Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 676
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Привет, момичета, някой беше препоръчал крема и лосиона на Кокона. Купих си ги, но не знам как точно да ги ползвам. Може ли малко помощ?
Аз имам само кремът и го ползвам като обикновен крем за лице.
Но според мен си закъсняла с покупката. Не мисля, че е подходящ за лятото.

# 211
  • Там, където ме обичат
Ако го ползвам сега и през деня слагам слънчезащитен, не става ли?

# 212
  • Soon London :)
Някъде гледах линк, за това какво си е причинило едно момиче ползвайки избелващи кремове лятото, не мога да го намеря, но гледката беше потресаваща.
По темата:
Намерих една стара тема за сребърната вода и се запалих и си взех, пия я втори ден днес, рано е още за резултати, но ... силно се надявам да ми помогне.
Извън това си взех коприва за чай и я пия упорито, гадничко, но да ви кажа честно се чувствам тонизирана и сякаш се отразява и на външния ми вид.
Отделно правя и маската с маята вечер, но не с мляко ами с вода, по - скоро не за избелване, ами много добре си чувствам кожата след нея. След като си изгорих кожата със сярата, изключително добре ми действа. Защита 50 фактор през деня и отгоре фон дю тен.
На есен с песен, пак ще моря петната Hug

# 213
Ако го ползвам сега и през деня слагам слънчезащитен, не става ли?
Всичко става, но отговорността си е твоя.
Аз го спрях кремът. Днес времето е много лошо и ми действа доста изкушаващо, но няма да се подведа и да се изкуша и ще продължа с хидратиращите и предпазващите продукти. 

Аз също си купих  коприва Simple Smile Ще пия чай, но и таблетки си взех...за по-сигурно.  Mr. Green

# 214
  • Там, където ме обичат
Жужу, а каква е тази маска с мая - как я правиш и колко често?

# 215
  • Soon London :)
Ами гледам поне през 3 дена, т.е. около 2 пъти седмично.
Взимам жива мая и слага вода колкото да стане на кашица, ако го разредя повече добавям малко бяла хума, слагам я на лицето и стоя около 15-20 минути.
След това измивам и обтривам със сребърната вода.
Да кажа честно тази сребърна вода ме впечатли  много, оставям я да изсъхне върху лицето и после си чувствам много добре кожата.

# 216
А крема Глико-А  http://www.isispharma.fi/assets/drgalleries/94/big_glyco-a-product.jpg .Аз говорих с моята дерматоложка,от която съм супер доволна,но тя не каза да го спирам.Каза да си продължа с Цикапласта и с този крем,а да спра Акне БП5.Аз много съм се навила за дневен с висок фактор,но докторката каза,че няма нужда-Цикапласта бил достатъчен.Но аз предпочитам него да го нанасям вечер,че е мазничък и през деня да не лъсвам.  Rolling Eyes

# 217
Здравейте и от мен!
От много време ви следя и искам да кажа едно голямо Благодаря на Дайче за чудесната рецепта за маската със сяра  Hug Явно моята кожа е мазна, защото ми понася много добре. Правя си я вече за десети пореден ден, но мисля че днес беше последната избелваща процедура за този сезон, а резултата е страхотен!
Обаче се чудя сега след като я спра, с какво ще предотвратя изникването на нови пъпчици по лицето ми ....  До преди една година не бях имала абсолютно никакви акне проблеми, а  съм се видяла в чудо с това акне. Моля за съвет какво да правя  Simple Smile

Между другото някой беше писал, че лекува акне с "диане35" ... Ще ви споделя моя опит без да ви натрапвам мнение - пиех тези хапчета повече от 4 години без прекъсване и когато смених гинеколога - жената ми каза, че да пия толкова дълго време точно този продукт е абсурдно и нищо чудно организма ми вече година и половина откакто съм ги спряла да не може да си оправи хормоналния баланс. Хапчетата са много силни, предписвали се  за лечение максимум 6 месеца, а освен това при мен задържаха доста вода и  бях с килограм-два отгоре доста време ..... и така  Rolling Eyes

# 218
  • 5 етаж в ляво
Здравейте   bouquet
Попитах в темата за кремовете,но там не получих отговор,та да попитам и тук  Tired
Понеже съм с петънца по лицето,ползвах 2 месеца избелващия крем на "Кокона "...доволна до някъде,но трябваше да го започна от по отдавна,но...нищо....да края на лятото ще подновя,също не успях да използвам  имаската със сяра,но..както казах за късната есен оставям всичко...та...бих искала да ми препоръчате крем с висок фактор,за лятото поне 50...никога не съм си купувала с толкова висок фактор,та затова се нуждая от мнение  Wink
И з хапчетата коприва да попитам.Колко на ден се пият ?

# 219
danidji, аз използвам това

Много съм доволна  Heart Eyes
Ако купуваш нещо с висок фактор в никакъв случай не купувай от аптеката.
Търси на Clarins или Chanel.

Моите хапчета коприва се пият 2-3 пъти дневно по 1 капсула.

# 220
  • През девет планини в десета...

Защо да не купува от аптеката? newsm78

# 221
  • 5 етаж в ляво
B & C
благодаря за бързият отговор  Hug
Това което показа,емулсия ли е ,или крем ,или като серум? и ако е примерно серум,как се нанася...самостоятелно или преди това се полага крем,или...много са ми въпросите,но помогни на невежия Tired
Благодаря ти още веднъж  bouquet

# 222
  • 5 етаж в ляво
B & C
прочетох ти описанието на предходната страница,като изчетох цялата тема  Laughing
там обяснението за ползването на Clarins е подробно .... Hug Hug Hug
И да кажа какво разбрах....та...значи,ползваш овлажняващ крем,който може и да е без никакъв фактор,и отгоре нанасяш Clarins-а ,така нали? той е с фактор 40 ,правилно ли съм разбрала  Tired

# 223
И да кажа какво разбрах....та...значи,ползваш овлажняващ крем,който може и да е без никакъв фактор,и отгоре нанасяш Clarins-а ,така нали? той е с фактор 40 ,правилно ли съм разбрала  Tired
Да, правилно си разбрала. Simple Smile
Ако 40 ти се вижда малко, можеш да пробваш на Chanel, той е с SPF 50 и се ползва по същия начин

Това е продукт за всеки ден, а не само за плажа. Ако търсиш продукт за плажа, то можеш да си вземеш и от аптеката.

мартина, написах да не се купува от аптеката защото тези от аптеката лъщят ужасно много и лицето не изглежда никак добре с тях. Дори и да се сложи пудра отгоре, пак не е красиво.
Също има доста голяма вероятност от тези мазни кремове с висок фактор от аптеката, ако ги ползвате всеки ден, да ви се запушат порите и да ви излезнат пъпки.

Всеки решава сам за себе си.
Аз съм споделила моите впечатления, наблюдения и опит с тези продукти, но решението си е ваше.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 19:10 от B & C

# 224
  • Бургас
А аз вече имам тъмните петна по лицето, въпреки постоянното ми мазане с 50+.  Cry Само един ден пропуснах да го подновя на 2-ия час, а бях на слънце почти цял ден  Crazy Какво да взема за петната  ooooh! Моля за помощ, изпитана. Благодаря предварително за отговорите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт