в Норвегия има петрол , та там по-може да е .,..
важи с пълна сила и за Швеция
а подчертаното не знам откъде го извади, ама не важи

За тези, които живеят в чужбина е нормално да пишат, че е редно децата да се оправят съвсем сами след пълнолетие и те така ще постъпят, защото на Запад стандартът го позволява. Обаче като видя, че някой, който живее в България пише такива постове и направо ме пуква от смях. Всички много убедено твърдят, че ще се постараят да дадат добро образование на децата си, да ги възпитат в самостоятелност и те да се оправят после. Само че забравят къде живеят
Що се отнася до помощ за внуци: хич, ама хич не ми се иска да ми стоварят малко дете на главата, аз сега съм на 46 и се чувствам уморена, пък след години кой знае как ще е. Но.....ако не могат само с една заплата да си покрият разходите и се примолят на мен или на другата баба....сигурно ще се съгласявам, макар и неохотно, на разни варианти, докато се налага.
За тези, които живеят в чужбина е нормално да пишат, че е редно децата да се оправят съвсем сами след пълнолетие и те така ще постъпят, защото на Запад стандартът го позволява. Обаче като видя, че някой, който живее в България пише такива постове и направо ме пуква от смях. Всички много убедено твърдят, че ще се постараят да дадат добро образование на децата си, да ги възпитат в самостоятелност и те да се оправят после. Само че забравят къде живеят