Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 236
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 095
Да, на тези, които си позволяват да обвиняват от името на "държавата" хора с недоказана вина. Техните прищевки и игрички плащаме всички ние, постоянно.

# 1 096
    Права си, още едно голямо перо за чужди безсмислици, платени от джоба ни.
Страсбург ли са чужди безсмислици?  newsm78  Shocked

Кои дела се водят в Страсбург, или по ЗОДОВ?

Спокойно лекарите, могат да заведат такова дело /това ли е желанието ни?/.

пп Опс Джуди  Peace

# 1 097
Нашето желание- не, но на там най- вероятно ще тръгнат нещата, както се сещаш и ти.

# 1 098
Не Страсбург, а случаите, заради които се достига до там.

Упс, Джуди ме е изпреварила.

# 1 099
Дано следващите, които ще бъдат линчувани, да не сте вие или ваши близки, само ви желая.
След такова на кой какво му "изглеждало" за вас не би имало значение, както и какво в действителност е положението.
Честно да ти кажа повече се моля да не съм на мястото пациентите.

# 1 100
    Хубаво де, и на какво се дължаха все пак тези разговори между лекарите? Разбра ли се? Едва ли са изникнали така от нищото...

# 1 101
Дано следващите, които ще бъдат линчувани, да не сте вие или ваши близки, само ви желая.
След такова на кой какво му "изглеждало" за вас не би имало значение, както и какво в действителност е положението.
Честно да ти кажа повече се моля да не съм на мястото пациентите.

Можеш да си се представиш осъдена, без вина, в такъв случай.
И двете са еднакво непожелателни от мен.

# 1 102
    Хубаво де, и на какво се дължаха все пак тези разговори между лекарите? Разбра ли се? Едва ли са изникнали така от нищото...
Ти пък най нормалното нещо след един аборт е часове след него гениколозите да разговарят за мъртвия плод все е дно е жив .При това лекари не присъствали на "аборта"
Judy не искам нищо да си представям.Ти заявяваш ,че лакарите са невинни или какво?
Важното е ЦЦ да бъде оплют ,а това може да направите само като оневините лекарите ,другите майната им .

# 1 103
  • София
Важното е ЦЦ да бъде оплют ,а това може да направите само като оневините лекарите ,другите майната им .

Свободни съчинения. Лекарите може да са виновни като дявола, но това не прави изцепката на ЦЦ по-законна или адекватна.

# 1 104
"Judy не искам нищо да си представям.Ти заявяваш ,че лакарите са невинни или какво?
Важното е ЦЦ да бъде оплют ,а това може да направите само като оневините лекарите ,другите майната им ."

Не големият, а малкият ми син дори разбра, че това, че нечия вина не е доказана, не значи нищо друго, освен, че вината не е доказана.

Цветанов- както си работи, така ще си бъде оценен.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:51 от Judy

# 1 105

Свободни съчинения. Лекарите може да са виновни като дявола, но това не прави изцепката на ЦЦ по-законна или адекватна.
Сигурно е така ама пак казвам мен ЦЦ не ме касае точно в този случай по-важно е другото.
За вас друго е без значение ,все едно ЦЦ денонщно мисли как да окепази тези лекари.
Всъщност въртите една и съща плоча ,а на мен ми писна .
Хайде честит празник !

# 1 106
   Съдът ще каже виновни ли са или не. Разговорите записани със СРС-та са основания за арест. Дали ЦЦ трябваше да ги чете пред парламента - не знам. Според мен го направи за да се оправдае за грубо отношение към лекарите от страна на арестувалите ги. Дали трябваше да ги публикуват във вестниците - да, категорично.
   Доколкото разбирам, не е нарушил закона. Ако лекарите нямат вина, това ще се докаже пред съда. Иначе според мен обществото - включително и изнесено във вестниците, има право да знае как разговарят лекарите по отношение на едно мъртво бебе, след като разговора е подслушан правомерно. Във всяка страна това е сензация. Дали са виновни по случая  - ще каже съдът.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:56 от Iris04

# 1 107
Ако Цветанов е нарушил закона, то той също трябва да си понесе последствията, но грешките на Цветанов не оправдават грешките на лекарите.
А ако тези лекари бяха невинни, то тогава защо се извиняваха публично пред медиите?
И аз така и не разбрах какъв е бил този разговор и защо са го водили. Единственото което разбрах е че разговорът бил грозен и лекарите имали професионална деформация.  Close
Май деформацията не е само професионална и не е само при тези лекари, а при цялото българско общество.

# 1 108
"...на Цветанов не оправдават грешките на лекарите."

Не твърдим подобно нещо. Не прочетох някой дори да споменава. Просто темата е за лекарите, чиято вина не е доказана и ако остане такава, държавата ни ще плати обезщетения на гърба на всички нас. Аз министърът тук не го обсъждам, който иска- да си направи нова тема за него.

# 1 109
Не твърдим подобно нещо. Не прочетох някой дори да споменава. Просто темата е за лекарите, чиято вина не е доказана и ако остане такава държавата ни ще плати обезщетения на гърба на всички нас. Аз министърът тук не го обсъждам, който иска- да си направи нова тема за него.

Накрая ще излезе, че е най-добре да не се повдигат обвинения, че ако случайно не бъдат доказани, държавата ни ще плаща обезщетения, които ще са на наш гръб.  ooooh!  Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт