Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 749
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
До колкото разбрах аз Еда каза на Едже че с Харун са се сгодили и да ги остави намира а Едже се казваше ние с Харун бяхме заедно в Англия.Дано Еда не се хване на тези глупости.

Еда просто си размаха пръста с пръстена пред лицето й, което ми достави огромно удоволствие - елементарно (и Мелда ги правеше тия жестове), но в изпълнение на Еда адски ми харесва! Е това е да е субективен човек. На Еда всичките женски номера ми се виждат адски готини.
Едже й каза май, че Мелда е била жена на Харун, какво от това,че има пръстен, нищо не значело. Така го разбрах!....Или ми се стори...филмирах се. #Crazy

# 706
Е това ще бъде ужасно дано да не стане НИКОГА.Никой друг освен Харун за Еда Simple Smile.

# 707

newsm62 newsm62 newsm62 Добре, че всяваш малко позитивизъм, че лично аз пак се набрах като глист на буца от епизода, хем го очаквах! Ще го изгледаме, разбира се, вече сме се хванали на хорото!  Hug
Бобо недей така бе мила. Има си позитивизъм филма. Другата сряда ще дават продължението от ноща дето им я спряха ама ще присъства и Ямур намръщена и после ухилена до уши след като си поспи с Еда в едно легло hahaha

# 708
  • София
Арас като пътуваше си каза Тази вечер ще загубиш Харун Арсанлъ.

Явно ни готвят нещо много гадничко, за да се стигне до раздяла , Бурак спомена за милиони долари дължими от Харун  ,но с моите оскъдни познания не съм убедена , че правилно съм разбрала  . Този Арас определено ме дразни ,егати навития , с какво самочувствие
И той не е свикнал да губи! С Едже драскат като котки по ламарина!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Ох, скицо!

# 709
  • Варна
Арас бая се е филмирал ама- всичко щял да направи да спечели любовта на Еда! smile3555 В интерес на истината и той ги докара влюбените очи- и то само към едни снимки на Еда! Браво- и той голям актьор! yes

# 710
  • Варна
И де го фрагмана сега?! newsm78 Що ни оставиха така да тънем в догадки?! Crossing Arms Ей, големи гадини ама- поне малко да ни бяха светнали за това- онова! Thinking

# 711
Арас бая се е филмирал ама- всичко щял да направи да спечели любовта на Еда! smile3555 В интерес на истината и той ги докара влюбените очи- и то само към едни снимки на Еда! Браво- и той голям актьор! yes

Много ми е дървен в сравнение с Харун

# 712
  • София

newsm62 newsm62 newsm62 Добре, че всяваш малко позитивизъм, че лично аз пак се набрах като глист на буца от епизода, хем го очаквах! Ще го изгледаме, разбира се, вече сме се хванали на хорото!  Hug
Бобо недей така бе мила. Има си позитивизъм филма. Другата сряда ще дават продължението от ноща дето им я спряха ама ще присъства и Ямур намръщена и после ухилена до уши след като си поспи с Еда в едно легло hahaha
Да, бе! Ще дават продължението, ама кото спомен, докато се ревнуват и си мълчат! Оф, какви ги говоря и аз! Може пък и да не е толкова черно!

# 713
Ама така както го дават стига една сутрин Ямур да с събуди преди Еда в нейното легло и е обработено детето от раз. Поне така го дават

# 714
  • Русе

Много ми е дървен в сравнение с Харун
И на мен! На светлинни години е от Серхан!

# 715
  • София
Аз в този епизод признах Мерт Явусджан - страшен образ на лудия Бату направи! Много беше добър!

# 716
Момичета усещам, че коледа ще си я посрешнем с нов фрагмент и трябва да бягаме от трапезата, за да си споделяме, защото поне на мен ми се смеят с този филм.

# 717
  • Русе
Ама така както го дават стига една сутрин Ямур да с събуди преди Еда в нейното легло и е обработено детето от раз. Поне така го дават
Браво, бе мило! За това не се бях сетила! Разкошна идея, дано я прочетат комшиите! newsm10 newsm10 newsm10

# 718
Аз в този епизод признах Мерт Явусджан - страшен образ на лудия Бату направи! Много беше добър!
Да но ми идваше да го мина на бързи обороти да си кажа чесно надали на някой му се гледаше такъв луд образ тая вечер

# 719
  • Варна
До колкото разбрах аз Еда каза на Едже че с Харун са се сгодили и да ги остави намира а Едже се казваше ние с Харун бяхме заедно в Англия.Дано Еда не се хване на тези глупости.

Еда просто си размаха пръста с пръстена пред лицето й, което ми достави огромно удоволствие - елементарно (и Мелда ги правеше тия жестове), но в изпълнение на Еда адски ми харесва! Е това е да е субективен човек. На Еда всичките женски номера ми се виждат адски готини.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha страшна беше, ще влезеш вътре , ама йок , коя е господарката? много добре изиграно от Йозлем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт