Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
ЧРД Силве! Здраве, щастие, късмет и още по толкова поне Heart Eyes

Аз няма кво да ви се похваля - много съм нещастна...още не мога да си разкарам плюсчето от празниците. Въртя се като луда около 58.., от миналата година не съм виждала 57. Днес цъфнах и вързах...и ако след 5 дена не видя 57 ще правя по 2, че ако се налага и по 3П дни, докато не го махна...  Sad
Ай оплаках ви се.
Десиии много си се развихрила ей...браво, браво Peace да пише някой, че като знам и аз колко заслепена и заблудена овца(спрягам само себе си, някой да не помисли че го обиждам) бях в началотоо ooooh! ooooh!

# 661

Веднага онагледявам каква беше Анна като дойде. hahaha hahaha hahaha
Изчакай Луната, не се нерви.Понеже все давам грешно инфо за датата, сега да ти кажа, що.Защото аз започвам ден преди фазата да намалявам храната в зависимост дали ще правя П ден или детокс.И като един добре оформен олигофрен вече автоматично ми щрака в китарата предна дата.Създай си ред и дисциплина и ще станеш, като биологичен часовник.Преди все се дънех с четвъртъците, кога се сетя, то събота или вече понеделник, и рекох така няма да я бъде, не забравям да си пиша желания на Новолуние, чакам Пълнолунието по други причини, ми що да не вкарам всичко в ред, да не се обозява  системата. Пиша на  лист дата, килограми, подчертавам когато е фазата, заграждам дните в цикъл и така само с един поглед съм наясно и мога да сравнявам по критерий.

Деси, мизерен второфазник такъв,  hahaha hahaha hahahaкато те чета и се помазвам с благо, читав заместник си намери Тумбето.

От вчера пия Хуск.От моите форумни дружки не получих смислено обяснение, само хорово овчеблеене, че пият друго или не пият извЪще (както казваше даскалката ми по литература).
Та ще съм благодарна за инфо, ако има някаква оптимизация дюканска,кутията ми снесе дежурната дозировка и начин на употреба.
По съсвсем нефелни за сега наблюдения , изобщо ми спадна апетита, имам чувство за ситост, което за четвърта фаза е прекрасно.

Добре дошли на новите бъдещи слабушки, успех!

Спете спокойно, отивам да въртя камъните, че две третофазни гадини  ми дишат във врата!

# 662
 wavey

Ето един сайт с хубав калкулатор и интересни поне за мен неща не изисква регистрация Wink

Заповядайте http://fnic.nal.usda.gov/interactiveDRI/

Приятна семица на всички   bouquet

# 663
Мно`у съм сърдита значи!
Не само, че задържам, ами днес вместо 78, видях отново 80 на кантаря!
ANNAFACE
, сестро , разбирам тА!
 Ама няма да правя де, не се бойте! Споделям си просто, че да ми мине нервата!

И да питам още - има ли варненки, които ходят на народни танци?
Ако може да ми драснат на лични, плийз! Интересува ме къде ходят точно и какви са условията, най-вече като часове на заниманията и дали става за начинаещи.

А`е, , пийвам каЙвето, `дигам детето за даскало и ви желая - хубав ден!

# 664
  • В сърцето на любимите мъже!
Е-е-е, супееееер!

Днес съм пети ден ПЗ и след два дни поредно сваляне, очаквах кантарев да мръдне чааааак след седмица, а той още днес ме зарадва с още един сериозен минус -500 гр. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Имам много поводи вече за черпене, затова днес кафенцето от мен...

Успешен ден и режимно....

# 665
Добро утро и от мен!След доста опити да отслабна реших , че Дюкан е решението и от днес започвам.Преди година с Дюкан свалих 3кг , които успях да задържа и до сега (за жалост се отказах) - сега смятам да започна отново и този път обещавам да съм сериозна.Висока съм 170см и съм 64кг ,искам да сваля 7.Понеже съм забравила някои неща имам два въпроса към вас:Мога ли да пия кафето си с подасладител?И позволено ли беше пиле на грил - направено без мазнина , като после махна кожата? Simple Smile

# 666
  • В сърцето на любимите мъже!
Бърз отговор на Sisisty6.
Можеш ли да слагаш подсладител в кафето - да! Можеш ли да ядеш пиле на грил - да, но е доста солено и може да задържиш вода от него.

Иначе ти се чудя с тоя ръст и с тия кг за какъв Дюкан се стягаш, ама то всеки с знае...

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:50 от Iggiberry

# 667
Добро утро и от мен, включвам се към кафепиенето.

Iggiberry , голям кеф си е е да видиш такъв стимулиращ минус   bouquet

Към новите момичета, тъй като може от скоро да пиша, но с режима съм отдавна, не се дразнете на поучителния тон, има неща, които само опита може да покаже, момичетата са добронамерени и пишат нещата с цел да не се главоблъскаме и лутаме,  всичко е написано за наше добро.

Да се отчета, след ударната фаза съм –5.100кг

# 668
  • Русе
  Днес посмях да се кача на кантара,след 5 П дни и 2 ПЗ. Чувствам се поспаднала, но нямах смелост да се кача преди това. Та резултатът в момента е 58 кг , при 2 години потдържани 55. Продължавам схемата 2П 2ПЗ. Момичета споделяйте си менютата. Приготвила съм млякото с трици и канела. Кафе и варя 2 яйца. Може би ще отскоча за някое пиле ако успея.

# 669
Добро утро
Досетих се пак да ви питам нещичко-по колко яйца на ден могат да се консумират. Прочетох , че може по 2бр за хора с по висок холестерол. Знам също , че белтъците не са ограничени. Тъй като нямам проблем с холестерола , мога ли да ям и по повече жълтъци , или да ги отделям при приготвяне . Напоследък съм отвратена от рибите и месата и наблягам на яйцата , но тъй като застоя продължи твърде дълго се замислих дали не е пък от жълтъците . Е все пак количествата не са феноменални , но...../
Хубав ден и благодаря.

# 670
Добро утро и от мен!

Присъединявам се към кафето Simple Smile
Искам да попитам има ли публикувани албуми на Дюканки - преди и сега някъде извън този форум? Много е стимулиращо за новак като мен да види това преобразяване, имайки предвид многото кг за сваляне  Embarassed

Успешена седмица!

# 671
  • София
За мен лично публикациите на дюканките с голям стаж са много, много ценни и ми се ще да срещам такива всеки ден, на всяка страница!!!
newsm10 newsm10
Бабе, Тони, Мименситке, Деситке,   202uu  202uu  202uu
Аз още се мотая във втора - направих 5 месеца с режима и съм -22. Още няколко килца и се мятам в трета, но бавно и предпазливо. Все повече се чувствам готова да го направя и вярвам, че съм променила много от навиците си. Досега съм била схемеа 5/5, от днес мисля да мина на 3/3. Чувствам се много добре, а комплиментите не спират - толкова е вдъхновяващо.
Благодаря от сърце на опитните Дюканки - от тях съм научила толкова много - момичета, безценни сте!!!!!!!!!

# 672
Добро утро и от мен
Благодаря за кафето!
Е то моето истина, но като седна да чета и  така се улисвам.Хихихих не чувам и не виждам нищо  Laughing
Нямам какво да отчета, защото зарязах Кантарев у дома, но ще си взема един и в малката квартирка, за да следя всичко аз  Laughing
Но имам пак един въпрос, във втора си хапвах по две млека на ден и се чудя сега като съм в трета дали да ги намаля на едно, макар че за мен млякото си замества едното хранене на ден  newsm78
Ставам вече, че ще се стягам за интервю за бригада..а така да не ми се ходи, но няма как
Хайде пожелавам на вас и на себе си един хубав и  успешен ден и дано да имам повечко късмет  Laughing
целувки, прегръдки и режимната ейй  Laughing

# 673
Добрутру ,сладурки . Hug Днеска кафето мноооого ,а закуска не щете ли ?  Heart Eyes

Аз не съм се теглила днес ,че се успахме всички . #Crazy Голяма тарапана беше сутринта.И още не мога да си отворя очите като хората ,затуй ще си взема от кафенцето. Hug
Та искам да кажа ,че всички плюсове са от лунатаааа,не се ошашквайте .Ще паднат. Heart Eyes
udis*,аз ям колкото си искам ама повече от 6 не мога на ден .Така че виж си как ти се отразява и си прецени. Heart Eyes
(не)Обикновена,във Варна знам 'Огледала' и 'Мераклийски' ,ако искаш ще попитам конкретно за какво става въпрос,иначе много се радвам че си го решила това с танците.Страхотно е .Няма да съжаляваш.Аз ходя вече година тук и се чувствам прекрасно. Party Party
Klee,защо в трета ще намаляваш млякото?То се намаля евентуално във втора с цел да се раздвижат килцата.В трета няма за какво. newsm78
rossykv,радвам се за теб и успех с третата. Hug Heart Eyes

# 674
 Party Здравейте , сладурки ... не съм ви чела , но нямам и време за момента.
 Само влизам да се похваля за 1 седмица съм -2,600кг , доволна съм и продължавам смело напред.

Хубава седмица на всички , и режимност и вода му е майката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт