Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 690
  • 396
  •   1
Отговори
# 345
Мъстии, абсолютно заставам с две ръце зад стилистиката на Три уши 3.
Иначе според мен елегантността се състои в няколко много прости неща - умело съчетание на цветове, внимание към детайла/аксесоарите/ и съобразяване с обстановката / ситуацията, протокола/. Но аз явно не разбирам правилно както се оказа.....

# 346
На мен елегантни са ми тия , които споменах..дето пазаруват от магазини подобни на тоя дето го писах в началото  Laughing

Не, ти написа адреса, но не каза нищо за магазина Naughty

# 347

Метъл магазин "ОЧЗ"

http://o4z.hit.bg/pics/o4z1.jpg

# 348
Аха. Мерси Руже.

# 349

Ако съберем представите на всички за елегантност, ще излезе голям миш-маш.
Подозирам, че за повечето това клише трябва да значи нещо като молски мъж.
Но на мен такива мъже, изблизани, премислени, обрани са ми отблъскващи.
Вродената елегантност по ми се съчетава с едни бивши времена. Например Грейс Кели е елегантна. Не се сещам за неин аналог сега, още по-малко пък мъжки.
Много се е подбил култът към елегантността, за което сякаш свидетелстват и самите дизайнери. Дори на дефилетата си се явяват облечени като лунатици и бродяги. Явно им е дошло до гуша от толкоз много елегантност, с която им се налага да боравят  Laughing

Замолвам, не бъркайте фасон с елегантност.
Младите хора в България /и мъже и жени/ до към 35-40 са и с фасон и доста от тях елегантни с или без Армани, без значение от пол. След 40-така настава трагедията. Писах вече за онова поколение на бели якички и сини престилки, за които дънките бяха лукс.

# 350
На мен елегантни са ми тия , които споменах..дето пазаруват от магазини подобни на тоя дето го писах в началото  Laughing

Не, ти написа адреса, но не каза нищо за магазина Naughty
Е хайде сега, това трябва да го знаем всички  Laughing

# 351
Ей ! 24 страници и няма консенсус  Confused

Между другото са пуснали едни вълшебни огледала  Peace Само трябва да си купиш и да кажеш репликата:

"Мирор мирор ондъвол хуйз мост елегант мен овол" и веднага ще видиш отговора Peace 

# 352
Между другото са пуснали едни вълшебни огледала  Peace Само трябва да си купиш и да кажеш репликата:

"Мирор мирор ондъвол хуйз мост елегант мен овол" и веднага ще видиш отговора Peace 

Joy Joy Joy

# 353
Немо, имам такова огледало, ама нещо е дефектно, щото всеки път ми показва ходещ господин с цилиндър и бастун с топка на черен фон. Супер клише.... ooooh!

# 354
Абе как нэкьв проскубан метьл в ластични дьнки и кубинки ще е элегантен бе, я не се излагайтэ.

ПП Аз като ученик бях и метьл с коса до крьста,  и панкар и мноо добре си спомням как хората бягаха от мен.

# 355

ПП Аз като ученик бях и метьл с коса до крьста,  и панкар и мноо добре си спомням как хората бягаха от мен.
...аз нямаше да избягам  Laughing

# 356
Немо, имам такова огледало, ама нещо е дефектно, щото всеки път ми показва ходещ господин с цилиндър и бастун с топка на черен фон. Супер клише.... ooooh!

На мен ми показа 2 бабички  Thinking в упУтването пише че това били бабите на най-елегантния мъж ....  Peace

# 357
Немо,така е като си купуваме огледала от шир-потребата - на мен ми показва английски сноби, на теб ти показва баби със демодирани бг имена...
Ако си бяхме купили дизайнерски огледала, можеше и да видим най-елегантния мъж овол

# 358
Немо,така е като си купуваме огледала от шир-потребата - на мен ми показва английски сноби, на теб ти показва баби със демодирани бг имена...
Ако си бяхме купили дизайнерски огледала, можеше и да видим най-елегантния мъж овол

Не мога да кажа че не сет права Сестро Шев ! Да ви се намират координати на магазин за огледала 'Версачо' или 'Клъвин Клайн' ... или поне 'Един Долче дренка'  Peace

# 359
Само за един се сещам - Дзъня... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт