Отговори
# 510
  • Варна
J.R, той моя ще дойде със сигурност, аз без него никъде не тръгвам  Mr. Green Имаме уговорка - иска да ходи и пролетта и есента на Гьока - уговорката е само ако дойде с мен на срещата с ноемврийките  Mr. Green Няма как да пропусне  Mr. Green Най-много да нарами и някой сърф или кайт, като разбере че има язовир  Mr. Green За ужас на мъжете рибари  hahaha

# 511
  • София
[Най-много да нарами и някой сърф или кайт, като разбере че има язовир  Mr. Green За ужас на мъжете рибари  hahaha
Това няма да мога да го избегна. Оборудването си седи в колата (миниван), сакън да не би да духне и да не е подготвен.  Joy

# 512
# 513
Абе хорааа.....сега още чета темата-майката която я е пуснала е от нас......Тя рядко пише ,но ние с Маргаритка сме се засичали с нея в НСА.......

Това си мислех и аз ...
Не мога да повярвам, че може да се случват такива неща  Twisted Evil Twisted Evil

# 514
Здравейте мами Simple Smile

Тази вечер водих Алекс на контролен и доктора каза да спирам лекарствата  Simple Smile  Ей 10 дена го побърках това дете със сиропи и капки ... Сега си спи сладко , сладко . Да са ни живи и здрави !

Това с упояването и аз съм го чувала като мит , къде мит , къде не , можем само да се молим да не ни се случва.

Вчера бях при шефа. Абе не му стана приятно като му казах , но поне ще продължаваме да ме "ползва" от вкъщи Simple Smile направих си устата и за вдигане на заплатата , един вид , ако се бях върнала лятото ,че съм щяла да говоря с него за повишаване, ама нъцки , направи си оглушки ... Сега като за капак си търся нов заместник на моето място , че в момента момчето хич го няма и ми кандидатсват едни младежи на по 23- 24 години без грам работа ... чак е чудя има ли криза или не ...

Оправих снимките от коледното ни парти :
http://picasaweb.google.com/lil.france/CristmasParty2010#

Лека и спокойна Simple Smile

# 515
  • Варна
Момичета, в темата за срещата оставих само последните 2 дати.
ГЛАСУВАЙТЕ ПАК МОЛЯ ЗА ДАТА ЗА СРЕЩАТА, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ДАТИ СА НИ НА КАНТАР.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=554585.0

Ето и цените на хотелите. Има ли смисъл да пускам анкета? Май сте категорични за Усоето   Mr. Green

Хотелски комплекс Усоето 3*, 2км от гр. Елена www.usoeto.com
Могат да ни приемат и за 2те дати - средата на май и началото на юни
Цени:
Двойна стая за 2ма - 50лв със закуска
Двойна стая за 2ма и дете от 2 до 12години - 50лв със закуска
В цените е включено още: охраняем паркинг, безжичен интернет, детска площадка, външни барбекюта за самостоятелно приготвяне на храна, външен басейн през летните месеци
Иначе различните им стаи са с различни цени - 50лв, 60лв, 65лв, 70лв. Нас всички ще ни настанят на 50лв двойна стая, без значение от вида на стаята и без значение дали в стаята влиза още едно дете или не.

Имението 3*, с. Емен, 20км от Търново - 60лв двойна стая imenieto.com
Могат да ни приемат и за 2те дати - средата на май и началото на юни
Цени:
Двойна стая за 2ма при 1 нощувка престой - 62лв със закуска
Двойна стая за 2ма при 2 нощувки престой - 58лв със закуска
Апартамент за 2ма и дете от 2 до 12 години при 1 нощувка престой - 76 лв със закуска
Апартамент за 2ма и дете от 2 до 12 години при 2 нощувки престой - 72 лв със закуска
В цените е включено още: интернет, фитнес, сауна, отопляем басейн и шезлонг
Искат семействата с деца да влязат в апартаменти. Нямало никакво място за 1 дете и за 1 бебе в двойните стаи. Не искат доплащане за децата.

Почивна станция Велиста 2*, с. Вонеща вода velista.veliko.info
Могат да ни приемат и за 2те дати.
Цени:
Двойна стая за 2ма - 25 лв без закуска
Двойна стая за 2ма и дете от 2 до 12 години - 33 лв без закуска
Цените в сайта им са 24лв и 32лв - оказа се че са без включена курортна такса.
Имат изискване за вечеря - искат да си определим меню. И нещо важно - юни месец имат детски лагери.

Ваканционно селище Манастира, 7км от Велико Търново www.manastira-bg.com
Могат да ни приемат и 2те дати
Цени:
Двойна стая за 2ма - 34лв без закуска
Двойна стая за 2ма и дете от 2 до 12 години - 42лв без закуска

Хотел Извора 3*, Арбанаси www.izvora.com
Могат да ни приемат само през май месец
Цени:
Двойна стандартна стая за 2ма - 78лв със закуска
Двойна стая лукс за 2ма - 82лв със закуска
Двойна стандартна стая за 2ма и дете от 2 до 12 години - 97 лв със закуска
Двойна стая лукс за 2ма и дете от 2 до 12 години - 102 лв със закуска

Рачев Хотел Резиденс 4*, Арбанаси www.rachevarbanasi.com
Могат да ни приемат само през май месец
Цени:
Двойна стая за 2ма - 82лв със закуска
Двойна стая за 2ма и дете от 2 до 12 години - 102 лв със закуска

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 01:39 от Neya

# 516
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КИКЧЕ !!!
БЪДИ ВИНАГИ ТОЛКОВА СЛАДКА РОШЛА,МНОГО УСМИХНАТА И ТОЛКОВА ДОБРИЧКА!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ И ГУШКИ ОТ НАС МИШОНКОВИ  Hug Hug Hug

# 517
  • София
Честит рожден ден, Кики! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов! Много сбъднати мечти!

# 518
Добро утрооо!
Имаме си рожденичка,а!
Кики,честит рожден ден!Много здраве и щастие,истински приятели и безброй усмив ки!

# 519
  • Пловдив Белащица
Честит рожден ден Кики.
Пожелавам ти здраве, късмет и много сбъднати желания.
Да си много ухажвана и уважавана.

# 520
Честит Рожден Ден!!!
Кики  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КИКИИИ
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТТУК НАТАТЪК ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩААААА.....ТИ СИ ИЗБЕРИ КАКВИ  Grinning

ИНАЧЕ И АЗ СЪМ ЗА УСОЕТО....СТРАХОТНО Е И ЗА НАС И ЗА ДЕЦАТА НАЙ-ВЕЧЕ. - и може ли стая с ванааа.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green .и аз и мъжо обожаваме съоръжението но си нямаме в къщи  Laughing

В същност колко народ се събрахме за мероприятието  newsm78

# 522
Кикитууууууууууууу
 newsm59 newsm59 newsm59

Нея-Усоето кърти, а и като гледам то май най-добрата оферта..... GrinningИ аз искам ванааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бравос!!! Grinning Grinning Grinning

Я едно преброяване кой ще идва....

Днес сме на ортопеда Алексиев да ни види как сме,хубав ви ден Laughing Laughing Laughing

# 523
Аз се въодушевих от рождения ден на Кики и забравих да кажа,че и нашия семеен съвет реши,че сме "за" уикенд в"Усоето"-и като цени,и като местоположение ни хареса.Нея-за язовира ще има да се надпреварват рибари и сърфисти май?Ще трябва да ги пращаме на смени.Само да сме здрави ни бройте мама,тати и два броя дечурлига!Не съм гласувала още за дата,но предпочитам първата,защото на 3 'ни племеницата е рожденичка!

# 524
  • София
Честит Рожден Ден, Кики  Kissing Heart  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт