Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
-
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
-
Как да се справя с болката при кърмене?
-
Какво представлява системата за дохранване на гърда?
-
Какво представлява духането в лицето на бебето?

И...да тече...Отивам да се приготвям за болницата,будя таткото и в 6:30 тръгваме.В 7 часа ме приемат в предродилна зала с течащи води.Включват ми система и чакането започна.Чаках два часа със системата и докторите установяват,че тоновете на бебето падат.Исключват системата и тогава вече започна голямото чакане.Аз болки нямям никакви,Разкритие никакво,шийка не изгладена и крива.Преди мен родиха сигорно 20 мами,а аз чакам и чакам.В 23 часа се започна с контракции,много слаби,но поне ги имаше.А в 2 през наща се започна и с напъните,но шийката още крива и не изгладена.Стоях си с адските болки и напъни до 8 часа сутринта и тогова разбрах от една акушерка че до половин час трябва да родя.Дойде докторката,бръкна и каза "7 см разкритие,изгладена шийка,включвайте системата".Включиха я и след 10 минути се започна.Вкараха ме в родилна зала.Самото раждане беше 15 минути.От изтощение не можех да напъвам както трябва наложи да ме срежат и акушерката да скача върху корема ми но всичко мина.В 8:35 часа на бял свят се появи нашета малко ангелче Сияна.Сложиха я на гърдите ми и като я видях всякаква болка изчезна.След като я взеха започнаха да ме шият и тогава ми казаха че е само 2100г и ще я държат в кувиоз.Направо нямах търпение да стана и да видя какво става с мъника ми.След като всичко мина и отидох при педиатрите разбрах,че всичко е наред и имаме само жълтеничка.И така всичко мина нелеко но вече сме си в къщи и много и се радваме.
Толкова е изтощен от плач милият, че сякаш и сенки под очите вече има. Свършихме опаковката Еспумизан и почнахме с Инфакол, като с мъжа ми се надявахме да е по-ефикасен; обаче първото лекарство сякаш по-добре се справяше. Плаче толкова неутешимо, че и гушкане не помага, само сешоарът и прахосмукачката, но не може да са включени нон-стоп. Най се притеснявам обаче, дали си хапва достатъчно.

Остава да чакаме, но аз наистина не бързам, радвам се на последни лежерни дни..