Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Козметичката ми препоръча да си взема от избелващата серия на Биодерма, били най-добрите на пазара  Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/30019492/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Моля ако някой е ползвал да сподели дали има резултат ?

# 61
Перхидролова маска
 Приготвяне: Прилага се при суха кожа, силно пигментирана и с много лунички. Kъм20 г безводен ланолин при постоянно бъркане прибавете на капки5 г (1 чаена лъжичка) перхидрол. С този крем намажете лицето за 10-15 минути през интервал от няколко дни.
Някой пробвал лия я е? newsm78

# 62
20 гр смрадлика
20 гр лайка
20 гр невен
20 гр мента
80 гр ленено семе

всичко това се стрива на прах и се добавя лъжица гореща вода, за да стане на кашичка. маже се върху затоплено лице ( най-добре вечер след баня), стои се 10-15-20 мин. прави се през вечер.
4етох 4е била добра маска newsm78,махала петната. пробвали ли сте я???

# 63
Амиии смрадликата и невена действат антибактериално, лайката  избелва, ментата подобрява кръвообращението,а лененото семе явно хидратира друго не виждам какво да прави Laughing

# 64
Много съм доволна от Ахромин. Четох из форума и реших да пробвам, но трудно го намерих и в няколко аптеки дори ми казаха, че е спрян.
Имам петна от лекарство от няколко години и за 2 седмици изсветляха почти наполовина, което ме стимулира да продължавам. И преди съм пробвала, но като не е имало резултат и съм се отказвала.
Намерих само крем от старата серия, след това от новата крем, серум и гел за измиване.

# 65
Здравейте,
накратко-доверих се един дерматолог в София, който ми помогна да премахна досадните пъпки по лице и гръб с лечение с антибиотик, Далацин Т и негов лосион за почистване.
След като отшумяха тези проблеми, се заехме с химичен пилинг с гликолова киселина. Вече правих 3 процедури, според мен няма фрапиращ ефект, но д-ра казва, че състоянието на кожата като цяло е много по-добро. Процедурите са веднъж седмично с доколкото знам 70% киселина (с изключение на 1 път) и струват по 40 лв всяка. Съвсем леко се лющи и е незабележимо... Предстоят още няколко процедури и се надявам на дългоочаквания ефект скоро. Освен от акне, имам петна над горната устна и под очите, за които не установих причина.
Дано съм била полезна и ако проявявате интерес, ще ви държа в течение.
Поздрави, Милена

# 66
# 67
взех си ахромин,оба4е не този на Ален мак а на роза импекс,защото ми казаха 4е бил спрян  ooooh! и сега зареждат с другия.от 3 дни го ползвам да видим дали ще има ефект върху мен Thinking

# 68
Козметичката ми препоръча да си взема от избелващата серия на Биодерма, били най-добрите на пазара  Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/30019492/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Моля ако някой е ползвал да сподели дали има резултат ?
Днес си взех нощния серум и писалката към него подарък, след 2-3 месеца ще кажа дали има ефект.

# 69
# 70
Сега на аптекат си поръ4ах това лосион4е http://apteka.framar.bg/30016453/%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B8%D1%82% … D1%80%D0%B0%D1%89
надявам се да помогне,ако не незман какво да опитвам пове4е  Confused

# 71
Някой ползвал ли е комплекта на Lierac?

По гадно нещо не съм ползвала не стига че скъп и недейства ами и пъпки пубертетки ми избиха от него Sick

# 72
Много съм доволна от Ахромин. Четох из форума и реших да пробвам, но трудно го намерих и в няколко аптеки дори ми казаха, че е спрян.
Имам петна от лекарство от няколко години и за 2 седмици изсветляха почти наполовина, което ме стимулира да продължавам. И преди съм пробвала, но като не е имало резултат и съм се отказвала.
Намерих само крем от старата серия, след това от новата крем, серум и гел за измиване.

Има в Кауфланд Ахромин !!!

# 73
Записвам се да следя темата.В следствие на двете бременности имам по лицето кафяви петна.
Преди няколко дни посетих дерматолог ,на който имам голямо доверие ,и ми предстои следното за премахването им.Като начало изписа 2 крема единия е дневен на bioderma,другия е нощен neotone.Сутрин 15 минути след bioderma се маже на лицето крем фактор 50 + .Тези кремове се мажат един месец ,те са за подготовка на кожата ,след което следва лазер,след лазера евентуално 5-6 процедури химически пилинг,които се правят през 2 седмици.Каза ми,че лицето ми не е много зле ,и има някаква вероятност да мина само с лазера,но всичко си зависи от кожата.Не ми се вярва да мина без химически пилинг, защото някой от най-тъмните петна са стари, още от предната ми бременност преди 6 години.Другото което ми каза,че може следобед да мажа петната сьс сок от лимон смесен сьс зехтин.Това е засега по-нататък ще споделя впечатления. Peace

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 22:34 от Nataliiiiiii

# 74
След като спрем избелването колко време трябва да ползваме слънцезащитни кремове?

Общи условия

Активация на акаунт