Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 750
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
  • София
А забелязахте ли Тарък как си е вкарал номера на Еда в телефона си - изписано беше Еда Ханъм, демек госпожа Еда. Някой тук някога да е вкарвал име в телефона си барабар с госпожа, господин или госпожица. Че то тогава, ако си вкараш телефона на някой посланик да речем, трябва отпред да изпишеш Негово превъзходителство ....да не говорим ако случайно пък си вкараш телфона на английската кралица примерно. Уникален е тоя Тарък. А дори не винаги казва на Еда ханъм - проценява според случая.

# 721
  • София
Арас бая се е филмирал ама- всичко щял да направи да спечели любовта на Еда! smile3555 В интерес на истината и той ги докара влюбените очи- и то само към едни снимки на Еда! Браво- и той голям актьор! yes
Аз в този епизод признах Мерт Явусджан - страшен образ на лудия Бату направи! Много беше добър!
Да но ми идваше да го мина на бързи обороти да си кажа чесно надали на някой му се гледаше такъв луд образ тая вечер
Аз му се радвам още от самото начало! С кеф го гледам - актьора, де!  hahaha hahaha hahaha

# 722
  • Русе
Арас бая се е филмирал ама- всичко щял да направи да спечели любовта на Еда! smile3555 В интерес на истината и той ги докара влюбените очи- и то само към едни снимки на Еда! Браво- и той голям актьор! yes
Аз в този епизод признах Мерт Явусджан - страшен образ на лудия Бату направи! Много беше добър!
О,дааааа! Мнооооого е добър! Как не съм го гледала другаде?!Находка е!

# 723
Надеждата ми е,че след всяка гадна серия следва много,много хубава!
Сега,след всичко казано на прима виста,като преосмислих епизода,си спомних пак думите на циганката от миналия сезон:
"всички ще се опитват да ви разделят,но вие имате обща съдба"
Досега тези,които се опитаха да ги разделят,не успяха(или успяха временно)
Тези,които сега опитват са Едже и Арас-дано и те не успеят,или ако успеят "временно",да е за по-кратък период(да не са нови 4год,че Ямур ще тръгне вече на училище)
И ,така,накрая ще стигнем до щастливия финал!

# 724
  • Русе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551309.0

Компания, пускам ви линк към Нова тема! Ако съм го направила правилно... newsm78
Приближавам Новата тема към нас, да ни е под ръка!

# 725
  • София
А забелязахте ли Тарък как си е вкарал номера на Еда в телефона си - изписано беше Еда Ханъм, демек госпожа Еда. Някой тук някога да е вкарвал име в телефона си барабар с госпожа, господин или госпожица. Че то тогава, ако си вкараш телефона на някой посланик да речем, трябва отпред да изпишеш Негово превъзходителство ....да не говорим ако случайно пък си вкараш телфона на английската кралица примерно. Уникален е тоя Тарък. А дори не винаги казва на Еда ханъм - проценява според случая.
Аааа, Председателю, не е само Тарък. Те така си ги записват - Мелда Абла, Тюркян Ане, Феяз Баба и така..........Готино, а?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 726
  • Варна

Вени той играе в комедийни роли , голяма скица е, има един сладък филм - Романтична комедия , изтегли си го , там участва Мерт Явузджан

# 727
Унутулмазфенче браво бе мила. Добър старт имаш с темите. Аз се чувствам добре че има кой да ги пуска. Преди само следях и много с епритеснявах да не остая фронта без да искам

# 728
Дами, понеже ве4е сме гледали  как Харун изненада Еда и Арас в двора на къщата, сега за да няма повторение на ситуацията, сигурно Арас ще отвле4е Еда! Харун се прибира и няма никой в къщи! Еда е тръгнала с Арас, защото ако се срещнат двамата ще се убият! И за да предпази Харун! Помнете ми думата!

# 729

И аз съм във възторг от неговата игра.Не знам каква е школата на "съседите",но имат страхотни актьори!

# 730
ами той и Харун беше,Харун бей Laughing

# 731
  • София
До колкото разбрах аз Еда каза на Едже че с Харун са се сгодили и да ги остави намира а Едже се казваше ние с Харун бяхме заедно в Англия.Дано Еда не се хване на тези глупости.

Еда просто си размаха пръста с пръстена пред лицето й, което ми достави огромно удоволствие - елементарно (и Мелда ги правеше тия жестове), но в изпълнение на Еда адски ми харесва! Е това е да е субективен човек. На Еда всичките женски номера ми се виждат адски готини.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha страшна беше, ще влезеш вътре , ама йок , коя е господарката? много добре изиграно от Йозлем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Даааа, перчеше се като петле и се понадигаше - много беше смешно, ама сладко! Нали си е нашето гардже, та си е славейче!

# 732
  • Русе
Казва й. Но не се бях замислила за телефона му. То нямаше и време,де?! Гледаме на бързи обороти и само попиваме.

# 733
Лека ви вечер дами и господа

Добре че поне с посмях с вас че с филма съвсем щеше да ме филмира и мене

# 734
  • Русе

Вени той играе в комедийни роли , голяма скица е, има един сладък филм - Романтична комедия , изтегли си го , там участва Мерт Явузджан
С превод ли е?

Общи условия

Активация на акаунт