Ето я и ситуацията: аз си изгледах сама детето и живея отделно, сестра ми живее с родителите и детето й още е на отглеждане и до скоро на издръжка от тяхна страна/14-годишен, но баба готви, пере му дрехите и т.н./. Нооо....родителите вече не могат да се справят с поддръжката на апартамента, тъй като гонят 80-те и тази задача опира...до нас
Зетят не можел да оправи печката, а пари за майстор не иска да даде и те чакат мъжа ми вече 2 месеца да благоволи да отиде и да я оправи.
Отгоре на всичко звънят да питат кога ще отиде...
Преди си виках, че няма пръст да помръднем, обаче нещата не стоят точно така. Те си чакат, ако трябва с месеци и все питат и ти се принуждаваш накрая да свършиш работата, за да те оставят на мира. Като кажа да я свърши зетя, те викат, че той не знае как. Като кажа да плати на друг, бил безработен....
Като кажа да стои непоправена, те викат: печката е наша, не тяхна, не можем да купим друга, стоим без печка. И какво сега?....Вместо ония двамата готованковци да ги чакат да умрат, те напротив - колкото по-дълго живеят, толкова по-дълго няма да си мърдат пръста за нищо, друг ще бъде изнудван. А ние се дразним ужасно, защото се чувстваме като слуги там на готованците
И накрая ще излезе, че аз съм лошата, защото ми се ще да си заминат и да се отървем
Ситуация..... 
- и аз искам по-голяма къща, домашна помощница, масаж всеки ден и още и още... И пълноценно ползвам правото си да мрънкам, че ги нямам