Много ме впечатли историята ти! Ако не е неуместно, за коя болница говориш?... Да знам, в случай че ми се наложи да раждам
Ако правилно съм разбрала, че въпроса е към мен - в Университетската болница в Плевен раждах.
Аз между другото още в първата тема писах, че изказванията "от пърче месо, човек не става" /както се изказа акушерката от ГО/ са ми познати. В болинцата бях с родилка транспортирана от ГО с бебе родено 29г.с. 1200гр. Била там на гости и родила преждевременно. Реанимирали са бебето и е показало признаци на живот, след това са го оставили в пелени близо 30мин. при родилката, като се е оказало, че през това време са се опитали да подготвят кувоьоз, но не са успели да включат кислорода, след което се е наложило да го реанимират още няколко пъти. След като мъжа й е щял да се сбие с цялото отделение се е обадил лично на неонатолог от Плевен, и тъй като лекарите не са им достигали са им изпратили лекар, който е бил в почивка с транспортен кувьоз. Жената каза, че те са си платили на Националния неонатолог. Тя си беше лежала след раждането в ГО един ден и сама си беше тръгнала, като мъжа й я докара в Плевен с колата. В резултат на всичко това бебето й беше доста по-зле от моето и с повече мозъчни кръвоизливи, макар и родено по-голямо.
Питах я след три месеца, няма ли да съди болницата, но тя каза че едва ли ще се занимава, нали всичко е приключило добре и иска по-бързо да забрави за всичко.