- недоносено с токсоплазмоза, установена на 11 (май беше) ден. Майката пита останалите изследвани ли са по време на бременността. Кажи ми как да и пиша, че аз съм изследвана ВСЕКИ месец като част от задължителните безплатно????? И с какво това ще и помогне
- майка на деца, родени долу горе като мойто. Сега са с ретинопатия. Лекарите са мили и правят всичко. Просто нейните са били в скапаните, стари кувьози. Не пиша там. Нямам какво да и кажа.
- във форум "рискова бременност" след 2 спонтанни аборта пращат жената на генетични и имунологични изследвания. Тя и мъжът и всъщност имат хламидии и уреаплазми. Някои гинеколози даже не знаят, че уреаплазмите пукат мехура.
- в ин витро клиниките редовно връщат по 2-3 ембриона. Многоплодната бременност е рискова за недоносеност. Ако се хванат повече - махат излишните ембриони и после хоп - инфекция. Никой не им държи сметка.
Глезотии като кърма, кенгуру и други подобни в БГ са си утопия. Пфу!
Аборт в 20 седмица, удавило се в околоплодните
, задушило се в утробата, задушило се при раждането, било със свличаща се кожа, 500 гр, сега 700. И сега пък и увредено. Нали правили ехография. И какво точно му е увреждането.Аз не вярвам, сори.
. Аз в "Недоносени", като прочета за ново бебе, все пиша на майката да се цеди, обаче ми отговарят, че им спряли кърмата
. И други такива нещица. БГ не е само Плевен и София.