Как се надписват снимки със програма ПЕЙНТ?

• 12 552
  • 23
  •   1
Отговори
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бихте ли ми помогнали?Ако реша да сложа цифри или букви на снимката те са малки като размер.Искам да мога да си регулирам аз големината на текста,но не ми се получава.Помощ!

# 1
Натискаш буквичката която ти е в менюто горе, кликаш на снимката и ти се отваря маркирано "прозорче" където може да пишеш, горе в менюто ти излиза възможност както във върда да определиш шрифта, размера, болтнато, наклонено...

# 2
Благодаря ти за бързия отговор обаче не намирам такова нещо.Като отворя снимката над нея имам-файл,редактиране,изглед,изображение,цветове и помощ.Като цъкна на помощ ми изписва на анг. ез.

# 3
  • София
Няма ти панела и инструментите изведен на работното поле. За да го изведеш, избери от менюто View-Tool Box. От тук нататък migito ти е дала обяснение какво се прави, успех!

# 4
Аз си надписах част от снимките в word, а останалите - в PowerPoint

# 5
А колко е лесно с Фотошоп.  Peace

# 6
Оня ден незнайно как си увеличих р-ра на буквите.Стори ми се,че като отворих дадената снимка и над нея в/у синьото поле като натиснах десния бутон и ми излезе един  широк и тънък прозорец и там си коригирах.Снощи се опитвам нестава.Днес пак.Е не мога да открия как го направих оня ден.Бях сигурна,че съм запомнила но уви.Успокоявам се, че поне ги увеличих буквите и цифрите.Ама например сега искам да ги наклоня обаче нямам шанс.Фотошопа мога ли да си го изтегля безплатно?Има ли значение на какъв Уиндоус съм?Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 7
Само Фотошоп ти липсва...  Laughing
Отвори си снимката, натисни вляво върху буквата А, за да активираш инструмента за писане на текст. С ляв бутон на мишката кликни върху снимката там, където искаш да ти е текстът и без да го пускаш, провлачи малко. Ще ти се маркира един правоъгълник, очертан със син контур и с мигаш курсор, а отгоре ти се отваря панела, чрез който можеш да си промениш шрифта и големината му. Там са и "наклонените букви".  Grinning

# 8
На тебе ти е смешно ама на мене ми се реве.Точно това малкото панелче не ми се появява.Не става.Благодаря ти за подробното обяснение ама.........

# 9
Не реви, ами виж дали са ти чекнати тези опции:

Ако и сега не се оправиш, ще трябва да си купиш една книжка - Windows for Dummies. Там е обяснено всичко.  Laughing

# 10
Така са отметнати,както си ми показала ама.....Незнам защо не се получава.Благодаря ти още веднъж,че се занимаваш със мен.

# 11
Когато си очертала текстовата кутия, тогава влез в меню View и сложи отметка пред Text Toolbar, за да ти се появи лентата с инструменти за текст.  Peace

# 12
Когато отвориш текстовото поле: десен бутон върху него и маркирай най-долната позиция.Трябва да ти се покаже малкото прозорче.Не го затваряй с Х. Иначе трябва да повториш процедурата.

# 13
Извинявам се, че ползвам темата, но имам въпрос относно пейнта и не искам да отварям нова тема.Дъщеря ми, която ровичка навсякъде из компютъра е отворила една от снимките ми в пейнт и е започнала да драска отгоре с някоя от четките и в резултат сега цялата снимка е все едно надраскана с химикал отгоре.Има ли начин да се премахнат драсканиците, защото снимката ми е много любима и не ми се иска да я изгубя  Sad

# 14
Хора много ви благодаря.Справих се.Утре съм си наумила да правя един надпис,като целта ми е като си направя надписа да няма бял фон около него.Ще пробвам и ако не се справя утре пак ще съм на линия и ще очаквам помощ от вас.Още веднъж благодарности.Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт