Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 271
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
# 31
.......Дано в тази тема водим повече нормални разговори по темата,а не безмислици за времето ... Peace
Е дано, ама надали Whistling
Вещи, Тумбе    bouquet Hug

# 32
Ееее,писах ,писах и после сама си го затрих . ooooh!
Уффф ,може ли да съм толкова ...голяма бяла птица / newsm78 newsm78

Та,писах че МНООООГО БЛАГОДАРЯ НА Вещи и на Тумбето за новата темичка.  bouquet  bouquet
А тая жена с бутовете от първата картинка да взема да си я разпечатам и да си я сложа на хладилника. #Crazy #Crazy
Малеее,ужасТТТ направо.Чак не ми се вярва /Ама възможно ли е да има такива жени или това е фотошоп?Чак толкоз дебела ...офф ще сънувам кошмари таз вечер . Joy Joy

Такаа,трябваше да прекъсна ,че четох на малкия приказката за Оловният войник . Laughing Heart Eyes
Та резултата от вчера -700гр ,малко ,но от сърце ,както се казва.Днес съм на риба с луната пак. Heart Eyes
И довечера имаме концерт танцовата. Party Party
Надявам се утре да ви изпея химна на радостта . Joy Joy hahaha
Откога се каня да напиша :Бургазлийкииииииии,чудесници сте големи ,а пък ако знаете как ми е домъчняло за вас .... txtloves  love001 txtloves

Лек и отслабващ ден на всички! Hug Hug

# 33
Вещи, първата снимка е умопомрачителна
сега я препращам веднага на приятелка, бивша дюканка, бързо върнала повечето свалено, да има едно на наум  Mr. Green
гадна съм аз, мдааа

# 34
Добро утро! Поздравления за темата, страхотна е както винаги! Тумбе   bouquet

При мен нещата започнаха да се позадържат, варирам между 67,5 и 68. Явно настана време и за това. Ама няма как де, бях свикнала да свалям бързо, сега се иска вече повечко търпение. И смятам да сменя схемата, да видим какво ще стане. Карах досега 5/5, ще ги направя вече 3/3. Останаха още 8 килограма, наясно съм, че накрая нещата стават по-трудно. Продължавам смело напред, най-страшното мина, паднаха повечето килограми, сега всички ми казват, че изглеждам много добре, да спирам вече, ама аз си имам цел и като си я стигна тогава.

И така де, Приятен и режимен ден на всички!  newsm51

# 35
Здравейте  Stop Да не остана и аз назад..хубава тема  Mr. Green
Явно наистина по Коледа стават чудеса, само тлъсти минуси видях в новата тема.. Айде вчера ни беше Игнажден, да ни върви все така с многоооо минуси..  Аз съм се зарибила по една "попарка" или мляко или с вода,триците за деня, слагам извара (най-вкусната на Олимпус, други вече не понасям) и захарин  Rolling Eyes ... и съм много доволна после. Около мен се чудят как ям тъй, обаче аз и домашната баница си я ядях със захар и сирене..
На мен кг са ми стабилни, ама си чакам Коледното подаръчно голямо минусче.., все пак бях добро Дюканско дете.. Mr. Green
 ХУбав деннн...  bouquet

# 36
  • София
Ей ме на и мен в новата тема  wavey
Гледам на трета страница се класирам, т.е. - 3 кила за мен докато се изппише темата  Mr. Green

Благодаря на Вещи и Тумбето за страхотното оформление   bouquet
Пожелавам на всички ни, тази Коледа да я посрещнем по шапчици  Close-mas:

Утре съм на коледно банкетче от фирмата, ще бъдем във фолк пиано бар  Crazy и ще се наточа якооооо  Laughing - приготвила съм си 3/4 панталон, шарен чорапогащник и "златна" блузка, майкоууу  hahaha

За протокола: въртя-суча около 60-така... А, дано (но без 'надали'  Wink ) да посрещна Новата година на пета пейка!!!

# 37
Добро утро и от мен момичета!

Честита нова тема, тези дни нямах време да Ви чета, но сега си наваксах Hug!

Лек и отслабващ ден!  bouquet

# 38
Привет мривет Simple Smile

Дечко вчера ми скъса нервичките и затуй не съм писала. Тия зъби мамата си тракат, докато пробият.

Иначе съм режимна, самочувствието се покачва и е въобще страхотно. Simple Smile

Мименсита, пандишпановото руло ме домързя да направя, нооо филийките са уникални, въпреки, че не ми стигнаха триците. Сега пращам началството да купи още. Simple Smile С тази рецепта вече стават за ядене. Те ми бяха голям проблем, много неядливи с кисело мляко. Simple Smile

Днес ще съм на пилешко бутче и рибка довечера. Продължавам да се вталявам, нооо килограмите вървят много бавно. Или кантарът ми е скапан, вчера с дрехи и без дрехи едно и също отчете... Simple Smile

Хубав и спорен ден на всички. И режимен.  Peace

# 39
  • Пловдив
Вещи, първата снимка е умопомрачителна
сега я препращам веднага на приятелка, бивша дюканка, бързо върнала повечето свалено, да има едно на наум  Mr. Green
гадна съм аз, мдааа

Ами то нали целта си е сплашване  Mr. Green

# 40
Привет мривет Simple Smile

Дечко вчера ми скъса нервичките и затуй не съм писала. Тия зъби мамата си тракат, докато пробият.

Иначе съм режимна, самочувствието се покачва и е въобще страхотно. Simple Smile

Мименсита, пандишпановото руло ме домързя да направя, нооо филийките са уникални, въпреки, че не ми стигнаха триците. Сега пращам началството да купи още. Simple Smile С тази рецепта вече стават за ядене. Те ми бяха голям проблем, много неядливи с кисело мляко. Simple Smile

Днес ще съм на пилешко бутче и рибка довечера. Продължавам да се вталявам, нооо килограмите вървят много бавно. Или кантарът ми е скапан, вчера с дрехи и без дрехи едно и също отчете... Simple Smile

Хубав и спорен ден на всички. И режимен.  Peace

Диването, дай насам рецептата за тези филийки Hug  bouquet

# 41
Zveti,  пействам рецептата, както mimensita ми я даде в ЛС.

Цитат
3 яйца, извара на око - приблизително 150 - 200 гр, подправки на вкус, 24 с.л. трици, 1/5 до 1/4 пакетче бакпулвер - разбъркваш хубаво триците да се овлажнят добре, разстилаш на тънко върху хартия за печене и печеш на 180 градуса на вентилатор около 30 мин. Ако искаш да е по-мекичко можеш да го направиш по-редичко или да изчакаш триците да се напоят добре преди да ги печеш, иначе стават по-сухички и хрупкави. Вадиш, изчакваш да поизстинат, като може да ти обърнеш по някое време, че овлажняват от долното страна - режиш на 8 порции и прибираш в найлонова торбичка.

# 42
Привет!
Не съм изобщо редовна в писането, но си ви чета...и да се отчета Simple Smile
За 2 месеца и малко съм -10кг(начало 70кг) и доволно минах преди няколко дни в трета..интересното е, че за тези няколко дни съм още -500г ...дано...
Мисля на галите да не прекалявам и първия месец да ги сведа до 1 на седмица.
Успех на всички в свалянето на килцата и най-вече на задържането им след това Simple Smile

# 43
  • Бургас
Честита нова темичка   bouquet Да Ви следя, че да се мотивирам още повече и да не криввам от правия път  Mr. Green
Аз реших  Naughty На Бъдни вечер влизам в ТРЕТА  Crossing Arms Все отлагах, но постът на ANNAFACE много ми хареса и ме убеди, благодарности за което   bouquet - права е, имаш ли воля, нищо не може да ти се опре  Peace
(не)Обикновена-много яки емотиконки слагаш Wink
Отивам и аз да търся рецепти за трапезата, че едни чудеса ще се приготвят, трябва и аз да се включа с нещо режимно  Flutter

Dream*- браво за резултата  Laughing

# 44
Еееее ... имам повод за почерпка =))) Цяяяяяла шестица видях на кантара ... най-отпред ... =))) 69.8 .. От шаване нагоре и надолу най-накрая видях нещо различно от 70-70.500 ... Време беше ... не че ще ми е окончателна , кой знае пак какво лутане ще пада , но все пак ... По калкулатор съм за 67.800 =))) голяма цифра , няма що... Но така ми се иска да се видя на 65 ... За това още пет килограма ще ги мъча ... сигурно ще мине доста време , но така или иначе няма за къде да се бърза ...
Сега ще хапна малко месо с малко краставица и домат ... после и мляко с трици ... за вечеря евентуално яйца по панагюрски и готооовоо =)
Желая ви лек и приятен ден ... Времето днес е чудесно , за това ви пожелавам да успеете да му се насладите =)  

Общи условия

Активация на акаунт