирана, колкото преди. Тъжно Sad

Весели празници Hug

# 217
ААаа сега се сетих за коя Тони се сещаш .Тя е с друг ник и наистина тръгна от много кг.Скоро обаче не е писала в темата. Heart Eyes

# 218
Единственият проблем обаче с когото не знам как да се справя е глада за шоколад  Naughty. Интересното е , че преди режима бях противник на шоколада , т.е бях от хората които не обичаха това чудо.
Да си дойдем на думата!
Никога не съм била сладколюбка, а от има-няма близо месец - само дето не го сънувам тоя шоколад! Като пуснат тия ми ти реклами по тв-то, мани, мани... А сега, покрай празниците какво е в къщи...
Торби с лакомства... Едвам се сдържам!
Че и не върви да ги изхвърля - децата ще ми се разсърдят. Не върви и да им ги дам наведнъж да ги ометат... Голям зор ви казвам!
Цялата ситуация се усложнява още повече от факта, че не съм фен на изкуствените подсладители и някак си ми се ще да мина без тяхната употреба... Да, ама дупето ми явно иска друго... К`ви да ги дялкам сега, чудя се!
Е, за момента успешно удържам фронта! Чак се чудя на себе си, ама до кога ли ще е така...

# 219
Ами трудно ще ти е ,щом и не искаш подсладителите  newsm78 незнам .Те успешно заместват.Що млека съм си забърквала/Сега вече не . Heart Eyes

# 220
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Не ми се пише нещо, от времето ли е, от що ли... Та само ще ви раздам козинките и отивам да спя...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 221
             ЗДРАВЕЙТЕ, много време не съм влизала в темата, но това не значи че съм ви забравила. Искам да кажа ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички момичета и да ви  пожелая ВЕСЕЛА, СПОРНА и БЛАГОДАТНА НОВА ГОДИНА. ДА СТЕ ЗДРАВИ и  ДА СЕ ОБИЧАТЕ! На Вас, на вашите семейства и близки, а и на целият ни народ - ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!                        

ФИЛЮКИИИИИИИИИИИ

# 222
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Преполовихме я тази последна работна седмица, още малко усилие и... Да си помогнем с кафенце  Wink

Кантарев се е зациклил на едни числа дето хич не ми харесват, но какво да се прави, има и такива моменти, особено покрай разни празници  Rolling Eyes И когато ме мързи да готвя де...  Blush Както и да е.
          Усмихнат, успешен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 223
Добро утро morning
След коледното похапване днес почити съм във форма. newsm10Вече е сигурно за Нова година у дома.Вчера водих малката на преглед, има слезли хрипове надолу и е на антибиотици.
Така, че няма да има големи изкушения.Само в рамките на нормалното за галата.От Новата година определо ще съм с по стриктна трета фаза.То и сега хляб още всеки ден не съм вкарал и плодовете са ми малко.Но тия шоколади направо ме побъркват да се изкуша eat
Разлика от вчера в кг. нямам сега съм същите кг. преди да направя голямото ядене по Коледа.
Хайде аз отивам да   food002 да си подсигуря храната за работа.Остават ми още два дни работа newsm44

# 224
Добро утро!
Момичета какво правите на лунуването и има ли ефект?Аз знам, че се прави пълен глад само на вода, а вие на протеини ли карате?
monnnn, изпреварила си ме с въпроса! И - споко!  И моите "запецвания" отиват къмто седмица, ама винаги има надежда! И светлина в тунела! А, ако няма - ще си носим!  Mr. Green
mimensita, и за теб се отнася!
Аз карам на протеини,вода и чай (ако успея да си го налея в гърлото,че много ми е трудно да го пия).
А в тези дни приемаш ли и трите лъжици трици, или не? И на кои точно протеини наблягате?

Иначе, аз бавно, но славно крача надолу! Щеше ми се по-бързо да става , ама и на това съм повече от доволна!
Болките ми и те отшумяват. Макар, че вече си мисля, че най-вероятно нося някакъв латентен херпес-вирус в нервите, и затова така ме боли от време на време...

P.S.:
Остават ми още два дни работа newsm44
Ох, и на мен така! Макар, че вече едвам издържам!

Общи условия

Активация на акаунт