У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
Я момент, Дните са продължение на Седмиците, така ли? Да взема да ги изгледам, може да ми махнат неприятния вкус.

Първо за дните, после седмиците.  Peace

# 31
Я момент, Дните са продължение на Седмиците, така ли? Да взема да ги изгледам, може да ми махнат неприятния вкус.

Първо за дните, после седмиците.  Peace

Ъ, хъм.  newsm78 Значи за различни вируси става дума? Или за две различни епохи?  Mr. Green

# 32
  • Ænima/Albuquerque
Абе Пуце, 28 дни и 28 седмици след заразата.  hahaha hahaha hahaha
Засягат ефекта на вируса във времето.   Joy

# 33
Този привлече вниманието ми. Има ли смисъл или да не се надявам? Laughing

# 34
  • Ænima/Albuquerque
Този привлече вниманието ми. Има ли смисъл или да не се надявам? Laughing

Джуди го беше гледала и го похвали.

# 35
  bouquet

И на мен ми изглежда добър с този актьорски състав, ще го видя.

# 36
  • Ænima/Albuquerque
И аз го дърпам, предния път се опитах да го гледам, но май го теглих от другаде и нямаше субтитри...  Thinking

# 37
О, да, с едно от най-отвратителните същества на големия екран. хаха един коментар в Замунда "балсам за извратената душа" Mr. Green

# 38
  • Ænima/Albuquerque
О, да, с едно от най-отвратителните същества на големия екран. хаха един коментар в Замунда "балсам за извратената душа" Mr. Green

И аз ги четох! 
Изродски коментари. smile3532

# 39
Привет. Този Possession го пуснах да се сваля.

Обаче аз пък минавайки само ей така между другото да споделя. Не съм от пишещите в темата. Обаче за сметка на това редовно си я отварям, както и по-старите ви теми. И... явно някъде съм прочела за "Сиропиталището". Свалила съм го отдавна ама все не стигам до него. И днеска какво си нямах друга работа та взех, че го изгледах. Shocked

И... скоро нищо не ме беше плашило на филм. То не е че и аз много гледам де, ама все пак. Много добър за жанра си ми се видя. Много истински страх внушава. Първичен. Аз поне точно от такива неща се страхувам. Абе... направо се чудя как ще легна да спя. Ще чакам мъжа ми да си легне че тогава и аз.

# 40
  • Ænima/Albuquerque
Охо, Стеф, привет.   bouquet
Не е лош "Сиропиталището", да. Mr. Green

# 41
И аз съм гледала 28 дни, този с младежа, черната мацка и мъжа с детето.  Peace
Какво стана със сериала "Живите мъртви"?  newsm78
Засичам го по програмата, че го дават по някаква телевизия, ама докато дойде момента да се гледа и съм забравила и го изпускам.  ooooh!

# 42
  • Ænima/Albuquerque
Той свърши Чебурашек. hahaha
Първия сезон беше само 6 серии. Mr. Green

# 43
Охо, Стеф, привет.   bouquet
Не е лош "Сиропиталището", да. Mr. Green

Другият Possession вече ми се свали. Чудя се направо да го подхващам ли, че да не ми дойде много... Ако и той се окаже така "нелош" да ми не дойде множко за тая вечер страхотията. Thinking
Обичам филми на ужасите. След тях после животът ми се вижда направо захаросан. Само дето и ходя малко като ударена с мокър с парцал. (Не че нявгашки някой ме е удрял с такова де...ама чувала съм, че кофти било Laughing)

Ето затова обичам да си надничам през ключалката ви аз.   bouquet

# 44
Той свърши Чебурашек. hahaha
Първия сезон беше само 6 серии. Mr. Green

Е то много малко.  Shocked
То като в онзи виц, където най-дългия с*кс на един мъж бил 1 час и 5 мин., защото същата вечер сменяли времето.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт