Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 683
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Аз пак казвам, че на Макс Фактор Мирикъл Тъч също е с много добра покривност за петна. Peace Аз си го ползвам него сигурно от 2години вече.  Преди много хвалеха на Ревлон един, та даже два си купих от него  ... ужасни бяха.  Laughing
Peace

# 196
  • София
Пропуснах да споделя, че ползвам серум против петна на Gernetic. Според мен има някакъв ефект, тъй като петното ми се накъса и избледня. Тъй като това е хомеопатична козметика, си мисля, че може да се ползва през лятото  Thinking Ще попитам козметичката, която ми го препоръча и ще споделя. Надявам се поне това да става за слънчево време, че без никакво мазане съвестта ми не е спокойна  Rolling Eyes

# 197
  • Пловдив
Пропуснах да споделя, че ползвам серум против петна на Gernetic. Според мен има някакъв ефект, тъй като петното ми се накъса и избледня. Тъй като това е хомеопатична козметика, си мисля, че може да се ползва през лятото  Thinking Ще попитам козметичката, която ми го препоръча и ще споделя. Надявам се поне това да става за слънчево време, че без никакво мазане съвестта ми не е спокойна  Rolling Eyes

м изглежда добър вариант за лятото
от къде го взимаш и на каква цена

# 198
  • София
Взех си го от козметичката ми, тя работи с Gernetic продукти. Нямам точен спомен за цената, може би беше около 30-40 лв...
Ето това е: http://www.fialbg.com/gernetic/productdetails.aspx?id=96
Не знам дали може да се поръчва от фирмата-вносител, или само през козметични салони.

# 199
Взех си го от козметичката ми, тя работи с Gernetic продукти. Нямам точен спомен за цената, може би беше около 30-40 лв...
Ето това е: http://www.fialbg.com/gernetic/productdetails.aspx?id=96
Не знам дали може да се поръчва от фирмата-вносител, или само през козметични салони.

Цитат
Основни активни съставки: естествени растителни екстракти от черница, бреза, сладка папрат, грейпфрут, кератинов ензим, моркови, глюконова киселина

Не мисля, че е подходящ за лятото, но нека си кажат мнението и другите.

# 200

Цитат
Основни активни съставки: естествени растителни екстракти от черница, бреза, сладка папрат, грейпфрут, кератинов ензим, моркови, глюконова киселина

Не мисля, че е подходящ за лятото, но нека си кажат мнението и другите.

Не е. Не знам с какви букви и колко да го почерня за да стане ясно че нищо избелващо не може да се ползва лятото - нито купено, нито домашни маски.  Ако толкова държите да ползвате, просто риска си е за вас - вторичната пигментация може да е много по-сериозна от петната, които сте третирали.  Естествено вторична пигментация не се образува при 100% от случаите, но склонни ли сте да поемете риска? Единственото, което може да се направи лятото за петната е да се пазят максимално от слънце. За петната от пъпки, лятото може да се мажат със препарати, стимулиращи регенерацията на кожата, както по-напред съм писала, Цикаплас, гел алое вера и т.н. и пак да се пазят от слънце. Това е.

В това клипче отначало жената, с която говорят има точно този проблем - не  е знаела, че не може да ползва избелващи продукти лятото и лицето й се е превърннало в това:
http://www.youtube.com/watch?v=sJY3Ngo1c9Q

# 201
  • София
Подведох се от гръмкото наименование хомеопатична козметика.
Сега като чета съдържанието ми се изясни  Peace

# 202
Аз ползвах този продукт:

бях много доволна от него, но ми свърши
Исках да си купя отново от него, но не го намерих и си купих на Eucerin - sun fluid, който бил матиращ. Не съм доволна. Нищо матиращо няма и лицето ми лъщи ужасно от него.  ooooh! Трябва му много време да попие. Тъкмо е попил и отново трябва да слагам от него защото трябва да се подновява.  ooooh! За мен това е ужасен продукт и изобщо не може да се сравнява с Clarins.
Купих си и Rubialine creme на SVR. За мен този крем е същият боклук като и този на Eucerin.
За мен тези продукти не са подходящи за всеки ден.
В една друга тема се твърдеше, че от кремовете с висок фактор лицето лъщяло и това наистина е така ако се ползват подобни кремове на тези, които си купих вчера, но Clarins е различен.
С нетърпение чакам момента в който отново ще си го купя и ще започна да го ползвам.  Grinning
А до тогава ще ползвам двата боклука, които си купих  Sad

# 203
  • Пловдив
м да ще си чакам http://www.euroshop-24.eu/product_info.php/cPath/5_10_115/products_id/869
иначе зимата си правих няколко ТСА пилинга/ последния началото на март и спрях/  и определено имаше ефект но сега като напече пак взех да пигментясвам при все че ползвам вискок фактор http://www.iherb.com/Alba-Botanica-SPF-45-Natural-Sunblock-Green … z-113-g/4423?at=0  и пудра незнам вече с тия петна ми иде са се гръмна
от кремовете с фактор съм ползвала всичко възможно на пазара биотрейд авен и какви ли не още марки ......... е няма спасение
само миналото лято мина добре с кремчето на евелин /линк началото на поста ми /

# 204
Пропуснах да споделя, че ползвам серум против петна на Gernetic. Тъй като това е хомеопатична козметика, си мисля, че може да се ползва през лятото  Thinking Ще попитам козметичката, която ми го препоръча и ще споделя. Надявам се поне това да става за слънчево време, че без никакво мазане съвестта ми не е спокойна  Rolling Eyes

ох, за съжаление на всички нас -не става за лятото този"хомеопатичен"крем Confused-  съдържа освен фитоекстрактите и глюконова киселина..... no

# 205
Искам да попитам дали продуктите от рода на Ретинол А са с избелващ ефект за да знам дали мога да използвам през лятото - казаха ми да се мажа нощем с такъв крем? newsm78
Ето го и него:

Какъв фактор позлвате за защита от слънцето ? Аз имам смесена кожа и не обичам да използвам крем през лятото, затлачва ми порите. Фон дьо тена , който използвам е с 15 фактор - дали е достатъчно?  

# 206
Според мен 15 е прекалено малко.
Аз използвах 40, а сега съм на 50, но не съм доволна от продуктите, които си купих.
Ако не обичаш да ползваш кремове, спокойно можеш да си вземеш Ecran на Clarins и само него да ползваш. Той не е крем и аз го ползвах като нанасях първо крем и след това нанасях Ecran.

# 207
  • Испания
А аз продължавам да си се мажа с избелващия на Скин Докторс вечер и сутрин ,като за през деня слагам върху него кремче на Рок 50+;чудя се да го спирам ли  newsm78Пък се радвам,че сякаш петното ми видимо поизбеля  Hug

# 208
А аз продължавам да си се мажа с избелващия на Скин Докторс вечер и сутрин ,като за през деня слагам върху него кремче на Рок 50+;чудя се да го спирам ли  newsm78Пък се радвам,че сякаш петното ми видимо поизбеля  Hug
По-добре го спри. И на мен ми се иска да продължа да се мажа с избелващи продукти, но не ми се рискува. За всеки сезон си има подходящи продукти. През лятото избелващите не са подходящи.

# 209
  • Там, където ме обичат
Привет, момичета, някой беше препоръчал крема и лосиона на Кокона. Купих си ги, но не знам как точно да ги ползвам. Може ли малко помощ?

Общи условия

Активация на акаунт