Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 988
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 795

Според мен проблемът е, че много се подценява организацията на работа в една болница. За много лекари - дори и мениджъри - воденето на документация е бумащина, която е под тяхното ниво или квалификация. На колко хора въобще им пука, че за съответното раждане въобще няма запис в болницата? За мен това е един от корените на проблема. Лошата организация на работа в една болница убива - дори заплатите на лекарите да са космически, а самите те да са супер квалифицирани.

# 796
Искам да кажа,че вски може да говори каквото си иска в качеството си на гражданин. Както аз мога да нарека някой убиец или да пратя Милото да ми купи хероин. Но съм против да бъда съдена само защото съм го казала, без  доказателства.

Никой не иска главите им на площада без доказателства.
Има органи на реда, на правораздаването, които ще докажат каквото е.
Ние говорим само в/у казано, чуто, прочетено в медиите

# 797
Искам да кажа,че вски може да говори каквото си иска в качеството си на гражданин. Както аз мога да нарека някой убиец или да пратя Милото да ми купи хероин. Но съм против да бъда съдена само защото съм го казала, без  доказателства.

Никой не иска главите им на площада без доказателства.
Има органи на реда, на правораздаването, които ще докажат каквото е.
Ние говорим само в/у казано, чуто, прочетено в медиите

Амин!
          Истината е в... казаното, чутото, прочетеното в медиите...

Светли празници на всички. Hug

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 18:00 от inna-bubulina

# 798
10c,  всъщност мисля  че много хора искат да има глави на площада, без съд. Защото спиралата надолу тръгна от ЦЦ, който пръв посочи с пръст 'убийци'. Да го беше казал на жена си- как да е, за гражданите и правата им казахме вече. Но той е министър, а не гражданин. И като се започна с третия закон на Нютон.....та дотук.

# 799
Не вярвам - нито на лекарите, нито на експертизата. Не вярвам и на полицията. Както вървят нещата никой не прави стъпки за спечелване на доверието. И на никой не му пука.

Ей това си мислех, четейки новините, темата... Вече нямам грам доверие на никоя комисия, на никоя институция в тая държава. Подозирам, че много са като мен. Ама и на кого ли му пука и се пъне да да спечели доверие!? И всеки си има лични цели за догонване. Общественият интерес не знам, дали въобще го има ранглистата... Мятат насреща ти една през друга лъжи. Е как да отсееш истината? Е, как да повярваш? На кого?

Peace

# 800
за мен лекарската експертиза е правена в полза на лекарите  умишлено , имам познати лекари , познавам и работата в акушерогинекологиите  отвърте и съм убедена че СРС тата са по- достоверни от оневиняващата експертиза , а лошото е че всеки ден даваме жертви на тази институция, а някои   хора работещи там се считат за безнаказани ,  и смятат че стоят по-високо и  от закона и от бога явно

# 801
за мен лекарската експертиза е правена в полза на лекарите  умишлено , имам познати лекари , познавам и работата в акушерогинекологиите  отвърте и съм убедена че СРС тата са по- достоверни от оневиняващата експертиза , а лошото е че всеки ден даваме жертви на тази институция, а някои   хора работещи там се считат за безнаказани ,  и смятат че стоят по-високо и  от закона и от бога явно

newsm10

# 802
По случая беше огласен запис от СРС и направен коментар по експертиза . Имаше ли , обаче , анкета по темата ? Не , че ще се изживяваме като съдилище , или като съдебни заседатели , но така обобщено ще се видят може би повече мнения ?

# 803
 Истината е в... казаното, чутото, прочетеното в медиите...
Аз и на очите си вярвам. И се питам защо лицата, присъствали на раждането на бебето не отрекоха безумните си разговори, а седяха навъсени, със скръстени ръце пред камерите и се чудеха на коя страна да погледнат.

# 804
А защо не си поговорим за майката на това бебенце и нейните родители, които не ги вълнуваше какво е станало, а че дъщеря им е забременяла от циганин и колко ги било срам за това и какво, може би, е правило това момиче за да се отърве от бременността си??

# 805
А защо не си поговорим за майката на това бебенце и нейните родители, които не ги вълнуваше какво е станало, а че дъщеря им е забременяла от циганин и колко ги било срам за това и какво, може би, е правило това момиче за да се отърве от бременността си??
Твърдиш, че имаш близък поглед над тези отношения ли!?  Thinking

# 806
  • Costa Rica
Защото темата е за лекарите и какво са можели да направят и какво не са направили. Родата и манталитетът и са тема за друг роман. "Железният светилник", например. Поне засега това, че в прованса живеят в 19 век, не е подсъдно.

# 807
  • Плевен
О, след общо над 300 страници в тази тема и предната, да не мислиш, че не се е говорило за това?

# 808

защото темата не е за това.
мен тези хора не ме интересуват, интересува ме единствено бебето и какво се е случило в болницата.
условности като кои са майката, бащата, кой какво мислил и искал/не искал не са ми важни, махленски истории.

# 809

То кой от кого е забременял едва ли е твоя или наша работа ! Но , виж , това дали лекарите лекуват или убиват , е жизнено важно !

Общи условия

Активация на акаунт