Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 520
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Първо да ви кажа, че Джесур каза на полицаите, че не си спомня нищо за стрелбата, не знае кой е стрелял по него? (това е коза му) Сега от други форуми ако са чели предположението на Светозара (адмирации), ще си помислят, че има връзка със сценаристите..

Сениха каза на Джесур, че трябва да се махне, да си тръгне. Той каза "Не мога.(много тихо, с болка, както го каза в болницата, когато Дуйгу се натрови – gidemem-не мога да тръгна) Не мога да оставя семейството си тук." "Какво семейство Джесур, Джан и Йомюр не са твоето семейство. На празно поставяш живота си в опасност" - му каза леля му. "Няма да обяснявам на никого нищо за живота си. Техният живот също е в опасност не виждаш ли?. Никой вече няма да й повярва на Йомюр. Друг изход, освен да сме заедно, нямаме. Няма да има за какво да се държим. Ще видиш лельо, ще видиш, един ден ще живеем в една къща, като семейство.” „С бебето в корема на Йомюр?” – леля му го смъкна на земята (но щом за момент е забравил, май е готов и за това)

Та  Джесур предвиди, че Ердем ще дойде при него с предложение.
Ердем влизайки при него му каза, че не му вярва, че нищо не помни, а е казал  така, защото го е очаквал да дойде при него с предложение. Казвай направо - го подкани Джесур. Добре открито ще говоря: Знам за връзката ви с Йомюр, знам, че Джан е твой син.
Според мен Джесур остана изненадан от лекотата с която Ердем каза всичко, и готовността за сделка.
Кой е по-мъж според Вас?
ако питаш кой държи повече на Йомюр, това е ясно - Джесур.
и двамата са мъже - единия се бори за майка си, другия за Йомюр и Джан

знам, че Джан е твой син. - това ли беше последната реплика, на която Джесур така очевидно се изненада?

Да това беше последната реплика.

# 661
Първо да ви кажа, че Джесур каза на полицаите, че не си спомня нищо за стрелбата, не знае кой е стрелял по него? (това е коза му) Сега от други форуми ако са чели предположението на Светозара (адмирации), ще си помислят, че има връзка със сценаристите..

Сениха каза на Джесур, че трябва да се махне, да си тръгне. Той каза "Не мога.(много тихо, с болка, както го каза в болницата, когато Дуйгу се натрови – gidemem-не мога да тръгна) Не мога да оставя семейството си тук." "Какво семейство Джесур, Джан и Йомюр не са твоето семейство. На празно поставяш живота си в опасност" - му каза леля му. "Няма да обяснявам на никого нищо за живота си. Техният живот също е в опасност не виждаш ли?. Никой вече няма да й повярва на Йомюр. Друг изход, освен да сме заедно, нямаме. Няма да има за какво да се държим. Ще видиш лельо, ще видиш, един ден ще живеем в една къща, като семейство.” „С бебето в корема на Йомюр?” – леля му го смъкна на земята (но щом за момент е забравил, май е готов и за това)

Та  Джесур предвиди, че Ердем ще дойде при него с предложение.
Ердем влизайки при него му каза, че не му вярва, че нищо не помни, а е казал  така, защото го е очаквал да дойде при него с предложение. Казвай направо - го подкани Джесур. Добре открито ще говоря: Знам за връзката ви с Йомюр, знам, че Джан е твой син.
Според мен Джесур остана изненадан от лекотата с която Ердем каза всичко, и готовността за сделка.
Кой е по-мъж според Вас?
ако питаш кой държи повече на Йомюр, това е ясно - Джесур.
и двамата са мъже - единия се бори за майка си, другия за Йомюр и Джан

знам, че Джан е твой син. - това ли беше последната реплика, на която Джесур така очевидно се изненада?

Да това беше последната реплика.

мерси и лека..

# 662
Ама че край , сега как ще отговори Джесур на това , ужас , Ердем излезе повече мъж отколкото си мислехме , коя истина ще каже Джесур , своята или тази на Юмюр , уф , сигурно няма още трейлър , пак ни оставиха с прекалено много въпросителни до следващия път .
Може би ще потвърди  на Ердем истината.

# 663
Ама че край , сега как ще отговори Джесур на това , ужас , Ердем излезе повече мъж отколкото си мислехме , коя истина ще каже Джесур , своята или тази на Юмюр , уф , сигурно няма още трейлър , пак ни оставиха с прекалено много въпросителни до следващия път .
Може би ще потвърди  на Ердем истината.

Защо да е толкова просто пък се питам аз , според мен Ердем му поставя клопка на Джесур , а не търси сделка , иначе ще е твърде лесно , така че или Джесур ще си изпука коза напразно , или хладнокръвното изражение на Ердем и пистолета сложен на масата са отново знак за негова слабост и като мъж и като глава на семейство Сойкан .Ще изчакаме и ще видим.

# 664
Осман Сънав, един от най-известните турски режисьори, е откупил правата за романа на Людмила Филипова "Анатомия на илюзиите" и ще снима тв сериал по него със заглавие "Стената на раздялата". В момента екип работи по сценария, а Сънав ще кани и наши актьори. Главният герой ще бъде български турчин, който вместо Борис ще се казва Баръш. Самата Людмила имала подобно намерение, но критиците я предупредили, че може да предизвика нежелани реакции. "В турското издание обаче го промених", казва Филипова.
Засега единственият филм на тази тема е "Откраднати очи" по сценарий на Нери Терзиева, който бе заснет преди няколко години в България от Радослав Спасов заедно с турски режисьор.
"Доган китал", най-голямото издателство в Истанбул, чиято звезда е писателката Елиф Шафак, излизаща в 200-хилядни тиражи, подготвя за пазара "Анатомия на илюзиите". 

# 665
Добро утро..
Аз тази серия не я харесах..Ердем е просто няма такава дума..глезльо и т.н
той ги докара до тук ...трябваше да седне и да говори с Йо..
Според мен Дж крие пистолета в одеалото си...
и ако сега Йо не отиде при него незнам просто..сега остава да чакаме фрагманито
Осман Сънав, един от най-известните турски режисьори, е откупил правата за романа на Людмила Филипова "Анатомия на илюзиите" и ще снима тв сериал по него със заглавие "Стената на раздялата". В момента екип работи по сценария, а Сънав ще кани и наши актьори. Главният герой ще бъде български турчин, който вместо Борис ще се казва Баръш. Самата Людмила имала подобно намерение, но критиците я предупредили, че може да предизвика нежелани реакции. "В турското издание обаче го промених", казва Филипова.
Засега единственият филм на тази тема е "Откраднати очи" по сценарий на Нери Терзиева, който бе заснет преди няколко години в България от Радослав Спасов заедно с турски режисьор.
"Доган китал", най-голямото издателство в Истанбул, чиято звезда е писателката Елиф Шафак, излизаща в 200-хилядни тиражи, подготвя за пазара "Анатомия на илюзиите". 

за този роман още какво можеш да ни кажеш..всмисъл сюжет нещо

# 666
# 667
Ох,пак са си семейство май тия двамата,а ДЖЕСУР ПАК СТРАДА.

# 668
И Юмюр си е още в къщата и Айтен в затвора . Тайфур пак иска нещо , а операцията на Джан май е започнала и затова всички са в болницата .

# 669
 Naughty Нещо си говорят и тя се съгласява ще видим .Тайфур пак изненада е подготвил с Дуйгу...

# 670
Прекаляват вече с тези отвличаници!Този Тайфур друга работа няма ли си?!По колко пъти отвличат един и същ човек.Айде стига вече.Тези сценаристи са зациклили на тема отвличания и стрелби .Да вземат да се зачетат по форумите,че сигурно на хората вече взе да им омръзва!Така де. newsm78

# 671
Тайфур искаше Джесур пред всички да си признае какво е причинил на Юмюр.
Сега пак отвлича сестра му, сигурно това ще иска, да си признае.

Юмюр и Джесур си говорят, май само с това ще се задоволим. Да вземат да дадат някоя целувка, малко близост, да се потдържа рейтинга. В "Забранения плод" като дадоха една целувка и на хората им интересно. А тук - нищо, на всички ни писна от отвличания и стрелби, аман, аман, аман...........
Да вземат да ги съберат Дж и Йо, а другите пак ще си им отмъщават, голямо отмъщение ще падне.

# 672
доколкото схващам Тайфур май пак се опитва да раздава правосъдие.
каквито и уговорки да са направили Дж и Ердем, без Тайфур няма да се случи нищо.
вероятно пак иска да притисне Джесур, като похитява Дуйгу. На Джан не може да посегне, затова  се възползва от Дуйгу.

Тайфур  ще взема Йо и Джан под закрилата си. че те и двамата наистина имат нужда от закрила.

Джесур е на прицел от няколко места
Ердем е много объркан и обременен в момента.

освен на Тайфур Йомюр не може да се довери на друг за някаква относителна сигурност.

според мен де

# 673
Добро утро..
Аз тази серия не я харесах..Ердем е просто няма такава дума..глезльо и т.н
той ги докара до тук ...трябваше да седне и да говори с Йо..
Според мен Дж крие пистолета в одеалото си...
и ако сега Йо не отиде при него незнам просто..сега остава да чакаме фрагманито

за този роман още какво можеш да ни кажеш..всмисъл сюжет нещо
и Джесур остави пистолета на масата.
също и Ердем.
с пистолети не могат да се договорят... няма да има диалог, ако единият от тях стреля.

# 674
Не разбирам...тоя филм мн го завъртат и няма дейсвие...малко поне малко да има близост между йо и дж...и стези отвличание и пистолети само отблъскват зрителите...
каква е причината Тайфур да помага на йо..
и не може да отречем ,че в момента той е най силен(Тайфур)

Общи условия

Активация на акаунт