Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 717
  • 396
  •   1
Отговори
# 15
На  ул. Три уши №3  Laughing

# 16
Пипи, бас на квото кажеш, че за Фройд си чела само в Космополитан или некви подобни...
Аз задавам най-элементарен вьпрос, а ти се хващаш за Онази ми Работа... Винаги ли така правиш?

# 17
а ти се хващаш за Онази ми Работа...
Споко - имам малки ръчички.  Wink

# 18
Марадона, много се тревожа за това, че като слизаш от Кю-то, си цапаш крачола на Дзеня в това гадно време на вън  Mr. Green

# 19
Хаха, Микелэ, тва беше готино. Контрастира на аграрно-фройдисткото чувство за хумор на някои потребителки.

Хайде сега давайте сериозно по темата...

# 20
  • София
Марадона, много се тревожа за това, че като слизаш от Кю-то, си цапаш крачола на Дзеня в това гадно време на вън  Mr. Green

Е, аз съм убедена, че си има една моделка с него да му постила килимче преди да слезе. Иначе би било доста съществен пропуск от негова страна  Rolling Eyes

# 21
Отдавна се каня да ви задам този въпрос -  къде според вас са най- елегантните мъже? Във Варна анцуга и джапанките са с едва ли не божествен статут. В Петрич и Сандански  залагат на прилепнали тениски Армани и мъжки чантички, тип “диагоналки”, поне Д&Г. В Килифарево пък съм виждал мъжете масово да носят класически хюмнетки. В градове с военни училища и гарнизони преобладава “комбат” стила – камуфлажи, кубинки… Във Враца и Монтана повечето мъже се обличат от “килото”, нали знаете – северозападнала България. За Кърджалийско и  региона са характерни дългите кожени шуби тип “сютук”, в съчетание с големи мустаци. А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...
Ами ти си ги оплюл навсякъде, и сам си си отговорил. Най-елегантни сме в Делиормана и Дуранкулак.

# 22
Хаха, Микелэ, тва беше готино. Контрастира на аграрно-фройдисткото чувство за хумор на някои потребителки.

Значи все пак Фройд е прав.  Mr. Green

# 23
Пипи, надяваме се новото Космо да излезе скоро и да научиш нещо ново, че досади на всички с този Фройд.
Ако толкова не можеш да кажеш нещо по темата, може просто да споделиш какви потници носи мьжа ти под ризата.

# 24
Пипи, надяваме се новото Космо да излезе скоро и да научиш нещо ново, че досади на всички с този Фройд.
Ако толкова не можеш да кажеш нещо по темата, може просто да споделиш какви потници носи мьжа ти под ризата.
Потници под ризата?! #Crazy  ooooh! Е, твоите може и да са маркови...  Mr. Green
Нямам какво да кажа по темата, защото думите елегантност и мъж, написани една до друга, ми звучат гейски. В моя град има стилни мъже, има и торби с анцузи. На когото, както му харесва.
Щом си чел Космополитан и е пишело за Фройд - ок.  Peace
От години не си го купувам. Даже се учудвам, че още съществува тази боза.

# 25
Не се обяснявай. Ясни си на всички. Ако имаш нещо да ми казваш, пиши на ЛС.
Хайдэ вече сериозно по темата. Благодаря.

# 26
Не се обяснявай. Ясни си на всички. Ако имаш нещо да ми казваш, пиши на ЛС.
Виждам, че се върза на "аграрно-фройдисткия" ми хумор.  Mr. Green
Няма да ти пиша на ЛС - каквото исках ти го казах.  Peace

# 27
Не знам къде са най-елегантните мъже в България. Може пък да са емигрирали?  Thinking
Единствените, които познавам, починаха отдавна. Имам предвид тези, които не слизаха даже до магазина под блока без шапка и вратовръзка...
Но пък ми хрумна, че ако МАРИАНКААА е човек, ще пусне тема "В кой град са най-потентните мъже", хем и петък е близо, ама... Не е човек.  Tired

# 28
  • Бургас
За мен са в Пловдив. Рядко съм била там и то за малко, но винаги е имало какво да загледам.

# 29
Марадона, снимай се с Дзеня-та и постни тук, че да видя и аз един елегантен мъж, па макар не и на живо  Grinning
Иначе, пред елегантността на един мъж има доста други неща, които предпочитам  Peace
П.П. Боже, как можах да забравя - Женята Минчев е самото олицетворение на елегантност!
и той е пазарджиклия Crazy
от самосебе си се разбира,  къде е центъра на елегантноста Laughing

Общи условия

Активация на акаунт