Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
ехооо здравейте сладЮранки Hug Hug Hug
Добре дошли на новите дюканки ,момичета успех   bouquet  
А аз да се похваля ,кг.падат като неведели newsm68,тази сутрин Кантарев отсече 61кг. #Crazy,честно да ви кажа хем се радвам ,хем се чудя как става тази работа newsm78,че аз така не свалях дори във втора Rolling Eyes,но нейсе нека да има радост JoyЧудя се дали да си мръдна линииката,или да изчакам и тази седмица newsm78
Ех сега си мисля ,че на 26.01.правя 1 година с Дюкан и с Вас и свалени до сега 33кг. newsm68,горе долу съм смъкнала един първокласник от гърба си Joy

Шушиии браво  smile3501мн.се радвам  Hug

# 676
  • София
Привет, момичета !
При мен, уви...нищо за отбелязване... За 5П, свалих има-няма 2 кг, после в последвалите , два ПЗ се върна около килограм. Изобщо, оказа се, че втория път прилагането на режима, далеч не е като първия -тогава беше една еуфория от сваляне на килограми. Аз обаче, с моето преддиабетно състояние, така или инъче трябва да се храня с голямо ограничаване на въглехидратите, демек голям избор нямам и продължавам напред, пък дано постоянството ми бъде възнаградено:-)))
Лека, успешна и най-вече режимна седмица на всички! Simple Smile

# 677
tonnny_bg , да за втора знам, дори бях го намалила по едно време.
Е тогава ще си хапвам пак следобед по една кофичка като пригладнея Simple Smile
хихихии ако знаеш как ме зарадва
мерси за бързия отговор Hug
хубав ден Simple Smile

# 678
Привет,от днес и аз съм с вас-вече се чувствам дори по-слаба само от идеята  Laughing

Исках и да попитам нещос-по-напред в темата споменах,че миналата година изгубих детенце след мисед.Имате ли представа на всяка фаза ли се отделят големи количества токсини и ако започнем след 3,4 месеца нови опити,дали това ще се отрази? Може би,преди да започнем опитите трябва да мина на 3ти етап,а когато живот и здраве забременея на трети олекотен...

# 679
Io_io , не се тревожи , тук има много дами , забременели по време на режима  Hug И аз съм като теб с мисед , но именно след като правих Дюкан за първи път ми се решиха доста от хормоналните проблеми. Успех ти желая и с Дюкан и с опитите за бебче  Hug

Миленка , браво , само така  Hug

# 680
Здравейте момичета и аз да се запиша за днес. Hug
Чувствам се малко поолекнала и много щастлива.Днес ми е трети ударен ден(решила съм да карам до 7дни ударни) и съм свалила 2.400кг newsm47
Искам да попитам също така-понеже прочетох,че не е желателно да се консумира сирене през 1 и 2 етап,защото не е качествено а доста от дюканките консумират кис.мляко от 2%.
Та не е ли равностойно това на некачественото BG сирене? newsm78

# 681
  • София
... прочетох,че не е желателно да се консумира сирене през 1 и 2 етап,защото не е качествено а доста от дюканките консумират кис.мляко от 2%.
Та не е ли равностойно това на некачественото BG сирене? newsm78

Не, защото не е качествено, а не е толкова обезмаслено, колкото позволява режима. В него освен крайно ограничение на въглехидратите, има и значително намаляване на мазнините. От сирената в БГ е режимно само едно - Ескуиза Фитлайн 0.2% мазнини (има натурално и пикантно), то е тип крема-сирене.

# 682
Благодаря за инфото!Ще потърся от това дано да го намеря!  jumpuu

# 683
Ние хапваме извара ,Ескуизата е само така, за вкус ,не е за наяждане. Flutter

# 684
Много благодаря за отговора Iggiberry  Hug Аз пиленцето ще си го направя в къщи на грил и ще ми е почти безсолно, за да е режимно Simple Smile

# 685
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ние хапваме извара ,Ескуизата е само така, за вкус ,не е за наяждане. Flutter

Аз Ескуизата  я ползвам само за любимия ми чийзкейк  Simple Smile

# 686
Здравейте, сладуранки , от днес и аз съм в отбора Simple SmileИскам да ви попитам свинското може ли да се консумира в смесения етап? Питам, защото пише че не може да се използва за ударния етап,няма забрана за другите етапи.

# 687
  • В сърцето на любимите мъже!
Привет,от днес и аз съм с вас-вече се чувствам дори по-слаба само от идеята  Laughing

Исках и да попитам нещос-по-напред в темата споменах,че миналата година изгубих детенце след мисед.Имате ли представа на всяка фаза ли се отделят големи количества токсини и ако започнем след 3,4 месеца нови опити,дали това ще се отрази? Може би,преди да започнем опитите трябва да мина на 3ти етап,а когато живот и здраве забременея на трети олекотен...
Според мен трябва сериозно да помислиш кое е по-важно за теб. Разбира се, че такъв ограничителен режим като Дюкан ще повлияе на цялото ти физическо и психическо състояние. Аз също преживях мисед след диета и абсолютно съм сигурна, че има връзка.
Ако искаш да се очистиш и да свалиш някое кило, карай трета фаза леко-леко. Но не виждам смисъл да подлагаш тялото си на такъв стрес и 3-4 месеца след това да започнеш да отново да качваш килограми от бременността.
Подреди си приоритетите  - дали точно сега искаш да отслабнеш стремглаво или да си бременна. След като имаш дете, ще отслабваш, има време за всичко.
Извини ме, ако ти се струвам малко рязка, но след като веднъж си преживяла мисед, мисля, че е добре да си по-умерена.

# 688
  • Пловдив
Здравейте, сладуранки , от днес и аз съм в отбора Simple SmileИскам да ви попитам свинското може ли да се консумира в смесения етап? Питам, защото пише че не може да се използва за ударния етап,няма забрана за другите етапи.
Има забрана за ударния, но за смесения пише, че са позволени нещата от ударния + зеленчуци.

# 689

Според мен трябва сериозно да помислиш кое е по-важно за теб. Разбира се, че такъв ограничителен режим като Дюкан ще повлияе на цялото ти физическо и психическо състояние. Аз също преживях мисед след диета и абсолютно съм сигурна, че има връзка.
Ако искаш да се очистиш и да свалиш някое кило, карай трета фаза леко-леко. Но не виждам смисъл да подлагаш тялото си на такъв стрес и 3-4 месеца след това да започнеш да отново да качваш килограми от бременността.
Подреди си приоритетите  - дали точно сега искаш да отслабнеш стремглаво или да си бременна. След като имаш дете, ще отслабваш, има време за всичко.
Извини ме, ако ти се струвам малко рязка, но след като веднъж си преживяла мисед, мисля, че е добре да си по-умерена.

Всяко мнение е добре дошло. Преживях мисед-а 9 месеца,след като бях прекратила диетата.И при теб ли беше минало толкова много време?
Освен това друго си мисля-нали именно чрез диетата организма се прочиства от токсините?

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 13:41 от Io_io

Общи условия

Активация на акаунт