Нова година - нова визия

• 25 639
  • 421
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен. С не търпение чаках появата на новата визия а форума и мога да кажа, че ми харесва. Може да е питано, но при натискане на бутона за "известяване" на дадена тема има ли възможност да не получавам емайл за това.?

Когато сте отбелязали в Настройките да не бъдете уведомявани за новите отговори (т.е. За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:  изберете Нищо или Само модерирането), то системата няма да Ви изпраща е-мейл при нов отговор, но ще виждате темите, за които сте натиснали Извести, в страницата с Известия, като тези, по които има нови отговори са отбелязани с НОВО и темите с най-нови последни публикации са най-горе в списъка.

# 286
  • ПЛОВДИВ
Мамма, много благодаря за отговора.   bouquet

# 287
Има ли някаква възможност, когато се кликне на Нови отговори на моите публикации, по някакъв начин да могат да се селектират отделни теми, които да отбележиш като прочетени.
Ох не мога да го обясня  ooooh!
Един вид да се отбележат само някои като прочетени, а други не...
Защото иначе, като се натисне Маркирай прочетено, се отбелязват всички теми като прочетени.

# 288
Последното питане ме подсеща за една функиця, която много ми липсва:
Спри известяването за нови отговори.
В смисъл, когато човек пише в една тема, след това може да провери, дали още някой е писал, като погледне в "Нови отговори на моите публикации"
Не е ли възможно обаче, във всяка тема да има такова бутонче, както има "Извести" за известия по ел.поща, така да има  обратното, но не за известяване по пощата, а да спре темата да се показва в
 "Нови отговори на моите публикации" , защото понякога темите са прекалено дълги, всеки ден има нови отговори, но човек може да е загубил вече интерес към нея.

# 289
"Нови отговори на моите публикации" не е вид абонамент, който да се включва или изключва по желание.

# 290
За по-голяма яснота на заглавията на подфорумите, вече те са подредени под имената на основните форуми на заглавната страница на сайта.

За хората, които имат затруднения с четенето и имат нужда от увеличаване на шрифта, има вече добавени бутон при преглед на форум (увеличава заглавията на темите) и при преглед на тема (увеличава текстовете на публикациите).

Настройката се пази докато не излезнете с Изход от профила си.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:51 от Mamma

# 291
  • на брега на морето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551782.255

Иначе благодаря за отговора.

# 292
  • Варна

За хората, които имат затруднения с четенето и имат нужда от увеличаване на шрифта, има вече добавени бутон при преглед на форум (увеличава заглавията на темите) и при преглед на тема (увеличава текстовете на публикациите).

Настройката се пази докато не излезнете с Изход от профила си.

Много благодаря за тази функция   bouquet Помага ми в проблема с малкия монитор. До сега бях намалила максимално шрифта, за да не скролвам, но с този бутон може да се увеличи, без да се разтяга екрана.

# 293
Как мога да променя продължителността на сесията.

Сесията (ако не е отбелязано "запомни ме") е заложена да е с продължителност 90 мин.
Не съм сигурна, че ще има възможност за промяна на дължината на сесията.

# 294
  • При хората, които обичам
Мен ме попита на влизане и зададох 300 минути. Това е случайност, така ли?

# 295
ДеВ, тук за БГ-Мамма ли? Или бъркаш, или програмистите не спят и продължават да работят и тази нощ.
Аз излизах и влизах с и без маркиране на "запомни ме", но не пита нищо.

# 296
Това за продължителност на сесията се показва при грешни парола или потребителско име Simple Smile

# 297
Благодаря, Мишелин!    Hug

Котьо Тръмп, може да се използва тази форма за вход със задаване на продължителност на сесията
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login

Дали ще може при логване през горното поле да се задава, ще проверя утре, когато говоря с програмистите.

# 298
  • При хората, които обичам
Mamma, явно е време и програмистите да поспят Laughing
Ето ме на входа преди 5 минути.

# 299
  • София
    Идвам да изкажа специалните ми благодарности за бутончето за увеличаване  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт