Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Още само два дни и после..., но сега първо да пием кафе

След тъпкането снощи, днес осъмнах с един тлъст плюс, соленичко си е зелето и това е, но с повечко водица днес ще му видя сметката, не ме притеснява.
     Хуквам да си събирам торбето, че да мине по-бързо и днешния ден...
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 61
mimensita, и аз тъй! Къртех вчера, днес подскочих отново нагоре.
Големи вълнения в тая моя графика , сиг`р `щот` живея край морето!
Забелязвам, че докато съм по цял ден в къщи май пия по-малко вода. Залисвам се с нещо и буквално забравям. А и пия от чаша, та не мога да си следя мярката. Виж, на работа е друго. Слагам шишето на бюрото и се наливам, докато не го изпразня! ...
То и, резултатът от Не-пиенето не закъснява де! Не правете като мен! Не забравяйте да пиете вода, ей!!!
Хем не ме притискат срокове, ама `що така съм се вторачила в тез` кила и аз не знам!
Изкукуригах съвсем! 
(ама за лудостите ми, ще ви разкажа довечера!)

# 62
 55

Необикновена много се забавлявам с твоите имотиконки  Grinning

Мименситка мнго си отслабнала.Видимо е  Peace

Бургазлийките  lovekiss

Много съм заета и време за писане не остава.
Желая на всички весело предпразнично настроение   bouquet

# 63
Добро утро сладЮранки Hug Hug HugПфу в почивният ден се укокорих рано рано Shocked
Айде и аз да дам отчет Party,след вчерашният лунен ден -900гр. newsm68,обичам го Кантарев ама мнооого го обичам Two Hearts
Лек и успешен ден  bouquet

# 64
Добро утро ,душички. Hug
Аз след 2 дни на протеини ,резултата е НУЛЕВВВ  63 съм днеска  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Незнам това вода ли е ,ПМС ли е ,какво е  Crossing Arms ама ми иде да се гръмна.Много съм разстроена.Не искам да им обръщам внимание обаче направо ми е кофти,кофти ...много ми е криво. Cry
Днес пак трябва да внимавам и пак да се ограничавам мноооогоооооо. #Crazy newsm78
Оплаках ви се ,може и да ми олекне малко.

Поздравления на всички с минусчета. Hug Hug Hug

(не)Обикновена,а защо в къщи не си пълниш шише?Защо пиеш от чаша? newsm78

*Дюкесса*,радвам се да те видя тук . Hug
В трета ще се нормализира косопада,а и с повечко маски ще се оправят нещата. Hug Heart Eyes

Отивам да си ям триците и да си блъсна главата в стената. ooooh!

# 65
Дюкеса,
пробвай маската с Тривитаминол - действа!
Аз сега още във 2-ра я почнах и нещата са овладяни.

Peace

R&B&G,
според мен - не ти трябва разделно.
А дали си успяла...хм-
звучи като край на режима,
а май се убедихме,
че е доживотен.

Wink

# 66
Взех важно решение:

От днес сменям режима.Ще ям 1път на ден към 16-17 часа ,а вечер вино -2 чаши. Да видим в 4 фаза как ще ми се отрази това.През деня -плодове. Joy
Ще пиша за резултата.

# 67
           Здравейте и от мен! \не съм писала от няколко дни, че в неделя рано-рано сутринта получих такъв световъртеж, че не можех да се надигна от леглото... ooooh! изкарах акъла на децата. Те пък от своя страна ми дръпнаха една критика, че не съм ядала плодове и т.н. да не ви занимавам с моите проблеми. Сега искам да питам използващите Хуск кога го пият, защото на опаковката пише по 2 пъти на ден, пък имам впечатление че се пие сутрин с триците, в грешка ли съм,  newsm78 вие ще кажете.  Naughty Желая ви лек и приятен ден! newsm12 Момичета подхвърлете някои идеи за Бъдни вечер, че то въпрос с повишена трудност  newsm12 newsm17

# 68
# 69
петя здравей!,аз използвам хуск-а по две мерителни лъжички сутрин с две чаши вода на гладно .и така всяка сутрин.действа безотказно и без всякакъв дискомфорт.после си хапвам триците-2 лъжици с мляко или на палачинка. Peace

# 70
  • София
Взех важно решение:

От днес сменям режима.Ще ям 1път на ден към 16-17 часа ,а вечер вино -2 чаши. Да видим в 4 фаза как ще ми се отрази това.През деня -плодове. Joy
Ще пиша за резултата.
Тони, няма ли да умреш от глад? newsm78
Аз така съм свикнала да ям по 3 пъти на ден + някоя междинна закусчица, че ако се наложи да пропусна едно хранене и ми прималява от глад.

# 71
verche,още първият ден се провалих. Joy Така ми пристърга ,че манадарината само ме побърка повече .И си стоплих една спаначена супа .Хапнах си и една филийка черен хляб с парче пуешко. Joy
Бе явно кой както си е свикнал ,така си е.Аз хич не съм по алкохолите.Като се съберем с приятели ,мога да пийна по 50гр нещо алкохолно ама се е случвало с месеци да не пия нищо алкохолно и това по 2 чаши вино вечер ми е бетер лекарство. Joy
Бе не си падам по пиенето ,повече по яденето съм май. Joy Joy То затуй съм тук де,не в друг форум  hahaha Joy

# 72
Дюкеса,
пробвай маската с Тривитаминол - действа!
Аз сега още във 2-ра я почнах и нещата са овладяни.

Peace

R&B&G,
според мен - не ти трябва разделно.
А дали си успяла...хм-
звучи като край на режима,
а май се убедихме,
че е доживотен.

Wink
Rolling EyesОффф,така ми втръсна вече това мИсо SickСлед трета май ще ставам вегиталянка Joy Joy Joy

# 73
  • Пловдив
И аз си мислех така, ама ... този период преминава и си ставаш пак месоядна Simple Smile

# 74

Общи условия

Активация на акаунт