Израел-52

• 37 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Ментуш, моят код е много елементарен, в интерес на истината нямам идея как съм го сбъркала и то три пъти  Rolling Eyes Обаче бях супер изморена и изнервена,зад мен висяха някакви лайнета, които ме изнервяха допълнително иииии в интерес на истината нямам идея какво се е случило.Като се обадих на мъжо да го питам дали да звъня на телефона изписан на каспомата той ми каза, че съм била сбъркала 3 пъти и да съм отивала на даскало  Tired
Тук преваля лекинко, сега мирише на прахоляк.От вчера е хладно и мрачно...зимата скоро ще дойде  Tired
Прекрасен ден  Hug

# 91
  • T"A
А при нас хич даже не заваля... хич не ми се иска да се разваля времето, тъкмо съм си нагласила пролетните дрехи  Mr. Green

Да не би на банкомата да са се залепили на гърба ти? На мен обикновено това ми се случва, как не се усещат хората, че може би човек не иска всеки да го вижда като си вкарва паролата?  Rolling Eyes Не се ядосвай  Hug

Днес сутринта слушах присъдата на Кацав (иначе не пускам сутрин ТВ) и по едно време имаше предаване, в което се обсъждаха ваксините, отказите да се ваксинира и последствията. Сетих се и за тукашната дискусия на тази  тема...
Предаването (малко ме съвмнява, че може да се намери в нета) се казваше החזית החברתית
От страната на отказващите ваксини беше представител на една НПО: http://www.hisunim.com/MoH_Schedule.htm
Значи, едно от нещата, които отбелязаха, беше, че да не се изплащат детските надбавки на неваксинирани деца нарушава техните права, и дори е възможно това нещо да се отмени.

# 92
  • Някъде там...
Ментуш, точно ...залепиха се за гърба ми и не мърдат, разбира се и не говорят тихо ииии аз се поизнервих и дори незнам какво правех  Embarassed

Весело посрещане на Новата година скъпи приятели!!!

# 93
Желая на всички една наистина НОВА 2011 година! Нов късмет, нови емоции, нови предизвикателства и здраве, разбира се!  Hug

# 94
  • Пловдив

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

bigdance2

# 95
  ЧНГ, много здраве и късмет на всички Hug

# 96
  • Някъде там...
Честита нова година!!!Нека новата година ни донесе радости, мир и здраве!!!

# 97
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААА ПРИЯТЕЛИИИИИИИ !!!
Да е мирна, щастлива и благополучна !
Много здраве и късмет ви желая !
Бъдете усмихнати и влюбени !

# 98
Честита Нова Година на всички ,които я празнуват  Hug Да е мирна , сладка , плодородна ,красива , щастлива и победоносна както в личен така и е между-национален план  Wink
  Благодаря ,че ме "изтърпяхте"  Blush и отговорихте на въпросите ми , мисля сега да ви чета само .. bouquet 

# 99
  • Някъде там...
Честита и на теб,Светле!!! Винаги можеш да се включваш с коментари и въпроси  PeaceАз отговори не мога да давам, но останалите ще помогнат  Grinning А аааааааааз аз ще помогна с  Hug
Ако някой си има именик в къщи, да му е жив и здрав   bouquet

# 100
Честита Нова Година на всички и от мен!

# 101
Честита Нова Година на всички! Да сме живи и здрави, другото само ще дойде!

# 102
  • София-България, Израел - където си поискам
Честита Нова 2011 година! Да е спорна, мирна и щастлива!
 santa2 santa2 santa2 santa2

# 103
Честита Нова 2011 Година !!   ura  ura bouquet  bouquet
Нека всички сме живи и здрави, вечно щастливи и обичани ! Нека тази година да е по-добра от миналата и никога не забравяйте да се усмихвате, това е най-красивото нещо, което човек може да направи ! Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Живота е едно голямо приключение, живейте го и никога не се отказвайте от него - не се знае какво чака зад ъгъла Simple Smile  1swing baloni

# 104
  • На дивана, под юргана
Честита Нова Година на всички! Да е здрава, мирна и щастлива!

Бих се пошегувал с това:
Живота е едно голямо приключение, живейте го и никога не се отказвайте от него - не се знае какво чака зад ъгъла Simple Smile  1swing baloni

Живота е едно голямо приключение, живейте го и никога не се отказвайте от него - не се знае какво ви чака след него...    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт