Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 278
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Хоп троп честита ни нова тема Hug
Корни успех в трета  bouquet
Лека и отслабваща вечер Hug

# 16
# 17
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТУМБЕ какво ти стана?Къде да те чакаме? newsm78 newsm78 newsm78

# 18
  • Зеленият рай в сърцето на България
Кога пуснахте нова тема, кога всички се нацъкахте  smile3521

Да ни е честита, мирна и ползотворна.... май ми личи, че до одеве писах коледни пойелания   Mr. Green

# 19
Корни, честито  bouquet Търпение, инат, воля и стриктност! И да няма връщане никога назад!  Peace.Благодаря Вещи дано никога да няма връщане на зад.
Хоп троп честита ни нова тема Hug
Корни успех в трета  bouquet
Лека и отслабваща вечер Hug
Благодаря и на теб . Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 20
nat.nat в началото на режима си - не се ограничавай зеленчуците да ги ядеш само на салата! Готви си - колкото е по разнообразно менюто - толкоа и успехите, и най-вече психиката и волята са по-големи. За зимни салатки - ряпа, моркови, кис. зеле, царска туршия (домашна без захар), кис.  краставички, дом. сок с праз, яйчена салата, родопска закуска...... много са, стига да намираш по 10 мин. за да разнообразяваш. Но зеленчуците си ги и готви - зелен фасул, зеленце, броколи, спанак, чушки.... Рецепти бол в интернет и в подписите на видни Дюканки, както ив темата за рецептите Peace

# 21

Вещиии, допълних сееее hahaha , ама пусти навик да фана експреса, тааа...първо писах една дума и после останалото... Whistling Laughing .....
Иве Wink Grinning

За салатите да си кажа, че съм луднала по червеното цвекло, не го ям всеки ден, дори го хапвам рядко, ама си умирам за него, а преди Дюкан не го вкусвах и се чудех хората как го консумират, а сега само то ми е в главата, мога да го ям нон стоп. Също така и онази бялата дълга ряпа-дайкон ли беше, много е сочна, сладка, крехка и мога да си я хрупам ей така вместо семки пред тв-то.
Ммм, Ани Heart Eyes е дала чудесен отговор на въпроса Peace и ме подсети за кисело зеленце, ох, как обичам, тази година нашето стана чудно, не е твърдо, не е солено и не е възкисело, ама за сметка на това е малко, пфу да му се невиди, едно, ако е, друго няма да е...

ПП И РАЗБИРА СЕ ПРОПУСНАХ ЛЮБИМИТЕ МИ БУРГАЗЛИЙКИ Blush, МОМИЧЕТА, СЛАДУРКИ ТАКИВА, ПРЕКРАСНИ СТЕ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 22:55 от Tumba_lumba

# 22
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     И благодяра за новата тема   bouquet Да я напълним с много свалени грамчета и килограмчета, с много хубави новини и много празнично настроение  fingerscrossed
     Аз сега се завръщам от служебното парти и бързам да раздам козинките, че да не остане някой неприспан  tooth, така че много - много не съм чела, но мярнах няколко любими муцункиии и един хубав спам  smile3521, чак се зачудих как Вещи не е размахала тигана  smile3506 Както и да е, ей ги на козинките

а от мен получавате пожелания за ...
          Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 23
Да ни е честита новата темичка:)))Супер е:)))Заглавката е номер едно:)))Браво за оформлението и снимките:))))

# 24
  • NICE,FRANCE
Добра да е вечерта и от мене момичета,
Да ни е честита новата темичка,Вещи невероятна е  bouquet!!!Само да предложа нещо ако ми позволите?
Това е актуалният калкулатор на Дюкан и ако сметнете за добре сложете него на мястото на старият http://www.regimedukan.com/. smile3525
Аз също започнах днес трета фаза,с успешно преборени 10 кг. и не намирам нищо страшно,ако мога да съдя само от един изминал ден де newsm78,нормален ПЗ + малко кашкавалче.
Лека,отслабваща и много страстна седмица newsm51
ПП.Бигбаба- newsm10

# 25
  • Пловдив
Все ще го слагам и все отлагам  Embarassed Утре ще редактирам, трябва да намеря обясненията на Николекса и да ги сложа и тях.

# 26
  • Варна
Айде и аз в новата тема  Laughing Laughing Laughing
Tumba_lumba: И аз примирам за червеното цвекло. С морковче и копърче.......мммм чудо, наръсено с ленено семе...............охххххххх.

# 27
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Уф, не мога да си отворя очите, а е едва вторник  ooooh! Хайде да пием кафе  smile3507

След Коледното парти поражения няма, даже напротив - Кантарев се върна на линийката. Кой го знае какво ще видя утре след припкането, което ме чака днес  Rolling Eyes
          Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 28
Добро утро   food010 People Santa
Честита нова темичка.Много сте бързи момичета понапълнилисте я, дано и по нататък е изпълнена само с хубави емоций от големите минуси.
За отчет нямам промяна в кг., но снощи голям глад ме беше налегнал.Чакам с нетърпение първата гала вечер, само че се чудя на кой от двата празника за тази седмица да бъде.
От моето питане за грис дали може, сякаш може да се хапва.Ще вкарвам и плодовете скоро.
Хубав ден от мен.Остават още няколко дни до Коледа ура. santa2 Nature Snowman

# 29
и за вас!!! И честита нова  тема!!!
`Щото за мене е повече от Кантарев тая заран рече 78, 600! Аз пък , после (чак се понаведох, да проверя добре ли виждам) и накрая - !!! Не помня, кой ми беше казал преди време, когато мрънках, че задържам, че може би 1/1 не е "моят ритъм", ама ми се ще да го ! Та в тоя ред на мисли - сменяйте схемите смело и експериментирайте, докато откриете вашата! Не съм старило в темата, ама съм патило, та...
Тъй, сега ще пиша още! За времето!
Това с червеното цвекло май е повсеместно явление! Tumba_lumba, tante78 ! Преди не близвах, но откакто опитах една салата от настъргани моркови, цвекло и краставица...... сигур` кофа мога да изям! Е, мога... ама не прекалявам, разбира се!
Korni68, честито и от мен! И още нови успехи!
И не на последно място - к`ви ще ги дялкам на Бъдни вечер, акълът ми не го побира!  Че ще се намухам протеинно предварително като последния грешник - е повече от ясно! Ама като идем на вечеря в майчето... Още днес ще я помоля, като прави салатите, да ми заделя мат`риал в отделна копанка, та да има к`во да мезя и да няма после . Мисля си, да взема да изпека малко гъби и да ги помъкна с мен... `Щото на маса, без да , едва ли ще изтрая...
Свърших! За сега!

Общи условия

Активация на акаунт