Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 347
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 885
# 886
И къде бяха месец и половина всички, че сега ново двайсет?
    Наистина се съгласявам, че журналистите са Сила  Peace
    /и най-трезвият, могат да превърнат в наивник/.

# 887
Е за планиран незаконен аборт за какво й е да вика бърза помощ...

Мани, мани. Страшни детективки и интерпретаторки си имаме тука..  ooooh!

# 888
Убиваш ме ,критики към всички и всичко ,но не и към лекарите ?
А да те са невинни ,забравих всичко е манипулация .Само много малко просветени обаче могат да я проумеят.
Кой къде е бил месец и половина ?

# 889
Убиваш ме ,критики към всички и всичко ,но не и към лекарите ?
А да те са невинни ,забравих всичко е манипулация .Само много малко просветени обаче могат да я проумеят.
Кой къде е бил месец и половина ?

Ами, Да, и аз съм убита...
           Къде бяха тези, които са го чули да ПЛАЧЕ, във фризера /преди месец и половина, да кажат/.
           Вие, наистина ли мислите, че след като тече досъдебно производство, на някого ще му позволят да ги приказва така в пресата? /Дори и полицията няма да го позволи това/. Виж, Медиите/пресата/ е друго нещо  Hug

# 890
Много ясно, че е било живо бебето и че е оставено да умре.
Нали това си обясняваме в двете теми до сега, въпреки че някои не искат да повярват, че е възможно лекари да оставят бебе да умре в ужасни мъки.
Мили момичета, възможно е, и още как. Ако стае прочели стенограмата от раговорите между тези лекари ще ви стане ясно, че това са хора, които не мислят за никого другиго освен за собствения си гъз. Разбира се, че ще оставят Малчо да умре, какво им пука? НИто пари ще сечелят, нито някой "благодаря" ще им каже.
Къде е крейзи фиш и Рокси да кажат, че сме емоционално луди тука всичките дето твърдим, че тези лекари трябва на площада да бъдат линчувани за назидание на останалите изроди, работещи по болниците тук и таме за срам и позор да всички отлични лекари в страната.

# 891
Ами явно са си давали показания ,където трябва/не в медиите или във форума/ от прокуратурата така или иначе намекнаха ,че имат свидетелски показания .
А това ,че медиите си имат някакви източници ,които неофициално изкарват информация не е нищо ново нито в милата ни родина нито където и да е било.

# 892
Вие, наистина ли мислите, че след като тече досъдебно производство, на някого ще му позволят да ги приказва така в пресата? /Дори и полицията няма да го позволи това/. Виж, Медиите/пресата/ е друго нещо  Hug

Не мисля, че някой го е приказвал пред медиите. Така както е концентрирано - смятам, че са изтекли показания от разследването. Което нито се случва за пръв, нито за последен път - независимо както ти мислиш, че ще позволи полицията.

# 893
Вие, наистина ли мислите, че след като тече досъдебно производство, на някого ще му позволят да ги приказва така в пресата? /Дори и полицията няма да го позволи това/. Виж, Медиите/пресата/ е друго нещо  Hug

Не мисля, че някой го е приказвал пред медиите. Така както е концентрирано - смятам, че са изтекли показания от разследването. Което нито се случва за пръв, нито за последен път - независимо както ти мислиш, че ще позволи полицията.

Съгласна. Но това не означава, че ще си променя мнението, че по този начин повече се вреди, отколкото да се помага. Peace

# 894

Съгласна. Но това, не означава, че ще си променя мнението, че по този начин повече се вреди, отколкото да се помага. Peace

Тук най-вече се обсъжда какво точно се е случило с бебето, как са реагирали лекарите и т.н.

Ако тези показания са истински, те хвърлят доста светлина върху тези въпроси.

# 895
Казах, Съгласна.
   Но, и дават в ръцете на адвокатите /на виновните/, доста сламки /да не кажа нещо повече/, за които да се хванат... Hug

# 896
inna-bubulina ако вземеш и мнението си за конкретните лекари да промениш ще е добре .
Мнението ти за полицията е ясно вече.
Кой е навредил е ясно вече освен на тези дето виждат отвъд простите ни възможности.
А експертите ,ах експертите  ooooh!
Сламка дават само и единствено те.

# 897
Казах, Съгласна.
   Но, и дават в ръцете на адвокатите /на виновните/, доста сламки /да не кажа нещо повече/, за които да се хванат... Hug

О, аз не вярвам въобще да се наложи на адвокатите (ако се стигне до там изобщо) да се изпотят... Този случай според мен е приключил...

# 898
Казах, Съгласна.

О, аз не вярвам въобще да се наложи на адвокатите (ако се стигне до там изобщо) да се изпотят... Този случай според мен е приключил...
Защо да е приключил и защо да не се изпотят?
Законни СРС-та ,законно разсекретени и свидетелски показания ,че бебето е било живо ,никаква документация по случая ,която да потвърждава казаното от лекарите .

# 899
Да, ама са невинни до доказване на протвното, а да се докаже физически и фактически, че бебето е живородено е невъзможно. Всяко свидетелско показание може да стане за посмешище в съда, понеже в България адвокатите са специалисти не по правосъдие, а по изваждане на престъпници на свобода. Работата е в това що за съдия ще гледа делото и под какъв политически натиск се намира в момента.

Общи условия

Активация на акаунт