Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 815
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Steletu Hug Hug Hug, ЧНГ и на теб!
Дано всички успеем в борбата с килограмите!

пп Мименситке, де си..само да си посмяла да се отлъчиш..от писането, де....искам си козинките и кафето...плийз ела си.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тони Heart Eyes, Успех, съкровище Peace!
АдАшче, ЧРД Hug Heart Eyes Hug!  

# 361
  • NICE,FRANCE
Честита Нова Година и от мен дюканки-сладЮранки!!!
Някой питаше за новият калкулатор newsm78,ето го  http://www.regimedukan.com/.

Дезоле ,пробва ли с по-усилени физически упражнения специално за проблемните зони и ''паласки'' както казваш??

# 362
01.10.2010 -  Т-105см;  Х- ? см;  Бюст – 107 см; Бедро - 65см;   Пр. – 42 см,  Ръка - 37см
01.11.2010 -  Т-100см; Х-105см;  Бюст – 103 см; Бедро – 63,5см;  Пр.  - 39,5см,  Ръка - 34см
01.12.2010 -  Т-97 см;  Х-101.5см;  Бюст – 96 см; Бедро – 61,5см;  Пр.  - 39см,  Ръка – 32.5см
01.01.2011 -  Т-95.5см;  Х-98.5см;  Бюст – 98 см; Бедро – 59,5см;  Пр.  – 37.5см,  Ръка – 32см

Минавам само да си пусна мерките за изминалите три месеца ... Доволна съм от себе си ... и си пожелавам още поне 3-4 килца по-малко ... а на вас толкова минуси , колкото желаете =) !
Лека вечер момичета ... 

# 363
  • някъде там......
Не съм упорита със спорта, нямам никакво време, както и желание за това. С една дума - безволева съм на тема спорт. Иначе работата ми е свързана с много движение, не седя на едно място, но очевидно това не е достатъчно Twisted Evil

# 364

300 гр. съм надолу. Дано това да означава, че задържането ми (поне за момента) приключи!

# 365
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ей ма на и мен, омръзна ми да пия сама кафе тези дни и ида да го споделя с вас

Гледам, доста нови попълнения, че и доста завърнали се стари муцунки - успех на всички  Hug
     За отчета - разхождам си около килограм отгоре след всичките празници, но бавно и упорито го разкарвам и още се дивя, че е само толкова плюса.
          Хайде, усмихнат, снежен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 366
Добро утро   food010
Вчера успях да разкарам 1 кг. от плюса.Остана ми още един кг.И лека по-лека нещата се нормализират.
Ура mimensitka е тук. newsm51  love001
ох голям студ се задава Ill
Хайде на всички отслабващ ден.  bouquet

# 367
Добро утро ,сладки . Flutter Party Flutter
Аз елиминирах още 700гр от плюса т.е. днес съм 62,300 и съм на протеини и на танцова  Party Party Много се радвам.Ама то вчера какво ли ядох от притеснение почти нищо-1-2 сладки пътьом и за вечеря хапнах малко кисело мляко,то така ми се спеше ,че и него трудно преглътнах.Но днес съм по-спокойна,към 9 слизам долу и ще си чакам клиентите. Heart Eyes
Оф ,тоз новия облик на форума много ми е странен. newsm78
Мименситка,благодаря за кафенцето и закуската.Подсети ме за тия ролца от раци ,не съм ги хапвала от 2 фаза някъде.Ще взема днеска да си ги спретна ,че да отбележа едно хранене. Heart Eyes Heart Eyes
Момичета,благодаря ви за палцестискането!Без вашата подкрепа не бих се справила.Много ви обичам ! txtloves newsm51 txtloves
Поздравления на всички с минусчета!Само така ! HugDream*-много добри резултати. Hug
Желая ви лек и успешен ден ! Heart Eyes

# 368
  • София
Здравейте, момичета !:-) Днес ми е втори ден и хич не се чувствам добре - отпаднала съм, влача се като парцал, с леко главоболие и така нататък...Опитвам се да пия повечко вода, по спомен от предния път имах и тогава такъв момент на слабост в началото. При мен е сложно заради високата захар и инсулин, пия лекарства за тяхното понижаване и лишавайки се от въглехидрати май съвсем я оплесквам newsm78. Има ли някой с моя проблем, да обменим мисли?
Хубав ден и много усмивки от мен:-)))

# 369
Е щом пиеш хапчета за понижаване на инсулина ,значи не би трябвало да имаш проблем! Нали от липсата на въглехидрати се получава точно това-кръвната захар намалява!
Е ,нормално е първите дни да имаш такива неразположения като главоболие и отпадналост.все пак в организма ти се е активирал процес на промяна,която му е непозната,нова...До една седмица ще се оправиш! Но си пий водата,не я забравяй! Peace

# 370
  • София
Буба64, как ти е кръвното? Моя мъж е по принцип с високо, и когато се храни съгласно режима, кръвното му пада, става почти нормално, което е чудесно, но опеределено имаше период на адаптация на организма към това състояние, който продължи може би ок. 1-2 седмици. Чувстваше се точно, както го описваш, т.е. при него беше от понижаването на кръвното налягане. Що се отнася до другия ти въпрос, смятам, че трябва да се консултираш с лекаря си, да кажеш, че с режима ограничаваш приема на въглехидрати до минимум, и предполагам ще ти намалят дозата от лекарствата. Сигурно пиеш Сиофор, или Метфогама или нещо подобно, нека ти коригират дозата.

Добре дошли на всички нови, стари и още по-стари дюканки. Желая успех на всички ни!
Нека се подкрепяме, да си помагаме, окуражаваме и да споделяме личните си постижения!!!

# 371
  • София
Деситка, с високо кръвно съм и за него пия лекарства, тази сутрин не се сетих да го измеря:-) Предния път когато спазвах режима и свалих 13 кг, около година в която задържах сваленото, не се налагаше да пия лекарства, защото бях бетон - 110/70. При посленото ми ходене при еднокринолог ме посъветваха даже да направя протеинов режим, ще ходя пак наскоро и ще уточня дозата, инъче съм на Метфогама.
Сиссс, надявам се да издържа едната адаптационна седмица, затова съм тук, подрепата е ужасно важна в такъв момент:-)

# 372
Здравейте сладЮранки Hug Hug Hug
Прасчо е тук  Embarassed,тц,тц може ли такова нещо,вчера се качвам на кантара и само някакви +500гр.и си викам браво бе Миленке ти си герой Whistling,да ама не ,тази сутрин ме попари вряла вода +2 300кг. ooooh!голям вой беше ,и още си рева Cryкойми е виновен на 1.01.се улях направо ,голямо плюскане падна, чак лошо ми стана посред нощи ,че имах среща със змията Боа ooooh!,вчера цял ден стриктна и ето ти големият +
Нова година нов човек ,взимам се в ръце ,и ще боря тези кг Party
Наревах се и сега ви пожелавам лек и успешен ден Hug

# 373
Относно кръвното налягане,и моят съпруг е хипертоник от години.Пиеше хапчета с шепи.
Но откакто започна режима е с нормално кръвно налягане и не пие никаквихапчета.Освен това и триглицеридите му са в норма,предвид това ,че преди му бяха шесткратно завишени.
Първите дни и той имаше подобни оплаквания,като тези на Буба64 . Пийнал си сутринта хапчето и кръвното му "се удари в пода"... Joy
От тогава хапове не пие и се чувства прекрасно...

Миленка, писали сме заедно!  bouquet

# 374
  • София
Имам огромно желание да "разкарам' поне част от лекарствата, с които се тровя...освен кръвно и хиперинсулемия имам и Хашимото, абе....кой кат мен:-))) Щастлива съм, че все пак тези проблеми се отключиха в по-късен период от живота ми и не ми попречиха да имам дете, при опитите за второ вече срещнахме проблеми, обаче никой не се сети, че може да имам проблем с щитовидната жлеза , а аз просто съм нямала овулация....Нищо, сега мога да се надявам че в скоро време, ще стана една щастлива , млада баба:-))) Затова трябва да съм здрава и корава Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт