Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 688
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз какво ли не понесох за това лице. Една дерматоложка ме боцкаше с игличка и пускаше ток да изгаря каналите, което също беше много болезнено особено като ме дупчеше по стотина пъти по лицето, за това билковия не ми пречи. Боли ама е за 10 минутки, а онази процедура траеше към 1 час.

# 46
Такааа днес направих втория билков пилинг и сега съм подута страшно. Както и да еее. Попитах за съставките и специално за този на Ана Лотан са : кристалинни гъби, водорасли, билки и глина.  До колкото разбрах за плодовия, който обсъждахме по-горе той е с АХА киселини и е доста по-лек от билковия. Използва се главно за подобряване на тема и изглаждане на леки бръчки.

# 47
Дайче, мерси за инфото Hug (въпреки че ти е дала само рекламна инфо  май и пак не ми е ясно каква е активната съставка) АХА си е кликолова к-на и според концентрацията може да е лек, и много тежък пилинг, както за бръчки, така и за петна става. Не знам при твоя пилинг дали е препоръчително, но при други видове добре се отразява мазането с гел алое вера след пилинг, облекчава и ускорява регенрацията на клетките, може да се консултираш с лекарката и да го пробваш, да не ти е толкова дискомфортно. Хайде, леко възстановяване!

# 48
Да ти кажа, ако имаше повече инфо в листовката щеше да ми каже. Трябва да потърся за активната съставка, но при всеки пилинг е различна според мен. Както при кремовете. За алоето нищо не ми е казала, но и при Грийн пийл на Шрамек също не ми казаха. Както винаги след билков пилинг не трябва да мокря лицето 3-4 дни, за после имам хидратиращ крем и пяна на същата марка както пилинга. Дано мине времето по-бързо и петната да изчезнат Crazy

# 49
Бихте ли ми препоръчали къде да си направя билков пилинг в Пловдив ? Може и на ЛС. Мерси предварително    bouquet

# 50
  • Пловдив
Момичета, някой правил ли си е микродермабразио, записах си час в четвъртък, козметичката ме увери, че ще има ефект за петната, които са ми от бременността  Rolling Eyes

# 51
Аз не съм си правила, но много исках, но не ми позволиха от салона Mr. Green  Това е вид пилинг с едни кристали. Наистина е ефективно срещу петна. Да се похвалиш после и да кажеш каква е процедурата, ако може.

# 52
  • Пловдив
Да споделя за микродермабразиото, самата процудура трае около 20-30мин, не боли, усещането е като засмукване на кожата, не мога да кажа, че има ефект за петната, но определено кажата ми изглежда много по-свежа и ще си направя още няколко процедури пък каквото стане Mr. Green

Моя приятелка се избави от пигментни петна с химичен пилинг, но за мен е противопоказен заради функцията на жлезата Rolling Eyes

# 53
Аз съм козметик и от началото на тази година, освен химичен пилинг правя и избелваща терапия на Промо Италия. Казва се Skin Spot и е специално за петна от слънце, бременост и акне. Естествено първо я изпробвах на мен и съм невероятно доволна.

# 54
Някой пробвал ли е комбинацията оцет+лимонов сок.бях 4ела 4е се справяло с петна Thinking

# 55
Някой пробвал ли е комбинацията оцет+лимонов сок.бях 4ела 4е се справяло с петна Thinking
Аз пробвах само с лимонов сок  Mr. Green
В началото ми се отрази много добре на кожата, но в последствие май прекалих с лимонът.  Rolling Eyes
Не виждам нищо лошо в това да се използва лимонов сок за лицето, но трябва да се внимава и да не се прекалява, че аз почти рани си направих с него.  ooooh!

# 56
Той лимонът си е все пак киселина- лимонова киселина и естествено не бива да се прекалява...

# 57
ще ви препоръ4ам една маска с/у петна от папки която наистина изсветлява петната:1 4аена лъж.мед + 1 4аена лъж.индийско орех4е.20 минути и отмивате с хладка вода.искам да ви кажа 4е сам доволна от тази маска,изсветлява петната Hug но аз я правех всеки ден Naughty и за седмица ми ги поизсветли.пробвайте няма да ви навреди.пишете как ви си е отразила  Wink

# 58
а също да ви спомена за едно крем4е казва се витасин.срува около 4 лева,пак може да се ползва за петната от акне,но ако са ви по стари като моите ще трябва време да ви подейства.аз го ползах първо на бедрата 4е там имах останали петна от папки и за около 2 седмици малко се изсветлиха,като имате предвид 4е там са ми стари.пробвайте го ако искате,билков е и е български  bouquet

# 59
Здравейте   Hug
Имам въпрос, в 3-4 аптеки търсих избелващия крем на Мелабел и го няма, имате ли някаква информация?

Общи условия

Активация на акаунт