Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 307
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 90
И четиримата лекари са с дългогодишен опит и не вярвам да не могат да различат живо от мъртво бебе.
За мен експертите са избрали по-малкото зло: колегите им са невинни в причиняване умишлено на смърт. Представете си ако експертизата показваше умишлено убийство...
НЕ, никой лекар не би се подписал под нещо толкова ужасяващо, защото знае, че утре той може да се пече на същия огън.
Спомнете си експертизите по делата на българския студент убит в Париж, сестрите Белнейски и т.н. знакови ужаси...

И все пак има ли осъден лекар /вкаран в затвора с отнети права да лекува/ в България? Посочете ми един!

Бог да се смили над душите им!

# 91
Хърмаяни, това Журналистите го казаха...
То вече и на едно дете му стана ясно, че журналята си ги говорят, както им дойде, без да се замислят точно какво са казали.
     Извънредно заседание на МВР и повдигане на обвинение, божеее.... Shocked ooooh!
     Затова и започнах коментара си с "Ако това е вярно...". Защото на журналистически интерпретации не вярвам.
     JudyPeace

# 92
Аз вярвам повече на изказванията на лекарите от преди, отколкото от експертизата.
Бебето е имало малък шанс да оживее и още по-малък да бъде без увреждания. Просто са го оставили да умре. Не са му помогнали, но не са направили и нищо да му дадат такъв шанс, дори и нищожен. Защо е известно.
Аз обаче очаквам оставката на поредния министър. Дали няма да се сменат всички министри да края на мандата и ние да чакаме както винаги нещата да тръгнат към оправяне.
Жалко, че се използва невинна жертва.

# 93
Няма вкаран в затвора лекар, но преди 2-3 години на един лекар от Русе му отнеха правата за три месеца, понеже се беше изказал леко негативно за ръководството на БЛС. За друг с отнети права не се сещам и едва ли има такъв.

# 94
Аргуния, благодаря за разяснението - БЛС е загнила организация като Подкрепа,
КНСБ и другите подорганизации на тези двете. В нашата държава няма ни една браншова организация, която за защитава чисто професионални интереси - в нашата държава професиите се сдружават, за да си прикриват престъпленията /срещу имуществото и срещу личността/, т.е. са мафиьотизирани, а членовете им - лумпенизирани. Спомнете си как Янкя Такова и Джилязко Христов /Бог да прости/ предодоха учителите, точно когато имаха шанс да издествата подобрена система за образование.

# 95
И все пак има ли осъден лекар /вкаран в затвора с отнети права да лекува/ в България? Посочете ми един!

Обаче има един самоубил се, Мишоне. Сещаш се, нали? Tired

# 96

Обаче има един самоубил се, Мишоне. Сещаш се, нали? Tired
Жози, случаят със самоубилия се лекар какво точно доказва?

# 97
Каквото доказва и твърдението, че няма осъдени лекари- нищо общо с конкретния разискван случай.

# 98
Сещам се, Жози, аз за това написах "Бог да се смили над душите им!"

Джуди, напротив, много общо - няма осъдени лекари - трупове сеят и пак са си на свобода. Моля всички убийци да бъдат пуснати от затворите - така е справедливо - мери се с един аршин.

# 99
Жози, случаят със самоубилия се лекар какво точно доказва?
?

Наистина ли ме питаш, Луне?
Ай да поразровим Гугъла и да видим ?

Човекът просто не беше издържал психически на обвиненията и на натиска...а не беше виновен, доколкото имам спомени.

За Бога, щом ще режете глави - ми давайте наред.

Обаче утре не звънете на 150, нито ходете при джипито. Има реална опасност да ви се наложи експертиза от чужбина.

ХомеоПАТИ и знахари бол. Ще лекуват.

# 100
Луна и Мишона- вие какво работите? Има ли осъдени ваши колеги за проявена некомпетентност? А за умишлено деяние? И ако има или няма- това какво общо има с едно евентуално обвинение към вас, конкретно, за извършено деяние, също конкретно?
Аз знам за себе си- не бих мечтала да ме осъдят или да сметнат Сульо енд Пульо, че съм "виновна" за нещо, защото, видите ли, нямало мои колеги, осъдени до сега.

Жозефина, добре, че ССФ реже глави тук, а не навън.

# 101
Жози, човекът не просто не е издържал, той си е бил с психични отклонения и въпреки това му е връчена заповед да прави такава експертиза - трябвало е да откаже, а не да взема рушвета...алчността се наказва със смърт в някои народи. Е, той си се самонаказа...Бог да го прости.

# 102
Да, Джуди, и понякога наистина е забавно да гледаш ССФ как точно кълца зелките на салата....

Ох....
Но на мене почва да ми става досадно. Ще се опитам само да стоя и да броя страниците отстрани.

# 103

Наистина ли ме питаш, Луне?
Ай да поразровим Гугъла и да видим ?

Човекът просто не беше издържал психически на обвиненията и на натиска...а не беше виновен, доколкото имам спомени.

За Бога, щом ще режете глави - ми давайте наред.

Обаче утре не звънете на 150, нито ходете при джипито. Има реална опасност да ви се наложи експертиза от чужбина.

ХомеоПАТИ и знахари бол. Ще лекуват.
Жози, доколкото си спомням случая, не че не беше виновен.  Peace
 В едно си права и ти, и останалите, които го споменаха, медиите раздухват, украсяват, преувеличават и съсипват животи. Хич не им дреме, стига да имат рейтинг... Дезинформирани сме постоянно.
Стига с тия емоционални изблици.  Никой никому не реже глави тук.  

П.П. Judy, на твоя въпрос не смятам да отговарям.  Не разбирам, защо ми е зададен.

# 104
Джуди, ССФ си ти, вместо да вървиш в съда и да вадиш невинните от там си се захванала с хората във форума и с правописа им...

Да, има осъдени мои колеги за рушветчийство.
Да, има и за некомпетентност.
Не, не зависи от професията ми човешкият живот.
Не, не смятам, че лекарят трябва да идва на работа пиян и да скубе родилките иначе ще остави да умрат...Жози, защо плати за раждането си, мила? НИма не се ослани на лекарската брежност и компетентност без допълнително финансово стимулиране. Айде моля ви се - хем плащате, хем ги защитавате. Аз поне родих в частна клиника и знам, че хората, които взеха парите са платили данъци от тях...

Общи условия

Активация на акаунт