Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
-
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
-
Как да се справя с болката при кърмене?
-
Какво представлява системата за дохранване на гърда?
-
Какво представлява духането в лицето на бебето?

, ако можеше мен да ме боли ама на малката мишка да й няма нищо. Ние сме с Инфаколче още откакто се прибрахме от болницата, също така слагам и загрята възглавница с черешови костилки и нещата са горе - долу под контрол, но пак се превива милото докато се изпръцка и после си спинка спокойно.
искам вече да минават, тъкмо си кажа ей сега намаляха и пак, забелязала съм че след по-дълго кърмене и се появяват по-обилно.
Мерси за съвета за духването в лицето. Бях го забравила определено. Мерси и на Калина, за подробното обяснение и за цялостната технология. На моя син само да му духнеш в лицето и веднага си поемаше дълбоко въздух, дори до към 6-7 месечна възраст само вятър да го духнеше и правеше тоя номер. Притеснявах се, че няма да може да излезем никога навънка 
Ужас!!! Всичко друго съм си представяла, но че има вероятност да пренося - не...
Не знам до колко кг е спаднал в РД, имам информация само за теглото в деня на изписване. Днес бяхме на контролно теглене при педито - за два дни е наддал 0.060 гр. и вече тежи 2.900кг., като е на режим с дохранване с АМ два-три пъти за 24 часа. Ще опитам да заместя постепенно тези дохранвания с изцедената кърма и ще я давам с лъжичка - ще опитам всичко, все още не съм се предала. Педито днес беше малко по-мила и доброжелателна и каза, че много добре ме разбира, но не може да допусне бебето да не наддава поне с минимума на седмица...Във вторник правим 15 дни от изписването и пак сме на контролно теглене. Дано вече всичко потръгне и Мишето си наддава и дори на смесен режим пак е по-добре, отколкото само на АМ 

, дано при вас не е така и нещата да се случат изведнъж. 
И ако има някаква технология за прибирането му навътре защото нали сме момиченце и не е хубаво да е изпъкнал навън.............
бяхме и на ЖК , моето мече въпреки, че много повръща е наддал за 1 седмица още 270 гр и вече е 4, 450 кг. Днес ни дойдоха и играчките от сайта на Вегатойс, които поръчах вчера,много съм доволна, даже и доставка не таксуват и Валито ще има играчки под елхата 
такава е целта. Да присъстваме незабележимо в отчетната ви тема, защото тя е ваша и ние не се намесваме в нея, освен при изрично насочен към нас въпрос. Радвам се, че съм успяла да бъда полезна!
)! Сега аз ще напусна фронта, а информация и подкрепа ще получите от