Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 299
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Biggy,аз тия линийки не ги разбирам ,та кажи с думи прости колко точно имаш да сваляш и най-вече сигурна ли си ,че ще се справиш с изкушенията по празниците ?Ако не си сигурна в себе си,по-добре отложи малко ,отколкото да прегрешиш и после наново да почваш . Peace

# 91
Biggy,аз тия линийки не ги разбирам ,та кажи с думи прости колко точно имаш да сваляш и най-вече сигурна ли си ,че ще се справиш с изкушенията по празниците ?Ако не си сигурна в себе си,по-добре отложи малко ,отколкото да прегрешиш и после наново да почваш . Peace
Сега съм 109,5кг, а искам да стана около 67кг.
Сигурна съм, че ще се справя с изкушенията, понеже ако се отпусна и по празниците, ще имам още няколко кг за сваляне след това.

# 92
Не(обикновена) честит ти празник:)))Пожелавам на щерка ти да е много щастлива,обичана и обградена с приятели:)))Много успехи в живота и по-малко разочарования:))))))Пожелавам много здраве и на теб и много да си я слушате:)))))))))
Привет на Biggy и успех:)))))Аз стартирах на 110 кг и знам точно какво ти е:))))Калкулаторът ми показа,че трябва да съм 69 така,че имах да свалям колкото теб:)))))Сега съм с 14 кг. по-малко и с помощта на тези прекрасни дами тук съм сигурна,че ще се справя,но и аз те съветвам да започнеш поне след Коледа,защото в началото си е доста трудно,а изкушенията по празниците са невероятно много:))))За 2 дена не мисля,че ще качих много така,че си помисли:)))Просто съвет:))
tonny-bg поздравления за огромният минус:))))Пожелавам ти да затриеш и това 1,900кг с лекота и да не качиш нито грам:))))

Хубав ден от мен:))

# 93
Biggy,аз ти предлагам следната схема за начало:

Почваш да си ядеш по 3с.л. трици на ден с мляко,предимно сутрин.Пиеш наймалко по 2л вода на ден .Менюто за Коледа да ти е месо със зеленчуци без картофи и ориз,с много малко зехтин.Ограничаваш тестяното и сладкото до минимум и като свършат празниците ,почваш ударната фаза.Тъкмо ще си настроиш мисълта за режим,ще си накупиш продуктите ,ще попрочетеш това онова за режима и после почваш вече режимно и стриктно. Heart Eyes
Успех ти пожелавам от сърце! Hug

# 94
Добро утро и от мен  wavey

Biggy, добре дошла    bouquet Аз започнах от 114 кг, а в момента съм 75, макар че калкулатора ми даде 67, но ще се ''върна'' за тях някой ден  Naughty така че няма невъзможни неща. И аз съм на мнението на момичетата, че може би е по-добре да минат празниците, защото, ако прегрешиш не се знае това как ще ти се отрази на мотивацията... Чака те дълъг път и хапване на много мръвки до желаните килограми, за това си прецени добре. Ако си решила да започнеш от днес стискам палци и имаш цялата ми подкрепа  Hug

(не)Обикновена, да ти е живо и здраво момиченцето, много поводи за радост и гордост да ви носи   bouquet  bouquet  bouquet

Тони, мерси за кафенцето и закуската, но моята днес ще е по-скромна, че нали е П четвъртък  Simple Smile

Хубав и минусов ден на всички  Hug

# 95
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Сега да започвам по ред.ТОНИ благодаря за кафенцето.НЕОБИКНОВЕНА да ти е жива  и здрава малката дама.Много да те радва и да си изкарате подобаващо  newsm59  ura BIGGY  ще се справиш.Стига да имаш воля във изобилие,като четеш тука за минусите на момичетата ще се мотивираш допълнително.ТОНИ поздравявам те за о-о-огромния минус.Лек ден на всички.

# 96
Biggy, Добре дошла и от мен! Вслушай се в съвета на Тони, дала е чудесна препоръка. По празници е много трудно човек да удържи, особено, ако е в началото. Всъщност преди две години аз започнах режима месец и нещо преди Коледа и устоях на изкушенията, ама вече беше минал месец откак бях на режима имах малки, но видими резултати и се мобилизирах и не исках да захвърлям всичко. Но да започнеш режима току пред прага на празниците, не знам...мисля, че ще е доста трудно, а и неоправдан тормоз. Режима е дълъг, понякога изморителен и ще имаш достатъчно време за него след празниците и така цял живот...че то нашия режим никога не свършва окончателно. Сега като пиша това, не искам да кажа да се нахвърлиш върху храната като за последно, напротив, Тони го е описала много точно и ясно, направи се предподготовка. Подготви психиката и тялото си за режима. Или си измисли някакво режимно меню - да речем печено и овкусено пиле в плик за Коледната и Новогодишна трапеза, РУЛО "сТЕФАНИ" С ТЕЛЕШКА КАЙМА И ЗЕЛЕНЧУК(кисели краставички и морковче) или телешки кюфтенца на скара, направи си сладки и солени овесено-тричави бисквитки, салата "Снежанка" с цедено мляко на "Олимпус" то е с 2% масленост(доколкото си спомням), зареди се с мезенца-пуешка шунка, пуешко филенце, пилешки кренвирши, телешки суджук и луканка, ако имаш възможност за по скъпи продукти поглези се с хапки от овесени крекерчета с Екскуиза и пушена сьомга, морски дарове, ако обичаш. Може да хапваш кисело зеленце и трушийка, пресни зеленчуци също, варени яйчица и изобщо има голямо разнообразие в съчетаването на режимни продукти. Ползвай по една лъжичка зехтин за овкусяване на празничните салати. Пийни един аператив, чаша винце празнично, че после вече няма...И воала....Не прави Ударна фаза преди празниците(тя е доста стриктна и предпразнично не знам доколко е разумно), изкарай ги така както е написала Тони и/или както ти пиша аз, а след празниците се впусни стриктно и мотивирано в дълбокото море "Дюкан". Направи си ударна фаза и следвай избрана от теб схема на редуване. Успех! Hug Peace ПП мЕЖДУ ДВАТА ПРАЗНИКА МОЖЕШ ДА ХАПВАШ ИЗЦЯЛО РЕЖИМНО ВСЪЩНОСТ, ЦЕЛТА Е ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАШ МАКСИМАЛНО ОГРАНИЧЕНА ТОЧНО КОГАТО ВСИЧКИ ХАПВАТ ПРАЗНИЧНИ ЯСТИЯ И В ЕДИН МОМЕНТ ВОЛЯТА ТИ ДА ПОДДАДЕ, А ТАКА ХЕМ ЩЕ ИМАШ ВКУСНО РЕЖИМНО МЕНЮ С МАЛКИ ОТКЛОНЕНИЯ, ХЕМ ЩЕ СИ СИГУРНА, ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ПЪРВАТА КРАЧКА КЪМ ЦЕЛТА СИ! ПП Набави си хартия и пликове за печене. От голяма полза ще са ти и двете. Също и тефлонов тиган и течен подсладител...иии познай ще падне готвенеее....едно за теб, едно за семейството, а честито... Laughing Wink Hug

Biggy,аз ти предлагам следната схема за начало:

Почваш да си ядеш по 3с.л. трици на ден с мляко,предимно сутрин.Пиеш наймалко по 2л вода на ден .Менюто за Коледа да ти е месо със зеленчуци без картофи и ориз,с много малко зехтин.Ограничаваш тестяното и сладкото до минимум и като свършат празниците ,почваш ударната фаза.Тъкмо ще си настроиш мисълта за режим,ще си накупиш продуктите ,ще попрочетеш това онова за режима и после почваш вече режимно и стриктно. Heart Eyes
Успех ти пожелавам от сърце! Hug

ПП (не)Обикновена, Честит Рожден ден на малката принцеса. Нека ти е жива и здрава и да расте под щастлива звезда. Весел и щастлив празник желая!

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:49 от Tumba_lumba

# 97
Добро утро и от мен...вече не е много утро, но чак сега успях да се измъкна от леглото и да се докопам до кафето  Laughing Днес се събудих с една голямааа мисъл.... Как ще я карам за напред  Thinking
Не знам колко килограма съм точно, но като се гледам по дрехите и това , че се вмъкнах в дънките, които носех като бях 55 килограма....предполагам, че съм там някъде, но с точност ще разбера днес като се прибера вкъщи. Но по -важното  е , че се харесвам вече и мисля, че това е предела, които мога да достигна. Чувствам се много добре и сега след като отслабнах, целта ми е да си запазя това тегло, но това много ме притеснява и се нуждая от помощ  Sad
Искам да помоля някоя дюканка, която вече е в трета да ми разясни как стоят нещата.В смисъл чела съм и книгата и коментари, но искам да знам сега като включа по един плод, една гала и веднъж тестяно как се отразява това на теглото? С какво трябва да внимавам и като цяло как ви се отразява на вас трета?
Много ще съм благодарна за отговорите, тъй като в трета нямам опит, нито особенна информация, а знам че ако оплета някъде нещата ...всичко отива на кино  Sad
Хубав и изпълнен с много коледно настроение ден, а аз глътвам кафето и ставам да стягам багажа да си ходяяя ууу домааааааа   Laughing

# 98
Привет!  Hug

Biggy, съгласна съм на 100% със съветите, които ти дават Тони и Тумбето. Успех !!!

Взех си нова батерия на кантара и така се надявах, че ще покаже някой минус, ама не ще #2gunfire А съм в П серия  Sad
 Пусто да му се не види, неще и неще да се върне на килограмите от лятото, вече 2,5 месеца. Не е е кой знае какво, ама много ме е яд, че не мога да си върна теглото. Усещам го и по дрехите, не се чуствам комфортно.
А оня ден в Мол-а, продавачките не ми вярват, че съм за най-малките номерации, харесах си дънки, гледам пише 26 номер и ще влизам да ги пробвам, а продавачката ми казва това е най-малкия номер имаме и по-големи да ви ги дам?! Много тъпо ми стана, уж съм отслабнала, а никой не го вижда. Пробвах 26 само за собствено успокоение и да й натрия носа - ставаха ми и ми седяха много добре, естествено ми се досвидяха 110 лева за дънки

Поплаках си !

Целувки на всички ! Heart Eyes

# 99
А оня ден в Мол-а, продавачките не ми вярват, че съм за най-малките номерации, харесах си дънки, гледам пише 26 номер и ще влизам да ги пробвам, а продавачката ми казва това е най-малкия номер имаме и по-големи да ви ги дам?!

Стига, бе, направо не мога да повярвам, тия слепи ли са, що ли, та ти си толкова слабичка и фина...баси лудия народ... ooooh!
Изобщо, ама изобщо не им се връзвай на тъпотиите на тия големи бели птици....изглеждаш прекрасно, много си нежна... Hug Peace

# 100
  • Пловдив
Споко, аз първата година отивам да си купувам панталон и продавачката ми предлага №56, аз  Shocked , защото и в дебелия си период не съм минавала 54, а тогава бях отслабнала. Казах и да ми даде 50, тя обаче настоя с 54 поне. Та почна да ми дава и по-малки номера, накрая си тръгнах с 48. Спука се да ми се извинява, като каза, че сигурно якето ме правело по-едра  Mr. Green

# 101
(не)Обикновена да ти е живо и здраво момиченцето, да расте весела и щастлива!!! Весел празник на цялото семейство!

При мен се започна адското задържане, вече 12 дена едно също, няма мърдане, а изкарах 5 протеинови дни, нищо!!!

Ама явно така трябва, а и ми остават 3,5 килограма до калкулатора (дава ми 64 кг), явно е от това. Аз обаче искам да стигна 60, при ръст 163 смятам, че не е прекалено да го искам, а и преди на тези килограми се чувствах най-добре.
И така де, продължавам упорито, докато стигна заветната цел.

Весели празници на всички с много минуси!!!
 santa2  madnoel

# 102
  • Варна
Добър ден и от мен!
(не)Обикновена: Да ти е живо и здраво детенцето! Много да ви радва! Весел празник!
alis_1: spoko spoko spokoНе им се връзвай на такива патици.
Днес отивам на коледен банкет на фирмата в една хижа в гората. Господ да ми е на помощ  ooooh! ooooh! ooooh!

# 103
tante78,не Господ -казва се Дюкан да ми е на помощ! .Това е наща молитва . Joy Joy
Ще се справиш бе,душко.Яяя колко празника отбеляза ,че тоз банкет ли ще ти се опре. Hug
Смело напред и запомни:Банкета не е само ядене и пиене,той е и танци ,и смях, и песни . newsm68 newsm53
bibina1980,12 дни задържане нищо не е .Свива ти се кожата.Я си виж мерките / smile3503
alis_1,я не им се връзвай на тия ГОЛЕМИ БЕЛИ ПТИЦИ,да не кажа ПАТКИ. Joy Joy
И на мен наскоро една ми вика ,че дънките щели да ми станат ама като съм отслабнела малко ,пък и аз и казах :
-Че аз съм си добре ,за кво да отслабвам,вие като нямате достатъчно номера ,аз кво съм виновна .Аааааааааа  Crossing Arms Crossing Arms и си излязох .Магазини -бол .Хич не ми пука.
Тумбееее,възхищавам ти се как подробно обясняваш,аз все в съкратен вариант ама дано ни е разбрала правилно Biggy. Hug  love001 newsm51
Аз пък имах разправия по обед с класната на моя син , направо ми стопи лагерите тая жена предколедно. Whistling ooooh!
Дано довечера на танцовата разпусна малко ,че не ща нервна да посрещам празника. newsm78

# 104
Здравейте слаДюранки,голям наплив за трета гледам последно време,само аз ли ще си остана в втора да се мъдря с кило и половина оставащи до калкулатора Thinking(не)Обикновена честит празник,здраве,любов и всичко най-пожелателно за щерката ти  Tada  (между другото да спомена много ме кефи подписа ти)
Biggy welcome и успех когато и да решиш да започнеш
момичета малко предварително,но искам да пожелая на Вас и семействата Ви весели празници,една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания!

Общи условия

Активация на акаунт