Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 776
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Аз си мисля че Арас вс епак ще е с добри намерения към Еда не така грубо

Примерно ще и обясни как вижда той нещата как може да го убият и тем подобни. Ще и предложи помоща си. Ще гледа да се мазни докато се надява докато през това време Харунски какъвто си е ревнив. е бълва огън и ще вика асла или гит едно от двете. Докао се разбере какво има

Грубото дето преди го писах няма да е такова споко. Аз само се шегувах за тези които се връзват го пиша да не ми се връзват когато се шегувам

# 661
Сега Арас ще подмами Еда с това 4е  спасява живота на Харун! И тя ще си трае, за да не пропадне конспирацията!Пълен цирк!

# 662
Права е reksi да изчакаме фрагмента пък тогава ще видим.

# 663
Вай,Валя,Доритал лека нощ Hug

# 664
Харун-глупак, Еда - наивница! Ееееееееее, аман,бе?! smile3511
Вени недей бе, мила, без коса остана.За Еда друго не очаквам такава си беше, такава ще си и остане ,пък Харун ще страда заради това.

# 665
  • Варна
Добър вечер и от мен, убийствена серия, кара те да съпреживееш мъката и кошмара, безупречна актьорска игра, незнам защо не ви хареса.

Откъм актьорска игра -да,както досега великолепни изпълнения,а Ямур- просто това дете е невероятно!
Ако не бях гледала филма досега,може би,и серията щеше да ми хареса!-но ние това вече сме го гледали-повтарят,повтарят,чудят се какви ситуации да измислят,но се получава доста елементарно!Съжелявам!

скъпа с риск да се повторя , не забравяйте , че чрез тази серия се освобождават от образите на Феяз и Саадет, кое беше излишно? Мъката в болницата, на гробището , Ниса е чувствителна , тя понаби мъжа си , но го обича , на кого да опре рамо освен на него, Бурак - гадна мастия извлича изгода от всяка ситуация, Бату- Мерт Явузджан беше неутразим перфектно предаден образ , Серхан - там вече  нямам какво да кажа , Едже -Еда, очакваше се Едже да послъже за евентуална връзка с Харун, Еда е много ревнива , особено като става въпрос за Едже- това е първият обрат в романтиката. Арас - перфектно изигра Харун, как по друг начин да го  отдалечи от Еда , но явно ще изнудва - вторият обрат

# 666
Цирк, цирк, ама са се понапълнили с реклами! Така ми се стори!

# 667
Момичета и аз ви изоставям .Лека и спокойна нощ .Дано днешния ден мине на всички ви бързичко с много позитивно настроение за предстоящите ни коледни празници . Hug Heart Eyes

# 668
  • София
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее
И сега така ще се оправи сама, че ще му се върже на глупостите.Трябваше да каже на Харун,тя досега е доказала че е прекалено наивна,мислехме си че се е променила, е сега ще видим.То аз  знам какво ще направи ама да не избързвам Thinking
хайде вече наистина лека нощ
Ами тъпо е да скрие от Харун, че е Арас поне по две причини:
1. Тя знаеше, че Харун отива на среща с Арас - близко е до ума да му каже, защото явно Харун е излъган и е добре да го знае;
2. Как ще се оправи сама? Похвално е, но би следвало да е разбрала, че Кенан е в основата, а с това шега не бива.
Дори и да е решила да замълчи, защото се плаши да не се случи нещо лошо с Харун и Ямур и постоянно повтаряше на Харун нещо от сорта Не се занимавай, остави го тоя Кенан и отмъщението и дъра-бъра, като скрие какво ще постигне?
А сега ще видите, че и за Едже няма да му каже и оттам интиригата става двойна!

# 669
  • София
Изгледах серията стоически, макар и седнал и се изкефих максимално на действията на Еда, с изключение на последното естествено. Еда показа на всички кой кой е вече и кой командва парада - показа го безапелационно - крайно време беше. А не е ли това, което всички искахме да видим отдавна? Малко ми липсваше Керем, но се надявам да ни зарадва с присъствието си в следващата серия. И не приемам да гледам повече Еда в ролята на наивна патка. Надявам се да се справи със ситуацията и да остане там, където й е мястото - до Харун и Ямур. С тях тримата (засега!) заедно мога да изгледам и преживея още 3 пъти по два сезона ужаси и простотии. Та в това е заряда на целия филм.

# 670
Аз си мисля че Арас вс епак ще е с добри намерения към Еда не така грубо

Примерно ще и обясни как вижда той нещата как може да го убият и тем подобни. Ще и предложи помоща си. Ще гледа да се мазни докато се надява докато през това време Харунски какъвто си е ревнив. е бълва огън и ще вика асла или гит едно от двете. Докао се разбере какво има

Грубото дето преди го писах няма да е такова споко. Аз само се шегувах за тези които се връзват го пиша да не ми се връзват когато се шегувам
дано си права, ако само се опитва да и се мазни и да се навърта около нея, няма да му се отвори парашута, ама да не е другото дето си го мислим че #2gunfire

# 671
Toя Арас май полу4и благословията на Джамил!

И какво ще гледаме-как Джамил,Бурак и Бату подкокоросват Арас ,а Едже лази по нервичките на Еда,и Еда,която се тръшкаше "дай ми втори шанс",ще го пропилее,а Харун,който не можеше да диша без нея и 4год. страда,ще я заподозира -а някой изобщо мисли ли за Ямур.
Започвам да се дразня. че го гледам този филм.
Дано преводите и новия фрагман,ме опровергаят!
Искам да гледам непоколебими в любовта си Харун и Еда.

# 672
  • Русе
Момичета и аз ви изоставям .Лека и спокойна нощ .Дано днешния ден мине на всички ви бързичко с много позитивно настроение за предстоящите ни коледни празници . Hug Heart Eyes
Лека нощ, Мария!  bouquet

# 673
  • София
Изгледах им тъпите реклами, вече ги научих наизуст, но фрагмент - йок! Но, защо ли започвам да придобивам чувството на дежаву с развитието на действието? И няма нужда да ви го разказвам, защото и вие се сещате! Ама не разбирам само фантазия ли им липсва на сценаристите или това е тяхната представа за поддържане на драматизъм? И това е мислено дълго, не е случайна хрумка, защото иначе нямаше да го набутат тоя Арас за едното нищо! Планирано е той да играе още един мръсник. Само дето вече много ми станаха - Мелда / още реве за Харун/, Бату, Бурак, Едже сега и тоя Арас! Аман, бе аркадъшлар!  Crossing Arms  
И за да го спаси ЕДичка малада и зелена ще иде при Арасчо да му окрасява двореца а Арасчо ще и прави снимчици наволя за д аможе после когао Еда се върне при Харунчо да си ги гледа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Абсолютно!

# 674
Да bganio ако няма раздяла и аз бих гледал но ако има става свръх тъпо и глупаво #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт