Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 759
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее
И сега така ще се оправи сама, че ще му се върже на глупостите.Трябваше да каже на Харун,тя досега е доказала че е прекалено наивна,мислехме си че се е променила, е сега ще видим.То аз  знам какво ще направи ама да не избързвам Thinking
хайде вече наистина лека нощ
Ами тъпо е да скрие от Харун, че е Арас поне по две причини:
1. Тя знаеше, че Харун отива на среща с Арас - близко е до ума да му каже, защото явно Харун е излъган и е добре да го знае;
2. Как ще се оправи сама? Похвално е, но би следвало да е разбрала, че Кенан е в основата, а с това шега не бива.
Дори и да е решила да замълчи, защото се плаши да не се случи нещо лошо с Харун и Ямур и постоянно повтаряше на Харун нещо от сорта Не се занимавай, остави го тоя Кенан и отмъщението и дъра-бъра, като скрие какво ще постигне?
А сега ще видите, че и за Едже няма да му каже и оттам интиригата става двойна!

Бобо слънце, тя е харесвана жена , жена на , която този мъж - Арас се обясни в любов , тя би се оправила по-лесно . Тя и на това разчита, по добре ли щеше да е , да се сбият , опазил  господ и да вадят пистолети, че и двамата са диви
Кесарче, разбирамнакъде биеш и всякакви приоми в този смисъл са оправдани, но се опасявам, че не това ни готвят! Мислиш ли, че беше случайно, че първо дойде Едже и напълни главата на Еда с бръмбари, а после се изтърси и Арас да им подсили бръмченето? Това, което най-много ме дразни в този филм отначалото е липсата на откровеност и доверие. За каква любов ми хортуват, когато от всяка глупост на някой смахнат/а се появяват подозрения, последвани от грешни действия, после страдания от неразбиране и пак в същия ред! Дразня се, ама пак го гледам! Е, това вече си е диагноза!  Crossing Arms

# 691
Не знам, но в един момент имах усещането, 4е Еда е готова да дезертира от Ямур! В смисъл не  е по силите й да се бори, от4аяна е!
В градинката!
Това не е вярно,просто се чудеха как да обяснят на Ямур,че баба й и дядо й ги няма,без да я наранят
Благодаря ти!

# 692
  • София
Да bganio ако няма раздяла и аз бих гледал но ако има става свръх тъпо и глупаво #Cussing out.

Абе тука вече сме претръпнали на раздели и те не ни плашат - временни са. Ще гледаме до дупка, освен ако някой от т.нар. сценаристи не реши да затрие я Харун, я Еда. Тогава спирам - вече съм го казал и съм се зарекъл. Но няма да се стигне дотам - вървим към финал. Самият факт, че извадиха двама от основните герои е сигурен признак за това. Можете да ми вервате - аз каквото съм казал досега, винаги точно обратното е ставало.

# 693
До колкото разбрах аз Еда каза на Едже че с Харун са се сгодили и да ги остави намира а Едже се казваше ние с Харун бяхме заедно в Англия.Дано Еда не се хване на тези глупости.

# 694
Когато отидоха в къщата на Арсланль Ямур първо седна при Еда, тя трябваше да я прегърне.

# 695
  • Варна
Арас като пътуваше си каза Тази вечер ще загубиш Харун Арсанлъ.

Явно ни готвят нещо много гадничко, за да се стигне до раздяла , Бурак спомена за милиони долари дължими от Харун  ,но с моите оскъдни познания не съм убедена , че правилно съм разбрала  . Този Арас определено ме дразни ,егати навития , с какво самочувствие

# 696
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551309.0

Компания, пускам ви линк към Нова тема! Ако съм го направила правилно... newsm78
Благодаря ти Вени!И на Унутулмазфенче за прекрасната тема Hug
Лека нощ на всички запътили се към страната на сънищата  newsm46

# 697
  • София
Когато отидоха в къщата на Арсланль Ямур първо седна при Еда, тя трябваше да я прегърне.
И аз си помислих същото, но тя се стъписа от реакцията на Ямур и докато са окопити и малкото драсна при баща си! Беше добра сцена!

# 698
  • Варна
Еда се опита, поне така ми се стори, но Ямур стана!

# 699
  • София
До колкото разбрах аз Еда каза на Едже че с Харун са се сгодили и да ги остави намира а Едже се казваше ние с Харун бяхме заедно в Англия.Дано Еда не се хване на тези глупости.

Еда просто си размаха пръста с пръстена пред лицето й, което ми достави огромно удоволствие - елементарно (и Мелда ги правеше тия жестове), но в изпълнение на Еда адски ми харесва! Е това е да е субективен човек. На Еда всичките женски номера ми се виждат адски готини.

# 700
  • Русе
Арас като пътуваше си каза Тази вечер ще загубиш Харун Арсанлъ.

Явно ни готвят нещо много гадничко, за да се стигне до раздяла , Бурак спомена за милиони долари дължими от Харун  ,но с моите оскъдни познания не съм убедена , че правилно съм разбрала  . Този Арас определено ме дразни ,егати навития , с какво самочувствие
И той не е свикнал да губи! С Едже драскат като котки по ламарина!

# 701
  • София
Да bganio ако няма раздяла и аз бих гледал но ако има става свръх тъпо и глупаво #Cussing out.

Абе тука вече сме претръпнали на раздели и те не ни плашат - временни са. Ще гледаме до дупка, освен ако някой от т.нар. сценаристи не реши да затрие я Харун, я Еда. Тогава спирам - вече съм го казал и съм се зарекъл. Но няма да се стигне дотам - вървим към финал. Самият факт, че извадиха двама от основните герои е сигурен признак за това. Можете да ми вервате - аз каквото съм казал досега, винаги точно обратното е ставало.
newsm62 newsm62 newsm62 Добре, че всяваш малко позитивизъм, че лично аз пак се набрах като глист на буца от епизода, хем го очаквах! Ще го изгледаме, разбира се, вече сме се хванали на хорото!  Hug

# 702
  • Варна
Не знам дали Еда няма да се хване- Едже беше доста убедителна! Аз доколкото разбрах, Едже й каза, че са си лягали заедно, демек били са любовници! Еда е доста ревнива, жегна се! Може и затова да не каза на Харун, че Арас е дошъл- що пък да не жегне и Харун малко, и той да поревнува?! Crossing Arms

# 703
  • Варна
Бобо за да стигнат до любовната идилия , трябва да се научат да си имат доверие. Това ще гледаме пиле , лъжа , ревност, див и неообуздан секс , така 30 серии , че гоним година снимки  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 704
  • София

Еда просто си размаха пръста с пръстена пред лицето й, което ми достави огромно удоволствие - елементарно (и Мелда ги правеше тия жестове), но в изпълнение на Еда адски ми харесва! Е това е да е субективен човек. На Еда всичките женски номера ми се виждат адски готини.
Питаш ли ни нас как прощаваме всичко на Хубавелко? Така е то!

Общи условия

Активация на акаунт